erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τα δικά μας τα συκώτια, μια χαρά τα τρως.
τα δικά μας τα συκώτια, μια χαρά τα τρως.
Εκεινη τα εχει με μενα.οπως εχεις την ροζυ εχουν ολα τα μελη εμενα
και έχεις και το θράσος και γελάς..........βρωμομουνάκι
Μπλιζ στη ψηφοφορία δίπλα στην επιλογή "τον ζηλεύετε" βάλε κι αυτό το εμότικον
Εκεινη τα εχει με μενα.
Εσυ δηλαδη τα εχεις με ολους?
Ακατανοητο ποστ.
Προτιμω να μην αναφερομαι καθολου σε εκεινη εδω μεσα.Άλε,(δεν τρολάρω, σοβαρά ρωτάω), τη σύζηγο την "ποτίζεις" που και που ή μπα?
Αν θες απαντάς.
Και το "τον ζηλεύουν" με bold αν μπορείς.Μπήκε!
αν πηδιεσαι εσυ με την ροζυ θα αφησω τον μπραμπ να με κανει τουλουμιΕκεινη τα εχει με μενα.
Εσυ δηλαδη τα εχεις με ολους?
Ακατανοητο ποστ.
Σεβαστό.(Θα έχεις τους λόγους σου).Θεώρησε την ερώτησή μου σα να μην "ειπωθηκε" ποτέ.Προτιμω να μην αναφερομαι καθολου σε εκεινη εδω μεσα.
Και το "τον ζηλεύουν" με bold αν μπορείς.
Ακομη αμφισβητειται αυτο? Απο ποιον?αν πηδιεσαι εσυ με την ροζυ θα αφησω τον μπραμπ να με κανει τουλουμι
και έχεις και το θράσος και γελάς..........βρωμομουνάκι
Οκ, δεν υπαρχει θεμα. Απλως το ξεχναμε. Ευχαριστω.Σεβαστό.(Θα έχεις τους λόγους σου).Θεώρησε την ερώτησή μου σα να μην "ειπωθηκε" ποτέ.
αν πηδιεσαι εσυ με την ροζυ θα αφησω τον μπραμπ να με κανει τουλουμι
σιγά μην σε έχει αφήσειαν πηδιεσαι εσυ με την ροζυ θα αφησω τον μπραμπ να με κανει τουλουμι
απο εμενα.ενας εδω αλλος εκει. Γκομενα εχεις καποια οχι στα λογια αλλα αν της δινεις το μουνι στο χερι. και εσυ προς το παρον κοκορευεσαι εδω μεσα και αυτος ιεναι ο καημος σας.Ακομη αμφισβητειται αυτο? Απο ποιον?
Για τους μπαναρισμενους δινω ενα σιντι δωρο με τιτλο :
"οι μπαναρισμενοι δεν γιορταζουνε ποτε "
επιπλεον εκπτωση στο σουπερ μαρκετ της γειτονιας τους στα αφρολουτρα και τρεις κλωνους ετοιμους φτιαγμενους, ομορφους τακτοποιημενους για καθε χρηση.
Επιπλεον δινω μια αφίσα αντισθενη για βελακια
Εγώ δε το αμφισβητώ πως το κάνετε κάθε δυο - τρεις μήνες πάντως.Ακομη αμφισβητειται αυτο? Απο ποιον?
Πότε εγινε αυτο????????????????Στείλτε τότε και ένα περιποιημένο σιντάκι στον κ. Σισέ.
Τον μπάναρε από IP ο "από μηχανής Θεός".