erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ενα ποινικο ειναι κατηγορουμενοςΕναγομενη εισαι? Τι εκανε ο δικος σου?
ενα ποινικο ειναι κατηγορουμενοςΕναγομενη εισαι? Τι εκανε ο δικος σου?
εντ βοουτινγκ φορμς μερτσενταιζερχαχαχαχαχααχχαχααχχαχαχααχαχχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχ μα τω δια θα το κανω ταμπελακι αυριο και θα το βαλω μπροστα την κυριακη σοβαρα
και ο χρηστιδηςμονο εγω δεν στελνω και δεν λαμβανω
Δικογραφο λες την εγκληση δηλαδή?ενα ποινικο ειναι κατηγορουμενος
να τα λεμε αυτακαι ο χρηστιδης
χαζομαρες το συγχωνευσαν με το τσατ θρεντ μια μερα βροχερη του αυγουστο που βαριοταν οι μοντς και πηραν και εκαναν συγχωνευσεις πεντε εξι θρεντ απο τα νευρα τουςαλήθεια? ΄και γιατί καταργήθηκε?
Τροχαιο? Σωματικη βλαβη από αμελεια?χαζομαρες το συγχωνευσαν με το τσατ θρεντ μια μερα βροχερη του αυγουστο που βαριοταν οι μοντς και πηραν και εκαναν συγχωνευσεις πεντε εξι θρεντ απο τα νευρα τους
περίπουΔικογραφο λες την εγκληση δηλαδή?
ναρκωτικαΤροχαιο? Σωματικη βλαβη από αμελεια?
αφού πήγατε όλοι διακοπές και τους αφήσατε μόνους τους, μπουρδέλα το έκανανχαζομαρες το συγχωνευσαν με το τσατ θρεντ μια μερα βροχερη του αυγουστο που βαριοταν οι μοντς και πηραν και εκαναν συγχωνευσεις πεντε εξι θρεντ απο τα νευρα τους
Το δικογραφο τοτε δεν καταλαβαινω ποιο είναι.ναρκωτικα
χαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχα ναι οντωςαφού πήγατε όλοι διακοπές και τους αφήσατε μόνους τους, μπουρδέλα το έκαναν
κατι αυτοτελείς ισχυρισμοιΤο δικογραφο τοτε δεν καταλαβαινω ποιο είναι.
Το δικογραφο τοτε δεν καταλαβαινω ποιο είναι.
Καλα νταξ.κατι αυτοτελείς ισχυρισμοι
Μπλιζ γιατί χτυπιέσαι, ούτε εγώ καταλαβαίνω πιο είναι το δικόγραφο
αχχααχαχχχαχαχαχααχαχαχαχχααχχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ λες να το γραψω και εγω ετσι; ρε παιδια ωραια τα λετε αλλα δεν καταλαβαινω ποιό είναι το δικόγραφοΜπλιζ γιατί χτυπιέσαι, ούτε εγώ καταλαβαίνω πιο είναι το δικόγραφο
Μπλιζ γιατί χτυπιέσαι, ούτε εγώ καταλαβαίνω πιο είναι το δικόγραφο