gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
έχω ελπίδα :-*
έχω ελπίδα :-*
Τι εγινε βρε χαρα μου παλιΑναρωτιέμαι γτ πεφτουν ολοι οι ηλιθιοι πανω μου!!!!
κανε ξεκινημα με το βρωμομουνακι να αβανταρετε την δουλεια μου
ο τσαγκάρης λένε στο χωριό μου κυκλοφορεί με τρύπια παπουτσια .. ;) καταλαβαίνωεδώ ψάχνω εγώ λογιστή να δώσω και τα δικά μου χαχαχαχχαχαχα
Τι πούστης εισαι...μενα στα καλαμπαλικια μου με ενδιαφερει μονο ο εσωτερικος σου κοσμος και το μυαλο σου.Σε παιρνω οπως εισαι
κανε ξεκινημα με το βρωμομουνακι να αβανταρετε την δουλεια μου
πηγαινε μαν να την ριξεις καναν πηδουλο,να ηρεμησει το νευροφυτικο συστημαΤι εγινε βρε χαρα μου παλι
Α οχι εγω θα σου κάτσω μου το είπε ο κοουτςβρε ούτε αυτή σου λέω
ποσο πιο χαμηλα να πας?βρε ούτε αυτή σου λέω
το νευρομπιον τι ειναι;πηγαινε μαν να την ριξεις καναν πηδουλο,να ηρεμησει το νευροφυτικο συστημα
συμπλεγμα βιταμινων Bτο νευρομπιον τι ειναι;
τσομπανη και μεις τι θα γαμησουμε τον τραγο?πηγαινε μαν να την ριξεις καναν πηδουλο,να ηρεμησει το νευροφυτικο συστημα
κόουτς είπε το ναι, τώρα τι να κάνω? έλα να μου δείξειςΑ οχι εγω θα σου κάτσω μου το είπε ο κοουτς
και γιατι τα παιρνει κανεις;συμπλεγμα βιταμινων B
για να κονομαει ο βοσκος ;)και γιατι τα παιρνει κανεις;
εντάξει μετα τις εκλογες γιατι εχω και ενα τμήμα να καταμετρησω και να διευθύνωκόουτς είπε το ναι, τώρα τι να κάνω? έλα να μου δείξεις
τυπε εγω ειμαι καλος μονο στο μπλα μπλα τι να σε δειξωκόουτς είπε το ναι, τώρα τι να κάνω? έλα να μου δείξεις
αβιταμινωση συμπλεγματος b ,καταβολη,ειδικες διαιτες ,νευροπαθειες,αλκοολισμος,ισχιαλγιες,τονωση μετα απο ληψη αντιβιοτικης αγωγης αναλογακαι γιατι τα παιρνει κανεις;
βλεπω σε ενα δικογραφο λεει παιρνει ενας νευρομπιον επειδη ποναει η μεση και με εκαμε εντυπωσηγια να κονομαει ο βοσκος ;)
φιλε δεν τα χρειαζομαστε ευχαριστωαβιταμινωση συμπλεγματος b ,καταβολη,ειδικες διαιτες ,νευροπαθειες,αλκοολισμος,ισχιαλγιες,τονωση μετα απο ληψη αντιβιοτικης αγωγης αναλογα