Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 936K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ναι τωρα οι επαναστατες θελουν σκισηματα απο σχεδιαστη.  :2funny:
Ασε που εμειs οι καλοφορεμενοι και ατσαλακωτοι κιδυνευουμε να χαρακτηριστουμε ωs τα βλαχαδερα τσι μοδοs  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ασε που εμειs οι καλοφορεμενοι και ατσαλακωτοι κιδυνευουμε να χαρακτηριστουμε ωs τα βλαχαδερα τσι μοδοs  :grin:
Μοδα ειναι να φορας οτι σε εκφραζει προσωπικα να φορας και 2 ακουστικα με τη μπυσικη που γουσταρεις και να τραβας κωλοδαχτυλα σε οποιον σε κοιταει στραβα στο δρομο. Εκτως αν φορας μπλουζακια ραμονς με διαμαντακια πανω και αγορασμενα απο τα μπερσκα. Εκει αυτοκτονα με ενα πυρομενο συδερο στην ουριθρα :2funny  :2funny:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Μοδα ειναι να φορας οτι σε εκφραζει προσωπικα να φορας και 2 ακουστικα με τη μπυσικη που γουσταρεις και να τραβας κωλοδαχτυλα σε οποιον σε κοιταει στραβα στο δρομο. Εκτως αν φορας μπλουζακια ραμονς με διαμαντακια πανω και αγορασμενα απο τα μπερσκα. Εκει αυτοκτονα με ενα πυρομενο συδερο στην ουριθρα :2funny  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν υπαρχουν πλεον  αποχεs, δεν υπαρχουν πλεον  απεργιεs
τα καγκελα ξηλωσαμε ...για ναρχονται οι κυριεs  :grin: :grin:
Εγω σημερα που εχω περιπολο μια χαρα τον δινω σε καμια κυρια και μεσα απο τα καγκελα ειναι μακρυς φτανει... :grin: :grin:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Δεν υπαρχουν πλεον  αποχεs, δεν υπαρχουν πλεον  απεργιεs
τα καγκελα ξηλωσαμε ...για ναρχονται οι κυριεs  :grin: :grin:

του ειχα γαμησει λιγο την παναγια ρε...εχανε το νοημα του το σεξ απο ενα σημειο και μετα...πιστευω θα το ευχαριστηθω 1000 φορες παραπανω τωρα σε 5 μερουλες που θα πεταξω τα ματια της αλλης εξω

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Εχει καταντήσει αηδία πια.
Ας κρατησει ο καθένας τις αξιολογικές κρίσεις για τον εαυτό του!!!
Στην τελική μπαίνουμε εδω για να χαλαρωσουμε κ να μαλακιστούμε, οχι για να μας πρήξετε!!!
Οι αξιολογικές κρίσεις γίνονται μόνο σε όσους το επιδιώκουν και δίνουν αφορμές. Δεν έχει αξιολογηθεί κανείς χωρίς να το επιδιώξει.
Επομένως γλυκιά μου, δε νομίζω ότι σου τα έπρηξε κανείς. Μπορείς να μαλακιστείς όσο επιθυμείς. Άλλωστε το ίδιο κάνω και εγώ εδώ μέσα και δεν μπορώ να παρακολουθώ συνεχώς τον κύρη σας να συγκρούεται με κάποιον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Οι αξιολογικές κρίσεις γίνονται μόνο σε όσους το επιδιώκουν και δίνουν αφορμές. Δεν έχει αξιολογηθεί κανείς χωρίς να το επιδιώξει.
Επομένως γλυκιά μου, δε νομίζω ότι σου τα έπρηξε κανείς. Μπορείς να μαλακιστείς όσο επιθυμείς. Άλλωστε το ίδιο κάνω και εγώ εδώ μέσα και δεν μπορώ να παρακολουθώ συνεχώς τον κύρη σας να συγκρούεται με κάποιον.
Mολαταύτα είναι εντυπωσιακή η διαφοροποιηση.
Όταν τα εβαζε μαζι μου η Εριναλ δεν θεωρησες απαραιτητο να ασχοληθείς επειδή "ηταν προσωπικο και δεν γνώριζες τι συμβαινει".
Τωρα που τα βαζουν αλλοι μαζι μου, αντιφατικά ασχολείσαι (εναντιον μου, χωρις να ξερεις καν τι εγινε) επειδή "για να μιλανε οι αλλοι, κατι θα εκανες".
Υπεροχος...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Mολαταύτα είναι εντυπωσιακή η διαφοροποιηση.
Όταν τα εβαζε μαζι μου η Εριναλ δεν θεωρησες απαραιτητο να ασχοληθείς επειδή "ηταν προσωπικο και δεν γνώριζες τι συμβαινει".
Τωρα που τα βαζουν αλλοι μαζι μου, αντιφατικά ασχολείσαι (εναντιον μου, χωρις να ξερεις καν τι εγινε) επειδή "για να μιλανε οι αλλοι, κατι θα εκανες".
Υπεροχος...
Δεν προσέχετε ποτέ τα λόγια του άλλου. Σας το έχω ξαναπεί. Πρώτα να διαβάζετε προσεκτικά και μετά να απαντάτε.
Για να σας βοηθήσω, σήμερα δεν σας έκρινα για τις πράξεις σας και για τις διαμάχες σας σε άλλα θρεντ. Εξακολουθούν να μη με αφορούν, όπως δε με αφορούσε η διαμάχη σας με την Ερινάλ τότε.

Σας έχω κρίνει ως διαδικτυακή περσόνα από την προσωπική επίθεση που μου κάνατε σε άλλο θρεντ κάποτε. Σήμερα η παρατήρησή μου δεν είχε να κάνει με τίποτα από όσα λέτε. Είπα ότι από όσο έχω χαρακτηρίσει τον διαδικτυακό Άλεξ και από όσο γνωρίζω τον πραγματικό blizardeye, στηρίζω τον δεύτερο 100%.

Τι δεν καταλαβαίνετε?

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Δεν προσέχετε ποτέ τα λόγια του άλλου. Σας το έχω ξαναπεί. Πρώτα να διαβάζετε προσεκτικά και μετά να απαντάτε.
Για να σας βοηθήσω, σήμερα δεν σας έκρινα για τις πράξεις σας και για τις διαμάχες σας σε άλλα θρεντ. Εξακολουθούν να μη με αφορούν, όπως δε με αφορούσε η διαμάχη σας με την Ερινάλ τότε.

Σας έχω κρίνει ως διαδικτυακή περσόνα από την προσωπική επίθεση που μου κάνατε σε άλλο θρεντ κάποτε. Σήμερα η παρατήρησή μου δεν είχε να κάνει με τίποτα από όσα λέτε. Είπα ότι από όσο έχω χαρακτηρίσει τον διαδικτυακό Άλεξ και από όσο γνωρίζω τον πραγματικό blizardeye, στηρίζω τον δεύτερο 100%.

Τι δεν καταλαβαίνετε?
πολυ καλα τα λες σε συγχαιρω :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom