brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.747
- Πόντοι
- 2.606
οι υποσχέσεις δεσμεύουν μόνο όσους τις εκλαμβάνουν ως αληθινέςαν την πηδαει ορκιστηκα να κατσω να με κανεις μαυρη
οι υποσχέσεις δεσμεύουν μόνο όσους τις εκλαμβάνουν ως αληθινέςαν την πηδαει ορκιστηκα να κατσω να με κανεις μαυρη
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςοι υποσχέσεις δεσμεύουν μόνο όσους τις εκλαμβάνουν ως αληθινές
Η δική μου ανακολουθία ειναι χειροτερη απο την δική σου?
Δηλαδη τρολαρεις και εχω δικιο;
Εγω παλι γιατι νομιζω οτι τα παιρνεις ολα σοβαρα και καθεσαι και μας λες ακομα και ιστοριες απο τοτε που πηγες να υιοθετησεις παιδι με την γυναικα σου; Δεν ξερω αποφασισε αν ξεφτιλιζεσαι η οχι και αν παιρνεις σοβαρα η οχι την κατασταση εδω βαση αυτων που λες εσυ και οχι εγω.
μην ξαναπατησεις στο σπαμοθρεντ ρε γαμηδι...Η δική μου ανακολουθία ειναι χειροτερη απο την δική σου?
Περίοδος?μην ξαναπατησεις στο σπαμοθρεντ ρε γαμηδι...
να προσεχεις...Περίοδος?
Τι εγινε τύπε μου? Τι σας εκανα παλι?να προσεχεις...
εφαγες μπαμπεσικα τον μηδα...και γεμιζεις σαλια το σαιτ..Τι εγινε τύπε μου? Τι σας εκανα παλι?
Τιποτα φρέσκο?εφαγες μπαμπεσικα τον μηδα...και γεμιζεις σαλια το σαιτ..
εφαγες μπαμπεσικα τον μηδα...και γεμιζεις σαλια το σαιτ..
Φύγε είναι έτοιμο το ρολό κοτόπουλοξαναδές την παράθεση, δώσε προσοχή στο κοκινάκι, εμένα εννοούσε
Φύγε είναι έτοιμο το ρολό κοτόπουλο
Εσυ η ιδια δεν μου ελεγες παλαιοτερα (σε πιμι μαλιστα) να μην τα παιρνω ολα τοσο σοβαρα, επειδη ειναι χαζο να θεωρω οτι ενα νικ μπορει να ξεφτιλιστει?
Αρα τωρα γιατι λες τα αντιθετα, οτι ενα νικ μπορει να ξεφτιλιστει?
το ριξα στην δευτερη επιλογη...Ψηφίσατε, κύριε, στη ψηφοφορία μας;
Προς : " ανοίγω πόρτες "
Τι έγινε γάμησες χθες έμαθα αδερφέ ??
το ριξα στην δευτερη επιλογη...
Όλοι έχουν τις άτυχες στιγμές τους ... Αλλωστε ήταν θέμα ποιότητας της προσφοράς ...
υπάρχει τρόπος να παίρνεις ip από άλλες χώρες και να αλλάζει συνεχώς. ;)