NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
έρχεται η σειρά μου, αλλά μην ανησυχείς ο Μπραμπ εδώ θα μείνειΕμενα αλλο με απασχολει οτι εκτος απο τον κθλου διωξανε και τον σσς
έρχεται η σειρά μου, αλλά μην ανησυχείς ο Μπραμπ εδώ θα μείνειΕμενα αλλο με απασχολει οτι εκτος απο τον κθλου διωξανε και τον σσς
και προσπαθουσα να βρω τη διαφορα!!!!τωρα μηπως επεσε πιο κοντα????
Αυτο ειναι οντως ενα μυστηριο.Εμενα αλλο με απασχολει οτι εκτος απο τον κθλου διωξανε και τον σσς
αν θυμαται να μπαινειέρχεται η σειρά μου, αλλά μην ανησυχείς ο Μπραμπ εδώ θα μείνει
Νικ, πάνω απ' ολα το θεμα ειναι συναισθηματικο.μπροστά στον Άλεξ? πακοτίνι την έχω
ριξε και κετσαπ μουσταρδες απο πανω να γινει κολαση και μετα πασαλειμενος οπως θα εισαι χωσου μεσα στο μουνι της δικιας σου για γλειφομουνιEιπα να φαω ελαφρα για βραδυ...
θελω το πακοτινι σου
οχι βρε αδελφε, τα εχουμε πει αυτα. Το σεξ ειναι σαν το μπανιο στη θαλασσα.ριξε και κετσαπ μουσταρδες απο πανω να γινει κολαση και μετα πασαλειμενος οπως θα εισαι χωσου μεσα στο μουνι της δικιας σου για γλειφομουνι
καλα μην με το δινειςτι να το κάνεις?
Τωρα αυτοι λανσαρονται και καλα σαν το "ιδανικο ζευγαρι"?τωρα μηπως επεσε πιο κοντα????
παραμύθια, το μέγεθος μετράει στη σχέση σας, αν την είχες γαριδάκι θα σε παράταγεΝικ, πάνω απ' ολα το θεμα ειναι συναισθηματικο.
Δεν νομιζω ρε τύπε, σοβαρα τωρα.παραμύθια, το μέγεθος μετράει στη σχέση σας, αν την είχες γαριδάκι θα σε παράταγε
Σαφως και ειναι πολυ θετικο!!!παραμύθια, το μέγεθος μετράει στη σχέση σας, αν την είχες γαριδάκι θα σε παράταγε
νταξει δεν φτανει και την δικια σας τελειοτητα....Τωρα αυτοι λανσαρονται και καλα σαν το "ιδανικο ζευγαρι"?
Νομιζω αυτος θα επρεπε να ειναι λιγο πιο ψηλος.
να στο δώκω βρε μάτια μου, αλλά δε θα χορτάσεις. Πάρε του Άλεξ που είναι σαν το empire stateκαλα μην με το δινεις
εννοεις οτι ηταν γενικα μικρο ή ζαρωνε οταν σε εβλεπε????Σαφως και ειναι πολυ θετικο!!!
Αλλα εχω μείνει κ με μικρο κ γουσταρα κ πολυ!!!
Με ξένα κόλλυβα θα κανουμε μνημοσυνο???να στο δώκω βρε μάτια μου, αλλά δε θα χορτάσεις. Πάρε του Άλεξ που είναι σαν το empire state
Τέλειοι δεν ειμαστε, απλοι ανθρωποι ειμαστε, αλλά το χαιρομαστε πολυ και φαινεται.νταξει δεν φτανει και την δικια σας τελειοτητα....
Ηταν μικρό. Οταν με εβλεπε καθε αλλο παρα ζαρωνε!!!εννοεις οτι ηταν γενικα μικρο ή ζαρωνε οταν σε εβλεπε????
καργιολα ειχες υποσχεθει δεν θα πεις τιποταΣαφως και ειναι πολυ θετικο!!!
Αλλα εχω μείνει κ με μικρο κ γουσταρα κ πολυ!!!