Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 936K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
images
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εν περιληψει χαρά μου, μπαναριστηκε ο Μηδας, ο οποιος με ειχε καταραστει πριν λιγο και ολοι είναι βέβαιοι ότι το κανονισα εγω.
Ας νομιζουν ό,τι θελουν βρε μαναρι μου!!!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Μα συγκρίνεις ανόμοια πραγματα γλυκιέ μου!!!
Δε μπορω να συγκρίνω εσενα πχ με τον Αλεξ, γτ ακριβώς θα αδικήσω εσενα, επειδή δε σε ξερω, παραμόνο διαδικτυακα!!!
Δεν παρεμβαίνω επειδη εμπλεκεται ο Αλεξ, απλά θεωρω αστοχο το σκεπτικό σου.
Όχι αγάπη μου γλυκιά, προτρέχεις και συ στην προσπάθειά σου να υπερασπιστείς τον καλό σου. Όταν θα απευθύνεστε στο NICK TRIVE να είστε πιο προσεκτική.

Η στήριξή μου στο νηματοθέτη δεν πηγάζει μόνο από τη γνωριμία μου μαζί του. Τη δικαιολόγησα αρκετά νομίζω. 'Εχει να κάνει με το ότι δεν εκτιμώ τον διαδικτυακό Άλεξ.

Οι λόγοι είναι γνωστοί. Επίθεση σε έτερο νήμα (κορασίδος) προς εμέ και επίθεση προς όλα τα μέλη του νήματος με απαξιωτικές εκφράσεις, που πολύ καλά ενθυμείστε.

Με ένα "προχωράμε" δε σβήνεις το παρελθόν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ρε νταξ. Άλλά δεν θα πρεπει να υπαρχει μια εξηγηση γι' αυτην την ομαδικη παρακρουση?
υπαρχει....εισαι ενα νικνειμ αχρηστο για τον ιστοτοπο με μηδενικη προσφορα σε κριτικες και ενημερωσεις,ενα νικ παρακατιανο για τα πολιτικα και τα σπαμοθρεντ για να γελαμε και αντι να φας εσυ μπαν τρωει ο κοσμας που εχει γραψει και για κατι μασαζ και γκαμαι γενικως

με δυο λογια

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
υπαρχει....εισαι ενα νικνειμ αχρηστο για τον ιστοτοπο με μηδενικη προσφορα σε κριτικες και ενημερωσεις,ενα νικ παρακατιανο για τα πολιτικα και τα σπαμοθρεντ για να γελαμε και αντι να φας εσυ μπαν τρωει ο κοσμας που εχει γραψει και για κατι μασαζ και γκαμαι γενικως

με δυο λογια
:cum: :cum: :zfuck: :zfuck:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
οχι πουστρομηδας ειναι :grin:
:grin: :grin: Καλο παιδι ειναι....Τοτε λοιπον απαιτουμε αμμεση επαναπροσληψη του Μηδα στη θεση που κατειχε

Εντιτ  επαναπροσληψη  εννοω επαναφορα  (απλα επηρεαστηκα απ το κλιμα των ημερων)  :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

με δυο λογια
Αντε παλι η περιεργη θεωρια περι "μη συμμετοχης" σε κριτικές και ενημερώσεις.
Πολύ φτηνο επιχειρημα.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
:grin: :grin: Καλο παιδι ειναι....Τοτε λοιπον απαιτουμε αμμεση επαναπροσληψη του Μηδα στη θεση που κατειχε

Εντιτ  επαναπροσληψη  εννοω επαναφορα  (απλα επηρεαστηκα απ το κλιμα των ημερων)   :grin: :grin:
:2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αντε παλι η περιεργη θεωρια περι "μη συμμετοχης" σε κριτικές και ενημερώσεις.
Πολύ φτηνο επιχειρημα.
αμα μπω εγω σε φορουμ δικηγορων θα πουλαω και μαγκιες δλδ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
αμα μπω εγω σε φορουμ δικηγορων θα πουλαω και μαγκιες δλδ;
Λέει κάπου στους κανονες του φορουμ ότι αν δεν κανεις μια κριτικη το μηνα διαγραφεσαι?
Αντιθέτως λεει ότι αν προκαλεις, βριζεις και εχεις αναρμοστη συμπεριφορα, διαγραφεσαι.
Εγω δεν βριζω ποτέ κανεναν και με βριζουν ολοι.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Όχι αγάπη μου γλυκιά, προτρέχεις και συ στην προσπάθειά σου να υπερασπιστείς τον καλό σου. Όταν θα απευθύνεστε στο NICK TRIVE να είστε πιο προσεκτική.

Η στήριξή μου στο νηματοθέτη δεν πηγάζει μόνο από τη γνωριμία μου μαζί του. Τη δικαιολόγησα αρκετά νομίζω. 'Εχει να κάνει με το ότι δεν εκτιμώ τον διαδικτυακό Άλεξ.

Οι λόγοι είναι γνωστοί. Επίθεση σε έτερο νήμα (κορασίδος) προς εμέ και επίθεση προς όλα τα μέλη του νήματος με απαξιωτικές εκφράσεις, που πολύ καλά ενθυμείστε.

Με ένα "προχωράμε" δε σβήνεις το παρελθόν.
Δεν τραβαω κανενα ζορι να υπερασπιστω κανεναν κ ιδιαιτερα ο Αλεξ δεν το εχει κ αναγκη!!!
Απλα μου ειναι αδυνατο να κατανοησω πως γινεται να μην αντιλαμβανεσαι τις αντιφασεις στα οσα λες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom