gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ωρε μαναμου χαμος θα γινει....Παιδικά.
ωρε μαναμου χαμος θα γινει....Παιδικά.
Νικ που να κατσω δηλαδηκάτσε στη πάντα εσύ. Εδώ ο χοντρόπουτσος και η Kate Upton λένε τόσο ενδιαφέροντα πράγματα. Πως πετάγεσαι έτσι σαν την ...τσα
και εδω μια φωτο απο την δουλεια τους...Άλεξ και Ρόζυ
το γιατρό σου ρώτα, πάνε για εξετάσειςΕρι χαρα μου, αν ειχα σκοπο γαμου δε θα πηδουσα παντρεμενο!!!
Επίσης αν νομιζεις οτι το κλισε με τη δευτερη κ καλα με χαλαει....πλανασαι πλανη οικτρα, αν ηταν ετσι θα το κρυβα.
Γουσταρω να πηδιεμαι μαζι του τελος!!!
Am I clear???
Δεν το πετυχες!!!και εδω μια φωτο απο την δουλεια τους...
Καθαροτατες φροντιζω τα δεοντα!!!το γιατρό σου ρώτα, πάνε για εξετάσεις
και εγω γουσταρω να σας κραζω. καπις;Ερι χαρα μου, αν ειχα σκοπο γαμου δε θα πηδουσα παντρεμενο!!!
Επίσης αν νομιζεις οτι το κλισε με τη δευτερη κ καλα με χαλαει....πλανασαι πλανη οικτρα, αν ηταν ετσι θα το κρυβα.
Γουσταρω να πηδιεμαι μαζι του τελος!!!
Am I clear???
Mπα, not even close.και εδω μια φωτο απο την δουλεια τους...
Αμα τη βρισκεις, μαλακισου ελεύθερα, ολοι εχουμε δικαιωμα στον οργασμο!!!και εγω γουσταρω να σας κραζω. καπις;
όπου φύγει φύγει, δεν είδες την πούτσα του χοντρόπουτσου?Νικ που να κατσω δηλαδη
Eιπα να φαω ελαφρα για βραδυ...ωρε μαναμου χαμος θα γινει....
Εδω δε λακίσαμε στη δικιά σου!!όπου φύγει φύγει, δεν είδες την πούτσα του χοντρόπουτσου?
ε αν βλεπω σουργελα και χαιβανια παντα μαλακιζομαι ειναι μαστ οταν βαριεσαιΑμα τη βρισκεις, μαλακισου ελεύθερα, ολοι εχουμε δικαιωμα στον οργασμο!!!
τωρα μηπως επεσε πιο κοντα????Mπα, not even close.
Εμενα αλλο με απασχολει οτι εκτος απο τον κθλου διωξανε και τον σσςόπου φύγει φύγει, δεν είδες την πούτσα του χοντρόπουτσου?
μπροστά στον Άλεξ? πακοτίνι την έχωΕδω δε λακίσαμε στη δικιά σου!!
Γ' αυτό εισαι μελος προφανως!!ε αν βλεπω σουργελα και χαιβανια παντα μαλακιζομαι ειναι μαστ οταν βαριεσαι
θελω το πακοτινι σουμπροστά στον Άλεξ? πακοτίνι την έχω