gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σιγα ρε μαν ποσο εχουνγια να κονομαει ο βοσκος ;)
σιγα ρε μαν ποσο εχουνγια να κονομαει ο βοσκος ;)
ευχαριστω πολυ τοπιασα :-*αβιταμινωση συμπλεγματος b ,καταβολη,ειδικες διαιτες ,νευροπαθειες,αλκοολισμος,ισχιαλγιες,τονωση μετα απο ληψη αντιβιοτικης αγωγης αναλογα
εντάξει μετα τις εκλογες γιατι εχω και ενα τμήμα να καταμετρησω και να διευθύνω
τιποτα δεν θα του κανειβλεπω σε ενα δικογραφο λεει παιρνει ενας νευρομπιον επειδη ποναει η μεση και με εκαμε εντυπωση
μπορει να γαμησε καμια χοντρη ο ταλαιπωρος και να την εβαλε απο πανω οπως εγω......λυπησου τονβλεπω σε ενα δικογραφο λεει παιρνει ενας νευρομπιον επειδη ποναει η μεση και με εκαμε εντυπωση
σιγα ρε μαν ποσο εχουν
τι πραγμα θα μελετησεις; δεν καταλαβαευτυχώς μου έδωσε λίγο χρόνο να μελετήσω, ποιο βιβλίο να πάρω?
θα βαλω στο βιογραφικο σου και ιλεξιονς ντιπαρτμεντ εξεκιουτιβ μανατζερ οφ καουντινγκεντάξει μετα τις εκλογες γιατι εχω και ενα τμήμα να καταμετρησω και να διευθύνω
Μην μιλας έτσι για τις χονδρες οι χονδροι ειναι καλοί άνθρωποιμπορει να γαμησε καμια χοντρη ο ταλαιπωρος και να την εβαλε απο πανω οπως εγω......λυπησου τον
εξαιρειται ο μπενιΜην μιλας έτσι για τις χονδρες οι χονδροι ειναι καλοί άνθρωποι
φιλε εδω θα προωθεις τα ακριβα σκευασματα
χαχαχαχαχααχχαχααχχαχαχααχαχχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχ μα τω δια θα το κανω ταμπελακι αυριο και θα το βαλω μπροστα την κυριακη σοβαραθα βαλω στο βιογραφικο σου και ιλεξιονς ντιπαρτμεντ εξεκιουτιβ μανατζερ οφ καουντινγκ
Εναγομενη εισαι? Τι εκανε ο δικος σου?βλεπω σε ενα δικογραφο λεει παιρνει ενας νευρομπιον επειδη ποναει η μεση και με εκαμε εντυπωση
αυτο ακριβως το θρεντ ειχε κανει ο τομα παλια.. και το ελεγες οπου και να ησουν και αυτος που το εβλεπε πηγαινε στο θρεντ εχεις πμΜπλιζ έχεις πμ
είδατε εγώ τα ανακοινώνω για να μη με κατηγορήσει κανείς ότι τα στέλνω κρυφά
ο δικος της ειναι ο επιπλας που εφτιαξε το κρεβατι που πανω του γαμησε ο τυπος την χοντρη και εσπασε και τον ποναει η μεση του τωραΕναγομενη εισαι? Τι εκανε ο δικος σου?
αλήθεια? ΄και γιατί καταργήθηκε?αυτο ακριβως το θρεντ ειχε κανει ο τομα παλια.. και το ελεγες οπου και να ησουν και αυτος που το εβλεπε πηγαινε στο θρεντ εχεις πμ