Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Αυτα εχει η μοδα.........Βεβαια τωρα πωλουνται ηδη σχισμενα για να τουs γλυτωνει απ τον κοπο
Ναι τωρα οι επαναστατες θελουν σκισηματα απο σχεδιαστη.
Αυτα εχει η μοδα.........Βεβαια τωρα πωλουνται ηδη σχισμενα για να τουs γλυτωνει απ τον κοπο
Ασε που εμειs οι καλοφορεμενοι και ατσαλακωτοι κιδυνευουμε να χαρακτηριστουμε ωs τα βλαχαδερα τσι μοδοsΝαι τωρα οι επαναστατες θελουν σκισηματα απο σχεδιαστη.
ετσιΑσε που εμειs οι καλοφορεμενοι και ατσαλακωτοι κιδυνευουμε να χαρακτηριστουμε ωs τα βλαχαδερα τσι μοδοs
Μοδα ειναι να φορας οτι σε εκφραζει προσωπικα να φορας και 2 ακουστικα με τη μπυσικη που γουσταρεις και να τραβας κωλοδαχτυλα σε οποιον σε κοιταει στραβα στο δρομο. Εκτως αν φορας μπλουζακια ραμονς με διαμαντακια πανω και αγορασμενα απο τα μπερσκα. Εκει αυτοκτονα με ενα πυρομενο συδερο στην ουριθρα :2funnyΑσε που εμειs οι καλοφορεμενοι και ατσαλακωτοι κιδυνευουμε να χαρακτηριστουμε ωs τα βλαχαδερα τσι μοδοs
Μοδα ειναι να φορας οτι σε εκφραζει προσωπικα να φορας και 2 ακουστικα με τη μπυσικη που γουσταρεις και να τραβας κωλοδαχτυλα σε οποιον σε κοιταει στραβα στο δρομο. Εκτως αν φορας μπλουζακια ραμονς με διαμαντακια πανω και αγορασμενα απο τα μπερσκα. Εκει αυτοκτονα με ενα πυρομενο συδερο στην ουριθρα :2funny
ΨΗΦΙΣΤΕ στη νεα μας ψηφοφορια!
Ακομη απεχεις??
Ακομη απεχεις??
μασκα ομορφιάςναι ακόμα...σε κανένα 5ημερο βλέπω να σπάει όμως η αποχή....απλά λυπάμαι την επόμενη γιατί έχω σκοπό να της τα ρίξω όλα στο πρόσωπο
μασκα ομορφιάς
Δεν υπαρχουν πλεον αποχεs, δεν υπαρχουν πλεον απεργιεsΑκομη απεχεις??
Εγω σημερα που εχω περιπολο μια χαρα τον δινω σε καμια κυρια και μεσα απο τα καγκελα ειναι μακρυς φτανει...Δεν υπαρχουν πλεον αποχεs, δεν υπαρχουν πλεον απεργιεs
τα καγκελα ξηλωσαμε ...για ναρχονται οι κυριεs
Δεν υπαρχουν πλεον αποχεs, δεν υπαρχουν πλεον απεργιεs
τα καγκελα ξηλωσαμε ...για ναρχονται οι κυριεs
Οι αξιολογικές κρίσεις γίνονται μόνο σε όσους το επιδιώκουν και δίνουν αφορμές. Δεν έχει αξιολογηθεί κανείς χωρίς να το επιδιώξει.Εχει καταντήσει αηδία πια.
Ας κρατησει ο καθένας τις αξιολογικές κρίσεις για τον εαυτό του!!!
Στην τελική μπαίνουμε εδω για να χαλαρωσουμε κ να μαλακιστούμε, οχι για να μας πρήξετε!!!
Mολαταύτα είναι εντυπωσιακή η διαφοροποιηση.Οι αξιολογικές κρίσεις γίνονται μόνο σε όσους το επιδιώκουν και δίνουν αφορμές. Δεν έχει αξιολογηθεί κανείς χωρίς να το επιδιώξει.
Επομένως γλυκιά μου, δε νομίζω ότι σου τα έπρηξε κανείς. Μπορείς να μαλακιστείς όσο επιθυμείς. Άλλωστε το ίδιο κάνω και εγώ εδώ μέσα και δεν μπορώ να παρακολουθώ συνεχώς τον κύρη σας να συγκρούεται με κάποιον.
Δεν προσέχετε ποτέ τα λόγια του άλλου. Σας το έχω ξαναπεί. Πρώτα να διαβάζετε προσεκτικά και μετά να απαντάτε.Mολαταύτα είναι εντυπωσιακή η διαφοροποιηση.
Όταν τα εβαζε μαζι μου η Εριναλ δεν θεωρησες απαραιτητο να ασχοληθείς επειδή "ηταν προσωπικο και δεν γνώριζες τι συμβαινει".
Τωρα που τα βαζουν αλλοι μαζι μου, αντιφατικά ασχολείσαι (εναντιον μου, χωρις να ξερεις καν τι εγινε) επειδή "για να μιλανε οι αλλοι, κατι θα εκανες".
Υπεροχος...
πολυ καλα τα λες σε συγχαιρωΔεν προσέχετε ποτέ τα λόγια του άλλου. Σας το έχω ξαναπεί. Πρώτα να διαβάζετε προσεκτικά και μετά να απαντάτε.
Για να σας βοηθήσω, σήμερα δεν σας έκρινα για τις πράξεις σας και για τις διαμάχες σας σε άλλα θρεντ. Εξακολουθούν να μη με αφορούν, όπως δε με αφορούσε η διαμάχη σας με την Ερινάλ τότε.
Σας έχω κρίνει ως διαδικτυακή περσόνα από την προσωπική επίθεση που μου κάνατε σε άλλο θρεντ κάποτε. Σήμερα η παρατήρησή μου δεν είχε να κάνει με τίποτα από όσα λέτε. Είπα ότι από όσο έχω χαρακτηρίσει τον διαδικτυακό Άλεξ και από όσο γνωρίζω τον πραγματικό blizardeye, στηρίζω τον δεύτερο 100%.
Τι δεν καταλαβαίνετε?
Σισιέ το Ερινάκι μας εγκατέλειψε. Θα πνίξω τον πόνο μου στο ποτό σήμερα. Μαζωνάκης και Πάολα θα βοηθήσουν? Τι λες?πολυ καλα τα λες σε συγχαιρω
:- για παντα εφυγε; σε ζηλευω μπαγασαΣισιέ το Ερινάκι μας εγκατέλειψε. Θα πνίξω τον πόνο μου στο ποτό σήμερα. Μαζωνάκης και Πάολα θα βοηθήσουν? Τι λες?
Ποιος μπορεί να απαντήσει στο ερώτημά σου?:- για παντα εφυγε; σε ζηλευω μπαγασα