alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Λες? Δεν είναι απιθανο.Εγω πιστευω οτι για ολα φταιει που βγηκε ο συριζα και ειμαστε ολοι σε μουντ κοσμικων αλλαγων...
Λες? Δεν είναι απιθανο.Εγω πιστευω οτι για ολα φταιει που βγηκε ο συριζα και ειμαστε ολοι σε μουντ κοσμικων αλλαγων...
τις βγαζουμε εξω για μετρημα?
Βλεπειs τι γινεται????Εφυγα για περιπολο και εγινε χαμος. Ο κοσνικ αποβληθηκε, βριζοντε ολοι, η εριναλ την εκανε για αλλες πολιτειες αναρχικιες, ο μποκα με περασε για καραβανα.... Χαμος
Για μενα η εξελικτικη πορεΙα δε γινεται να ειναι 2 μιλφαρες με μεγαλα βυζια στο κρεβατι μου αποψε;Η εξελικτικη πορεια της ζωης!
Για μενα η εξελικτικη πορεΙα δε γινεται να ειναι 2 μιλφαρες με μεγαλα βυζια στο κρεβατι μου αποψε;
Μάλλον οι τελευταίες ημερες του Ιανουαριου κρυβουν παντα μια εκρηκτικοτητα.Βλεπειs τι γινεται????
Αν ηταν Αυγουστοs θαλεγα οτι υπηρχε μια δικαιολογια ....Τα φεγγαρια του Αυγουστου....Τωρα ομωs????
Για μενα η εξελικτικη πορεΙα δε γινεται να ειναι 2 μιλφαρες με μεγαλα βυζια στο κρεβατι μου αποψε;
σε ποθουν,σε ζηλευουν και σε κακολογουνΜάλλον οι τελευταίες ημερες του Ιανουαριου κρυβουν παντα μια εκρηκτικοτητα.
Ας μην ξεχναμε τι μερα είναι σημερα και τι εγινε πριν 19 χρονια σαν σημερα.
Το λεει και ο τραγκας καθε πρωι αυτο που λεω. Κατι θα ξερει αυτος....Λες? Δεν είναι απιθανο.
Το καρμα θα ειναι!Βλεπειs τι γινεται????
Αν ηταν Αυγουστοs θαλεγα οτι υπηρχε μια δικαιολογια ....Τα φεγγαρια του Αυγουστου....Τωρα ομωs????
Πλεονασμοs...............Αν ζηταγεs μια κατι θα γινοτανΓια μενα η εξελικτικη πορεΙα δε γινεται να ειναι 2 μιλφαρες με μεγαλα βυζια στο κρεβατι μου αποψε;
τι εγινε???Μάλλον οι τελευταίες ημερες του Ιανουαριου κρυβουν παντα μια εκρηκτικοτητα.
Ας μην ξεχναμε τι μερα είναι σημερα και τι εγινε πριν 19 χρονια σαν σημερα.
Ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.......Μια δε σας αρκει;
λιτος και μεστοςΔεν μπορώ να γραψω πολλα από κινητό αν και θα ήθελα. Δεν γνωριζω κόσνικ, μήδες κλπ
Γνωρίζω όμως διαδικτυακό Αλεξ και προσωπικά blizardeye.
Αλεξ παντελώς αναξιόπιστος.
Μπλιζ υπέροχος άνθρωπος.
Στηρίζω μπλιζ 100%.
Αλεξ κανε μας τη χάρη και μην ξαναποστάρεις εδώ.
Απλά δεν υπάρχεις.
Ημιατι εγινε???![]()
![]()
![]()
![]()
Τι εγινε 31.1.1996? Δεν θυμασαι?τι εγινε???![]()
![]()
![]()
![]()
Αν ερθει μια παντως δε θα τη διωξω...Πλεονασμοs...............Αν ζηταγεs μια κατι θα γινοταν