House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Για το plaisio δουλεύον όλοι λοιπόνΒεβαίως και μπορεί. Θα γινει όμως ότι και με τον κ. Τσουλούφα.
Του έχουν μπανάρει IP από 5 υπολογιστές.
Για το plaisio δουλεύον όλοι λοιπόνΒεβαίως και μπορεί. Θα γινει όμως ότι και με τον κ. Τσουλούφα.
την επομενη φορα θα βαλεις βυζα της ροζυ με το ονομα σου γραμμενο με το κραγιον της αλλιως παπαριες σε κανα χρονο δηλαδη αν δεν την εχει πηδηξει αλλος απο εδω γιατι εχει μεινει καιρο αποτιστη και τριβεταιΘα το χασεις.
Κάνε την.Ως δικηγόρος θα έκανα μία ελαφρά διαφορετική ερώτηση ...
την επομενη φορα θα βαλεις βυζα της ροζυ με το ονομα σου γραμμενο με το κραγιον της αλλιως παπαριες σε κανα χρονο δηλαδη αν δεν την εχει πηδηξει αλλος απο εδω γιατι εχει μεινει καιρο αποτιστη και τριβεται
υπάρχει τρόπος να παίρνεις ip από άλλες χώρες και να αλλάζει συνεχώς. ;)Βεβαίως και μπορεί. Θα γινει όμως ότι και με τον κ. Τσουλούφα.
Εχουμε βρεθει καποιες φορες ναι.Η ερώτησή μου είναι:
Αφού βρίσκεσθε συχνά, γιατί είστε συνέχεια εδώ μέσα;
Η βρίσκεσθε [ λίαν αμφίβολο ] και παίζετε με τα κουβαδάκια σας ή δεν βρίσκεσθε [ το πλέον πιθανό ].
Είναι απλό!
Βλεπω το πνεύμα του Λάκη ειναι παντα αναμεσα μας.την επομενη φορα θα βαλεις βυζα της ροζυ με το ονομα σου γραμμενο με το κραγιον της αλλιως παπαριες σε κανα χρονο δηλαδη αν δεν την εχει πηδηξει αλλος απο εδω γιατι εχει μεινει καιρο αποτιστη και τριβεται
ευχαριστώ δεν θα πάρωτην επομενη φορα θα βαλεις βυζα της ροζυ με το ονομα σου γραμμενο με το κραγιον της αλλιως παπαριες σε κανα χρονο δηλαδη αν δεν την εχει πηδηξει αλλος απο εδω γιατι εχει μεινει καιρο αποτιστη και τριβεται
Εχουμε βρεθει καποιες φορες ναι.
Και οταν δεν μπορουμε να βρεθουμε, τα λεμε εδω μεσα.
Εχετε δηλαδη ελεγξει το τελευταιο πενταμηνο ποιες φορες εχουμε λειψει βραδυ ταυτοχρονα και οι δυο επι ωρες απο εδω μεσα?
Δεν αντιλαμβανομαι τι απαντηση θελατε, εγω απαντησα τα αληθή.Λάθος μου που περίμενα μία καλύτερη απάντηση.
Βαριέμαι να συνεχίσω να συζητώ μαζί σας ...
Περαστικά!
ευχαριστώ δεν θα πάρω
ξαναδές την παράθεση, δώσε προσοχή στο κοκινάκι, εμένα εννοούσεΘα πάρουν από τη Β. Ελλάδα, κύριε!
Μην είσθε μοναχοφάης!
Εσυ η ιδια δεν μου ελεγες παλαιοτερα (σε πιμι μαλιστα) να μην τα παιρνω ολα τοσο σοβαρα, επειδη ειναι χαζο να θεωρω οτι ενα νικ μπορει να ξεφτιλιστει?
Αρα τωρα γιατι λες τα αντιθετα, οτι ενα νικ μπορει να ξεφτιλιστει?
ξαναδές την παράθεση, δώσε προσοχή στο κοκινάκι, εμένα εννοούσε
η ροή των ειδήσεων είναι μεγάλη, σας ξέφυγε, δεν το κάνατε επίτηδεςΈχετε δίκιο, κύριε!
Απολογοούμαι!!!
έπρεπε ρε μπουστη μου η κωλοτρυπιδα να αφήνει σημάδια στον εκάστοτε μπουτσο όπως η κάνη στην σφαίρα για να εξυχνιαζαμε το μυστήριο της διείσδυσης του κουβα του αλεξ στο πηγάδι της ροζυς
Την καλησπέρα μου
Γεια σου Μπραμπ.έπρεπε ρε μπουστη μου η κωλοτρυπιδα να αφήνει σημάδια στον εκάστοτε μπουτσο όπως η κάνη στην σφαίρα για να εξυχνιαζαμε το μυστήριο της διείσδυσης του κουβα του αλεξ στο πηγάδι της ροζυς
Την καλησπέρα μου
αν την πηδαει ορκιστηκα να κατσω να με κανεις μαυρηέπρεπε ρε μπουστη μου η κωλοτρυπιδα να αφήνει σημάδια στον εκάστοτε μπουτσο όπως η κάνη στην σφαίρα για να εξυχνιαζαμε το μυστήριο της διείσδυσης του κουβα του αλεξ στο πηγάδι της ροζυς
Την καλησπέρα μου