tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.813
- Πόντοι
- 606
μποι εγω για να τη ψηφισω πρεπει να μου κανει cimΕνταξει ρε τυπε λιγο μεγαλη ειναι δεν θα την βγαλω γκομενα, κανα ψηφο λεω να την ριξω.![]()
μποι εγω για να τη ψηφισω πρεπει να μου κανει cimΕνταξει ρε τυπε λιγο μεγαλη ειναι δεν θα την βγαλω γκομενα, κανα ψηφο λεω να την ριξω.![]()
μιλας σε τυπο ακοματικ που εχει να ψηφισει απο το 2000Σε μια εποχη που η πληροφορια είναι μπροστα σου με ένα κλικ, εσεις ακομη δυσκολεύεστε να παρακολουθήσετε τι γινεται γυρω σας?
Αναρχικος κι εσυμιλας σε τυπο ακοματικ που εχει να ψηφισει απο το 2000
Νεα ηθη στα τσιμπουκιαΚαλο,σ'αρεσει ;) 26 χρονων, υποψηφια στην θεσσαλονικη...![]()
μη γινεσαι γραναζι ρε μποι..Αναρχικος κι εσυκαι εγω δεν ηθελα να ψηφιζω, νομιζω με εκφραζει περισσοτερο οι αναρχια αλλα δυστυχως οι πολλες γνωριμιες με αναγκαζουν να το κανω.
![]()
Μιλα πιο ομορφα για την συντροφισα κατερινα.Νεα ηθη στα τσιμπουκια![]()
![]()
Ε καλα τοτε..........ξεχναμε τα τσιμπουκια...Κωλο δινει???Μιλα πιο ομορφα για την συντροφισα κατερινα.![]()
Φιλε λαιφ αμα ψαχνεις για τανεσπου πανε στην νουδου εχει μπολικες.
![]()
![]()
Επιθετο δεν εχει? μυστικο είναι?Καλο,σ'αρεσει ;) 26 χρονων, υποψηφια στην θεσσαλονικη...![]()
Ρε και φειςμπουκ εχει και τηλεφωνο εχει για λιγους ομωςΕπιθετο δεν εχει? μυστικο είναι?
Ζητησα εγω τηλεφωνο ρε φιλε? Υποψηφια βουλευτης είναι. Δεν εχει επιθετο?Ρε και φειςμπουκ εχει και τηλεφωνο εχει για λιγους ομωςΕσενα τι σε νοιαζει ετσι κι αλλιως του συριζα ειναι.
Nταξει εσεις εχετε πολυ καλυτερες ρε τυπεΑσε ρε Μπόκα μην κουράζεσαι, την βρηκα μονος μου.
Κατερινα Νοτοπουλου, 26 ετων, ανεργη, υποψηφια βουλευτης συριζα θεσσαλονικης.
![]()
Μ' αρεσει.Nταξει εσεις εχετε πολυ καλυτερες ρε τυπε
Νταξει ρε μεγαλε στις επομενες θα φροντισουμε να βρουμε μονδελα, μην σε χασουμε κι απο ψηφοφοροNταξει εσεις εχετε πολυ καλυτερες ρε τυπε
Καλα δεν ειναι κακοΜ' αρεσει.
Και επειδης εισαι φιλος, θα σε δωσω τηλεφωνακι η φεις μπουκακι οτι γουσταρεις με μονο 100 ευρωΜ' αρεσει.