blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Ταλαιπωρειτε αυτο το ταπεινο κ ασημαντο νηματοθετη, σαδιστες.
Τυπε μολις εφαγα ψητες μουρμουρες και μπορω να σου πω οτι δεν περιοριστηκαΑντε τωρα να περιοριστω σε ψητη μουρμουρα ...
Τυπε μολις εφαγα ψητες μουρμουρες και μπορω να σου πω οτι δεν περιοριστηκα![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναι και μια τσιπουρα αλανιαρα που μου κουναει την ουρα της τυπε.Και τι θα φατε τωρα;
σε προπονουν για την σουβλα που θα φαςΤαλαιπωρειτε αυτο το ταπεινο κ ασημαντο νηματοθετη, σαδιστες.
Προσεχε εχουν λεπιαΕιναι και μια τσιπουρα αλανιαρα που μου κουναει την ουρα της τυπε.
Προσεχε εχουν λεπια
http://[URL unfurl="true"]www.greekdivers.com/mag/sites/default/files/images/fishdb-tsipoura.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Tυπε επειδη συνοδευεται απο τσιπουρο με βλεπω να παιρνω το κινητο για να οδηγησω το αυτοκινητο.
Να προσεχειs γιατι στηνουν μπλοκα οι τροχαιοι.......Πρεπει να μαζεψουν φορουsTυπε επειδη συνοδευεται απο τσιπουρο με βλεπω να παιρνω το κινητο για να οδηγησω το αυτοκινητο.
Τυπε αν με πιασουν θα αναγκαστω να παω στο γραφειο της Ερης να ζητησω διαζυγιοΝα προσεχειs γιατι στηνουν μπλοκα οι τροχαιοι.......Πρεπει να μαζεψουν φορουs
Σαν δικηγορεσα που ειναι, αραγε να συντασσεται υπερ του πελατη τηs , που τυχαινει και μπουρδελιαρηs???Τυπε αν με πιασουν θα αναγκαστω να παω στο γραφειο της Ερης να ζητησω διαζυγιο![]()
![]()
![]()
Καλα να περασειs...........Μολιs τωρα μιλησα με γνωστο στην ΠατραΠολλά φιλιά σε όλους. Τα λέμε από Τρίτη, αν έχω καλό σήμα και χρόνο θα σας στέλνω φωτό από πάτρα![]()
Τυπε αν με πιασουν θα αναγκαστω να παω στο γραφειο της Ερης να ζητησω διαζυγιο![]()
![]()
![]()
ιερο καθηκονΣαν δικηγορεσα που ειναι, αραγε να συντασσεται υπερ του πελατη τηs , που τυχαινει και μπουρδελιαρηs???
Επ αυτου διατηρω αποστασειs κι επιφυλαξειs![]()
![]()
![]()
οχι να τον υπερασπιστωΠοιο ??? Το να τον χωσειs πιο βαθεια ????![]()
![]()
Θα σ εχω στα υποψιν μου...........αν και εισαι 500 χλμ μακρυαοχι να τον υπερασπιστω![]()