alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Τωρα εσυ τι τσιτωσες, φοβηθηκες μην με...λιμπιστει η Ερη?Με ξένα κόλλυβα θα κανουμε μνημοσυνο???
Τωρα εσυ τι τσιτωσες, φοβηθηκες μην με...λιμπιστει η Ερη?Με ξένα κόλλυβα θα κανουμε μνημοσυνο???
καργιολα ειχες υποσχεθει δεν θα πεις τιποτα
Τι λες αν χορτασω θα γινω τοσο ισορροπημένη που θα βγαινω στο μπουρδελα να το φωναξω. Ασε καλυτερα να μεινω ετσινα στο δώκω βρε μάτια μου, αλλά δε θα χορτάσεις. Πάρε του Άλεξ που είναι σαν το empire state
Ε οποιος κ οποιος κάνει κουμαντο στο εμπαιρ στειτ μας!!!Τωρα εσυ τι τσιτωσες, φοβηθηκες μην με...λιμπιστει η Ερη?
Γενικοτερα ειμαι χαλαρη, οχι μονο εδω!!!Τι λες αν χορτασω θα γινω τοσο ισορροπημένη που θα βγαινω στο μπουρδελα να το φωναξω. Ασε καλυτερα να μεινω ετσι
Το "μας" μου αρεσε...Ε οποιος κ οποιος κάνει κουμαντο στο εμπαιρ στειτ μας!!!
Αυτο ισως χρειαζοταν σαν πληροφορια αν σε γαμουσαΓενικοτερα ειμαι χαλαρη, οχι μονο εδω!!!
Καλά .... μου!!! :-* :-*Το "μας" μου αρεσε...
Αυτο φοβαμαι οτι θα σχολιασθεί σεξουαλικα!!!Γενικοτερα ειμαι χαλαρη, οχι μονο εδω!!!
κατσε να κανω χαρα στο μωροκαργιολα ειχες υποσχεθει δεν θα πεις τιποτα
Καλά .... μου!!! :-* :-*
Τι λες αν χορτασω θα γινω τοσο ισορροπημένη που θα βγαινω στο μπουρδελα να το φωναξω. Ασε καλυτερα να μεινω ετσι
Δεν ειμαι μπάι, διαπιστωμένο ;)Αυτο ισως χρειαζοταν σαν πληροφορια αν σε γαμουσα
ο σσς;πάντως τώρα κατάλαβα ποιος ήταν το μοντέλο για να βγει αυτό το εμότικον
κατσε να κανω χαρα στο μωρο
Ο μακρυχοντροτσούτσουνος Άλεξ μωρή, ποιος σισιέςο σσς;
Καλυτερα.Δεν ειμαι μπάι, διαπιστωμένο ;)
ρε μαλακα να δω τι αλλη μαλακια θα σκεφτεις να πειςΚαλυτερα.
Μια πρωην μου που ηταν μπάι, μου εφαγε γκομενα.
Αδελφέ κι ομως, κι αυτο αληθεια ειναι.ρε μαλακα να δω τι αλλη μαλακια θα σκεφτεις να πεις
μπραμπισιους