NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
παιδιά τι έχασα?
παιδιά τι έχασα?
αν είναι σαν το κωλαράκι που μου είχε τάξει.................. χέστατις νέες προσφορές της Έρης!
Για οσους εχουν πολλα πμ δινω μια ωρα συνομιλια με πμ με αλιντισσα και για οσους ειναι ο παλιος ειναι αλλιως δινω ενα ταξιδι με γιορκι στα παρισια για γαμησια Κι ολα αυτα αν γινουν πελατες μου και με πληρωσουν χρυση
Για οσους εχουν πολλα πμ δινω μια ωρα συνομιλια με πμ με αλιντισσα και για οσους ειναι ο παλιος ειναι αλλιως δινω ενα ταξιδι με γιορκι στα παρισια για γαμησια Κι ολα αυτα αν γινουν πελατες μου και με πληρωσουν χρυση
Νικ εχεις αδικο. Ενω δεν μου ειπες τιποτα ηθελες κωλο. Να δωσω κυριος αλλα να εχω παρει μια πλεροφορια . πως την εχεις δει την ντουλεια ;αν είναι σαν το κωλαράκι που μου είχε τάξει.................. χέστα
η ντουλιά προπληρώνεται χαχαχαχαχ, όσο για το Γιόρκι πάω και μόνος μου, σιγά μη σε κάνω χρυσήΝικ εχεις αδικο. Ενω δεν μου ειπες τιποτα ηθελες κωλο. Να δωσω κυριος αλλα να εχω παρει μια πλεροφορια . πως την εχεις δει την ντουλεια ;
Δεν σε θελω για πελατη . ξουτ Μια δουλεια σου ειπαμε να καμεις και ηθελες πληρωμη κας απο πριν χωρις να εχουμε συμφωνησει κατι τετοιο. Κωλο στα ονειρα σουη ντουλιά προπληρώνεται χαχαχαχαχ, όσο για το Γιόρκι πάω και μόνος μου, σιγά μη σε κάνω χρυσή
τότε δεν είναι δύσκολο, άλλωστε κοιμάμαι όρθιος.Δεν σε θελω για πελατη . ξουτ Μια δουλεια σου ειπαμε να καμεις και ηθελες πληρωμη κας απο πριν χωρις να εχουμε συμφωνησει κατι τετοιο. Κωλο στα ονειρα σου
εξαιρετικοαν βαφτίσεις τον σκύλο σου Σόιμπλε είναι καλό όνομα?
τότε δεν είναι δύσκολο, άλλωστε κοιμάμαι όρθιος.
Ποιοι είναι οι 12 ζηλιάρηδες? να παρουσιαστούν αμέσως, τους έχω Ρόζυ δωράκι
Ποιοι είναι οι 12 ζηλιάρηδες? να παρουσιαστούν αμέσως, τους έχω Ρόζυ δωράκι
νύσταξες? από την έλλειψη σιδήρου είναι.
γιατί απορείς?
νύσταξες? από την έλλειψη σιδήρου είναι.
να φας συκωτάκια από πάπια Πεκίνου!
που θα πας το Πάσχα?
(με αφορμή άλλο νήμα)
και μην ακούσω ότι αργεί...