gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ποσα πιτoγυρα τρωει αυτος και ποσα εσυ;μπεσα ομως
Δεν ειναι χοντρο το μαναρι μου!!!
ποσα πιτoγυρα τρωει αυτος και ποσα εσυ;μπεσα ομως
Δεν ειναι χοντρο το μαναρι μου!!!
και οι δυο μαζι τρωνε τον μπαιρακταρη ολοκληρο μαζι με τα τραπεζοκαθισματα και την ταμειακη μηχανηποσα πιτγυρα τρωει αυτος και ποσα εσυ;μπεσα ομως
Εγω βαρια με εναμισι εχω σκασει μπεσα!!!ποσα πιτoγυρα τρωει αυτος και ποσα εσυ;μπεσα ομως
μην ψάχνετε το νηματοθέτη, αθλείται. Συγκεκριμένα προπονεί γυναικεία ομάδα water polo.Μήπως ψαχνει το πουλι του???
Δύο εγω, ενα εκεινη.ποσα πιτoγυρα τρωει αυτος και ποσα εσυ;μπεσα ομως
βάλε και Σάββα και Θανάσηκαι οι δυο μαζι τρωνε τον μπαιρακταρη ολοκληρο μαζι με τα τραπεζοκαθισματα και την ταμειακη μηχανη
Αγιε γενικως τα έχω κουλουβάχαταΕίναι γεγονός πως σε αυτό το θέμα τα έχει λίγο ατάκτως ερριμμένα στο μυαλό της.
κάτσε στη πάντα εσύ. Εδώ ο χοντρόπουτσος και η Kate Upton λένε τόσο ενδιαφέροντα πράγματα. Πως πετάγεσαι έτσι σαν την ...τσαΑγιε γενικως τα έχω κουλουβάχατα
κελαιδανε πολλοι εκτός απο την "καιτοι". και απο την άλλη Αγιε το κομπλεξ, ο βηχας και ο ερωτας δεν κρυβονταιΚι εσείς πώς είστε τόσο σίγουρη;
Εργάζεστε ως πορτιέρης στο μουνί της Ρόζας και ελέγχετε την κίνηση;
Ευτυχως δεν κελαηδάω κ γω!!! ;)κελαιδανε πολλοι εκτός απο την "καιτοι". και απο την άλλη Αγιε το κομπλεξ, ο βηχας και ο ερωτας δεν κρυβονται
Κελαηδανε πολλοι για το αν πηδιεται η Ροζυ?κελαιδανε πολλοι εκτός απο την "καιτοι". και απο την άλλη Αγιε το κομπλεξ, ο βηχας και ο ερωτας δεν κρυβονται
Κελαηδανε πολλοι για το αν πηδιεται η Ροζυ?
Πουλακια ειναι κι ας κελαηδουν, πουλακια ειναι κι ας λενε...
Γιατι ρε ροζυ εσυ ασχολησε δηλαδη με το να μας λες την σχεση σου με τον αλεξ και αν σου ζητησε κωλο με σκοπο; γαμου μηπως; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΧαχαχαχα
Σκεφτομαι οτι θα πρεπει να ενημερωνω καθε ποτε ειμαι αδιαθετη, γτ μονιμα ξεχναω, τουλαχιστον να κανουν κ κατι χρησιμο μην ασχολουνται ασκοπα!!!
κελαιδανε πολλοι εκτός απο την "καιτοι". και απο την άλλη Αγιε το κομπλεξ, ο βηχας και ο ερωτας δεν κρυβονται
εσυ μοναχα δεν θα ξανακελαηδησεις ρουφιανε.....θα στην κοψω την γλωσσαΚελαηδανε πολλοι για το αν πηδιεται η Ροζυ?
Πουλακια ειναι κι ας κελαηδουν, πουλακια ειναι κι ας λενε...
Αυριο πια. Τωρα ηρθαν τα σουβλακια.εσυ μοναχα δεν θα ξανακελαηδησεις ρουφιανε.....θα στην κοψω την γλωσσα
Εχουν και πατατουλες,σως,τζατζικια,σαλατικα;η ειναι σκετα;Αυριο πια. Τωρα ηρθαν τα σουβλακια.
Παιδικά.Εχουν και πατατουλες,σως,τζατζικια,σαλατικα;η ειναι σκετα;
Ερι χαρα μου, αν ειχα σκοπο γαμου δε θα πηδουσα παντρεμενο!!!Γιατι ρε ροζυ εσυ ασχολησε δηλαδη με το να μας λες την σχεση σου με τον αλεξ και αν σου ζητησε κωλο με σκοπο; γαμου μηπως; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ