blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
Ο ΄'Αγιος που είναι;
Έφυγε;
Έφυγε;
πλάκα του κάνω φίλε. Κατάλαβα την ερώτηση απλά είπα να τον τρολλάρω λίγο.Δεν αναφερόμουν σ αυτή την περίπτωση φυσικά. Άλλο ρώτησα, απάντησε, μένω σ αυτό.
Ο Άγιος ακούει;
Ξέρεις πως είμαι πάντα προσεκτικός κι ακριβής σ όσα γράφω ή ρωτάω. ;)πλάκα του κάνω φίλε. Κατάλαβα την ερώτηση απλά είπα να τον τρολλάρω λίγο.
Επίτρεψέ μου κι εμένα μια ερώτηση. Αφού δεν σε νοιάζει, γιατι ρώτησες?Ναι σωστά το κατάλαβες το "πνεύμα". Το αν λες αλήθεια δεν ξέρω ούτε με νοιάζει.
Όχι, γιατί έπεσε η μπαταρία του ακουστικού.
Βλέπει ακομα όμως.
Το προφίλ του παντως υπαρχει χωρίς εμφανές πρόβλημα.Όχι, γιατί έπεσε η μπαταρία του ακουστικού.
Βλέπει ακομα όμως.
Όχι, γιατί έπεσε η μπαταρία του ακουστικού.
Βλέπει ακομα όμως.
Το προφίλ του παντως υπαρχει χωρίς εμφανές πρόβλημα.
Σωστό κι αυτό.Και το προφίλ του Κόσνικ υπάρχει χωρίς εμφανές προβλημα. ;)
I know man.Ξέρεις πως είμαι πάντα προσεκτικός κι ακριβής σ όσα γράφω ή ρωτάω. ;)
Και το προφίλ του Κόσνικ υπάρχει χωρίς εμφανές προβλημα. ;)
Το 2-3 φορες το χρονο, πώς προεκυψε σε μια γνωριμια που μετρα μολις λιγους μηνες?ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ
1) Ρόζυ πιστή
2) 2-3 Φορές το χρόνο συνάντηση με Άλεξ
3) Ρόζυ μουνάρα και καυλιάρα
χμμμμ, Ρόζυ, βγάλε τις πετούγιες από το σπίτι
ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ
1) Ρόζυ πιστή
2) 2-3 Φορές το χρόνο συνάντηση με Άλεξ
3) Ρόζυ μουνάρα και καυλιάρα
χμμμμ, Ρόζυ, βγάλε τις πετούγιες από το σπίτι
Και πώς γνωρίζετε οτι υφισταται προβλημα?Και το προφίλ του Κόσνικ υπάρχει χωρίς εμφανές προβλημα. ;)
Νάχαμε να λέγαμε μη δίνεις σημασία. Ας πούμε πήρα "λαβή" απ τη σημερινή ψηφοφορία.Επίτρεψέ μου κι εμένα μια ερώτηση. Αφού δεν σε νοιάζει, γιατι ρώτησες?
Υπάρχει μάνα μου. Επειδη εσεις νομιζετε οτι τα λεμε ολα, δεν σημαινει οτι ειναι ετσι κιολας.τελικα αλεξ μια φορα εχετε βρεθει ; γιατι εγω μια ξερω που δημοσιευθηκε .. τις υπολοιπες τις αγνοω και επειδη συνηθίζετε να δημοσιευετε ακομα και ποτε πατε τουαλετα παω στοιχημα οτι δεν υπαρχει αλλη