NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
έλα ρε, που έγινε αυτό?Στείλτε τότε και ένα περιποιημένο σιντάκι στον κ. Σισέ.
Τον μπάναρε από IP ο "από μηχανής Θεός".
έλα ρε, που έγινε αυτό?Στείλτε τότε και ένα περιποιημένο σιντάκι στον κ. Σισέ.
γιατι; οσοι μου την πεφτουν τελευταιως ειτε μπαναρονται ειτε φευγουν χωρις αιτια ειτε χανονται ως νικ. Φοβουμαι οτι ο αντισθενης με γουσταρειΣτείλτε τότε και ένα περιποιημένο σιντάκι στον κ. Σισέ.
Στείλτε τότε και ένα περιποιημένο σιντάκι στον κ. Σισέ.
Υπαρχει μια αποσταση, οπως γνωριζεις. Βρισκομαστε αλλά φυσικα οχι πολυ συχνα. Λογικο δεν ειναι?απο εμενα.ενας εδω αλλος εκει. Γκομενα εχεις καποια οχι στα λογια αλλα αν της δινεις το μουνι στο χερι. και εσυ προς το παρον κοκορευεσαι εδω μεσα και αυτος ιεναι ο καημος σας.
γιατι; οσοι μου την πεφτουν τελευταιως ειτε μπαναρονται ειτε φευγουν χωρις αιτια ειτε χανονται ως νικ. Φοβουμαι οτι ο αντισθενης με γουσταρει
Ναι.Εγώ δε το αμφισβητώ πως το κάνετε κάθε δυο - τρεις μήνες πάντως.
Να ρωτήσω κάτι ακόμα, αν θες φυσικά να πεις. Είστε "πιστοί" ο ένας στον άλλο?
Χάουζ, τρίπλα, ο Άλεξ την απατάει με τη σύζυγοΕγώ δε το αμφισβητώ πως το κάνετε κάθε δυο - τρεις μήνες πάντως.
Να ρωτήσω κάτι ακόμα, αν θες φυσικά να πεις. Είστε "πιστοί" ο ένας στον άλλο?
Δεν νοειται κερατωμα της γκομενας με την συζυγο. Δεν συμφωνεις?Χάουζ, τρίπλα, ο Άλεξ την απατάει με τη σύζυγο
φαντάζομαι
Οκ. Δεν επιμένω.
Δεν αναφερόμουν σ αυτή την περίπτωση φυσικά. Άλλο ρώτησα, απάντησε, μένω σ αυτό.Χάουζ, τρίπλα, ο Άλεξ την απατάει με τη σύζυγο
φαντάζομαι
Γιατι να κλαφτω? Με τον σισιες ημασταν μια χαρα.Σοβαρά;
Τι έγινε;
Κλάφτηκε ο κ. Αλέκος;
Προδηλως αντιληφθηκα ορθα το πνευμα της ερωτησης και απαντησα ειλικρινως.Δεν αναφερόμουν σ αυτή την περίπτωση φυσικά. Άλλο ρώτησα, απάντησε, μένω σ αυτό.
Προδηλως αντιληφθηκα ορθα το πνευμα της ερωτησης και απαντησα ειλικρινως.
τι συχνα μωρε μια φορα αντε δυο εχετε βρεθειΥπαρχει μια αποσταση, οπως γνωριζεις. Βρισκομαστε αλλά φυσικα οχι πολυ συχνα. Λογικο δεν ειναι?
Ναι σωστά το κατάλαβες το "πνεύμα". Το αν λες αλήθεια δεν ξέρω ούτε με νοιάζει.Προδηλως αντιληφθηκα ορθα το πνευμα της ερωτησης και απαντησα ειλικρινως.