gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Ριξε ενα μουνι στον αλεξ να ηρεμησειςΚαλώς σας βρήκα!!!
Νεύρα, πολλά νεύρα σημερα
ππφφφφφ
Ριξε ενα μουνι στον αλεξ να ηρεμησειςΚαλώς σας βρήκα!!!
ππφφφφφ
Περκε ???? Τι σου κανανε???Καλώς σας βρήκα!!!
ππφφφφφ
κοριτσια να χυνετε, που ελεγε κι ο παπαγιωργηςΚαλώς σας βρήκα!!!
ππφφφφφ
Για μπουγαδονερα μιλαs???? Αφθονα !!!!!κοριτσια να χυνετε, που ελεγε κι ο παπαγιωργης
μενα στα καλαμπαλικια μου με ενδιαφερει μονο ο εσωτερικος σου κοσμος και το μυαλο σου.Σε παιρνω οπως εισαιδεν υπάρχει σωτηρία λοιπον για μένα κοουτς :-
Τιμητικό δεν το συζητώ τουλάχιστον σε επίπεδο ιντερνετικής φιλίας αξιοσημείωτο Ευχαριστω πολύμενα στα καλαμπαλικια μου με ενδιαφερει μονο ο εσωτερικος σου κοσμος και το μυαλο σου.Σε παιρνω οπως εισαι
Αναρωτιέμαι γτ πεφτουν ολοι οι ηλιθιοι πανω μου!!!!Περκε ???? Τι σου κανανε???
παρακαλωΤιμητικό δεν το συζητώ τουλάχιστον σε επίπεδο ιντερνετικής φιλίας αξιοσημείωτο Ευχαριστω πολύ
γουρουνι στο σακι θα του δωσουμε του παιδιουΤιμητικό δεν το συζητώ τουλάχιστον σε επίπεδο ιντερνετικής φιλίας αξιοσημείωτο Ευχαριστω πολύ
Αυτα εχει η οδηγηση...Δεν βαριεσαι , σιδερα ειναι φτιαχνονταιΑναρωτιέμαι γτ πεφτουν ολοι οι ηλιθιοι πανω μου!!!!
φορας ωραιο αρωμα;Αναρωτιέμαι γτ πεφτουν ολοι οι ηλιθιοι πανω μου!!!!
τελικα απο τοτε που ανελαβες το κοουτσινγκ μου παω καλαγουρουνι στο σακι θα του δωσουμε του παιδιου
bliz έτσι όπως είμαι κουνουπίδι ούτε εγώ κατανοώΥπαρχει τροπος να μη βλεπω τα αβαταρ της κας. Εριναλ;
Μονο ο α/α κατανοει!!!
εχεις πιμια μπολικα?τελικα απο τοτε που ανελαβες το κοουτσινγκ μου παω καλα
Αναρωτιέμαι γτ πεφτουν ολοι οι ηλιθιοι πανω μου!!!!
νικολάκι τα παιξες πουλι μου ε; στα λοιστικα ειμαι σκραπας και τα δικά μου σε λογιστη τα δινω και μου ερχεται να τον σκοτωσω γιατι δεν καταλαβαινω τι μου λεειbliz έτσι όπως είμαι κουνουπίδι ούτε εγώ κατανοώ
έχω ελπίδα :-*εχεις πιμια μπολικα?
εδώ ψάχνω εγώ λογιστή να δώσω και τα δικά μου χαχαχαχχαχαχανικολάκι τα παιξες πουλι μου ε; στα λοιστικα ειμαι σκραπας και τα δικά μου σε λογιστη τα δινω και μου ερχεται να τον σκοτωσω γιατι δεν καταλαβαινω τι μου λεει
κανε ξεκινημα με το βρωμομουνακι να αβανταρετε την δουλεια μουΜπραμπ εγώ είμαι πιο δύσκολη περίπτωση, μπορείς να κοουτσάρεις και μένα? Δε μου κάθεται καμία.