Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 936K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σισιέ το Ερινάκι μας εγκατέλειψε. Θα πνίξω τον πόνο μου στο ποτό σήμερα. Μαζωνάκης και Πάολα θα βοηθήσουν? Τι λες?
Προσθεσατε και ολιγον Παντελιδη για να πετυχει  :grin: :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
στο τέλος όλοι γυρίζουν... :grin:
μην ανησυχείτε, είναι αρρώστια αυτό το σάιτ όπως και το νήμα.
η αλήθεια να λέγεται...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
στο τέλος όλοι γυρίζουν... :grin:
μην ανησυχείτε, είναι αρρώστια αυτό το σάιτ όπως και το νήμα.
η αλήθεια να λέγεται...
περιθωριο δινω μεχρι τις 2200 που θα βγω μετα δαγραφομαι δεν μπορω να περιμενω :)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δεν προσέχετε ποτέ τα λόγια του άλλου. Σας το έχω ξαναπεί. Πρώτα να διαβάζετε προσεκτικά και μετά να απαντάτε.
Για να σας βοηθήσω, σήμερα δεν σας έκρινα για τις πράξεις σας και για τις διαμάχες σας σε άλλα θρεντ. Εξακολουθούν να μη με αφορούν, όπως δε με αφορούσε η διαμάχη σας με την Ερινάλ τότε.

Σας έχω κρίνει ως διαδικτυακή περσόνα από την προσωπική επίθεση που μου κάνατε σε άλλο θρεντ κάποτε. Σήμερα η παρατήρησή μου δεν είχε να κάνει με τίποτα από όσα λέτε. Είπα ότι από όσο έχω χαρακτηρίσει τον διαδικτυακό Άλεξ και από όσο γνωρίζω τον πραγματικό blizardeye, στηρίζω τον δεύτερο 100%.

Τι δεν καταλαβαίνετε?
Μα συγκρίνεις ανόμοια πραγματα γλυκιέ μου!!!
Δε μπορω να συγκρίνω εσενα πχ με τον Αλεξ, γτ ακριβώς θα αδικήσω εσενα, επειδή δε σε ξερω, παραμόνο διαδικτυακα!!!
Δεν παρεμβαίνω επειδη εμπλεκεται ο Αλεξ, απλά θεωρω αστοχο το σκεπτικό σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μα συγκρίνεις ανόμοια πραγματα γλυκιέ μου!!!
Δε μπορω να συγκρίνω εσενα πχ με τον Αλεξ, γτ ακριβώς θα αδικήσω εσενα, επειδή δε σε ξερω, παραμόνο διαδικτυακα!!!
Δεν παρεμβαίνω επειδη εμπλεκεται ο Αλεξ, απλά θεωρω αστοχο το σκεπτικό σου.
Εν περιληψει χαρά μου, μπαναριστηκε ο Μηδας, ο οποιος με ειχε καταραστει πριν λιγο και ολοι είναι βέβαιοι ότι το κανονισα εγω.

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρουφιάνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Εν περιληψει χαρά μου, μπαναριστηκε ο Μηδας, ο οποιος με ειχε καταραστει πριν λιγο και ολοι είναι βέβαιοι ότι το κανονισα εγω.
ρε παπαρα χασοδικη οι καταρες του μηδα ειναι σαν ευχες :jerking: :jerking: :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ρε παπαρα χασοδικη οι καταρες του μηδα ειναι σαν ευχες :jerking: :jerking: :jerking:
Εγω ειπα μονο ότι οι αδικες καταρες γυρνανε σε αυτόν που τις ριχνει. Σε τι ακριβως ευθυνομαι αν τον μπαναρανε?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
οχι σημερα παιρνω πουλο ευκαιρια ειναι :grin:
Ειναι σαν να μαs λεs καταμουτρα  οτι ολοι οι υπολοιποι δεν αξιζουμε κτλ.... :grin:

Επισηs και οτι......Μια γυναικα σε φερνει βολτα και σ εχει κανει να κλαιs(Μαρινελλα)  :(

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.058
Πόντοι
5.006
Ουτε τον εδιωξα, ουτε τον φερνω πισω. Αδιάφορο.
images

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom