πικρες μαζεμενες ρε φιλε δεν θα αντεξω θα διαγραφω αληθεια λεω.Ερι,μηδαςΠοιος μπορεί να απαντήσει στο ερώτημά σου?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 936K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Ξεχνάς το Μπραμπ.πικρες μαζεμενες ρε φιλε δεν θα αντεξω θα διαγραφω αληθεια λεω.Ερι,μηδας
καπως το καταπια αυτο λογω ερι και μηδα αλλα τωρα :-Ξεχνάς το Μπραμπ.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Προσθεσατε και ολιγον Παντελιδη για να πετυχειΣισιέ το Ερινάκι μας εγκατέλειψε. Θα πνίξω τον πόνο μου στο ποτό σήμερα. Μαζωνάκης και Πάολα θα βοηθήσουν? Τι λες?
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
στο τέλος όλοι γυρίζουν...
μην ανησυχείτε, είναι αρρώστια αυτό το σάιτ όπως και το νήμα.
η αλήθεια να λέγεται...
η αλήθεια να λέγεται...
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Προσθεσατε και ολιγον Παντελιδη για να πετυχει
νομίζω ότι ένα μπαγλαμαδάκι θα ταίριαζε καλύτερα στην περίσταση!
περιθωριο δινω μεχρι τις 2200 που θα βγω μετα δαγραφομαι δεν μπορω να περιμενωστο τέλος όλοι γυρίζουν...
η αλήθεια να λέγεται...
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
περιθωριο δινω μεχρι τις 2200 που θα βγω μετα δαγραφομαι δεν μπορω να περιμενω
έχει ανάδρομο Ερμή, περίμενε λίγες μέρες...
οχι σημερα παιρνω πουλο ευκαιρια ειναιέχει ανάδρομο Ερμή, περίμενε λίγες μέρες...
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Μα συγκρίνεις ανόμοια πραγματα γλυκιέ μου!!!Δεν προσέχετε ποτέ τα λόγια του άλλου. Σας το έχω ξαναπεί. Πρώτα να διαβάζετε προσεκτικά και μετά να απαντάτε.
Για να σας βοηθήσω, σήμερα δεν σας έκρινα για τις πράξεις σας και για τις διαμάχες σας σε άλλα θρεντ. Εξακολουθούν να μη με αφορούν, όπως δε με αφορούσε η διαμάχη σας με την Ερινάλ τότε.
Σας έχω κρίνει ως διαδικτυακή περσόνα από την προσωπική επίθεση που μου κάνατε σε άλλο θρεντ κάποτε. Σήμερα η παρατήρησή μου δεν είχε να κάνει με τίποτα από όσα λέτε. Είπα ότι από όσο έχω χαρακτηρίσει τον διαδικτυακό Άλεξ και από όσο γνωρίζω τον πραγματικό blizardeye, στηρίζω τον δεύτερο 100%.
Τι δεν καταλαβαίνετε?
Δε μπορω να συγκρίνω εσενα πχ με τον Αλεξ, γτ ακριβώς θα αδικήσω εσενα, επειδή δε σε ξερω, παραμόνο διαδικτυακα!!!
Δεν παρεμβαίνω επειδη εμπλεκεται ο Αλεξ, απλά θεωρω αστοχο το σκεπτικό σου.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Εν περιληψει χαρά μου, μπαναριστηκε ο Μηδας, ο οποιος με ειχε καταραστει πριν λιγο και ολοι είναι βέβαιοι ότι το κανονισα εγω.Μα συγκρίνεις ανόμοια πραγματα γλυκιέ μου!!!
Δε μπορω να συγκρίνω εσενα πχ με τον Αλεξ, γτ ακριβώς θα αδικήσω εσενα, επειδή δε σε ξερω, παραμόνο διαδικτυακα!!!
Δεν παρεμβαίνω επειδη εμπλεκεται ο Αλεξ, απλά θεωρω αστοχο το σκεπτικό σου.
ρε παπαρα χασοδικη οι καταρες του μηδα ειναι σαν ευχεςΕν περιληψει χαρά μου, μπαναριστηκε ο Μηδας, ο οποιος με ειχε καταραστει πριν λιγο και ολοι είναι βέβαιοι ότι το κανονισα εγω.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Εγω ειπα μονο ότι οι αδικες καταρες γυρνανε σε αυτόν που τις ριχνει. Σε τι ακριβως ευθυνομαι αν τον μπαναρανε?ρε παπαρα χασοδικη οι καταρες του μηδα ειναι σαν ευχες
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ειναι σαν να μαs λεs καταμουτρα οτι ολοι οι υπολοιποι δεν αξιζουμε κτλ....οχι σημερα παιρνω πουλο ευκαιρια ειναι
Επισηs και οτι......Μια γυναικα σε φερνει βολτα και σ εχει κανει να κλαιs(Μαρινελλα)
βαλε υπογραφη να γυεισει πισω ΤΩΡΑΕγω ειπα μονο ότι οι αδικες καταρες γυρνανε σε αυτόν που τις ριχνει. Σε τι ακριβως ευθυνομαι αν τον μπαναρανε?
Ειναι σαν να μαs λεs καταμουτρα οτι ολοι οι υπολοιποι δεν εξιζουμε κτλ....
Επισηs και οτι......Μια γυναικα σε φερνει βολτα και σ εχει κανει να κλαιs(Μαρινελλα)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ουτε τον εδιωξα, ουτε τον φερνω πισω. Αδιάφορο.βαλε υπογραφη να γυεισει πισω ΤΩΡΑ
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.058
- Πόντοι
- 5.006
Ουτε τον εδιωξα, ουτε τον φερνω πισω. Αδιάφορο.