gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
απαπά ποτεποππερς ξηγηθηκες;![]()
απαπά ποτεποππερς ξηγηθηκες;![]()
ποππερς ξηγηθηκες;![]()
νικ εχεις πηξει με τα φπα;
ΦΠΑ-ΦΜΥ-ΑΠΔ-ε9-Ε11 ολα μέχρι 30/1νικ εχεις πηξει με τα φπα;
Ο λαοs δεν ξεχνα........πωs υπαρχουνε λεφταΤα λεφτα δεν κρυβονται νικολακη![]()
Εγω λεω να ξεχασουνε τα μπουζουκια μερικοι τωρα που θα ρθουμε στα πραγματα.Ο λαοs δεν ξεχνα........πωs υπαρχουνε λεφτα![]()
Σημερα εδωκα χειραψια στον επομενο πρωθυπουργο της χωρας![]()
http://i0.wp.com/[URL unfurl="true"]www.karfitsa.gr/wp-content/uploads/2015/01/tsipras-thess2.jpg?resize=660%2C495[/img[/URL]] Καναμε και κανα δυο γνωριμιες, ποτε δεν ξες τι σε επιφυλασει το μελλον. :P
[/quote]ε δώσε και μια πίπα στην αυριανή αστυνομική διευθυντρια θεσσαλονικης
Ελα ντε......Μπουζουκια και λουλουδια και πιατα......Τρε πασε...........Ζητω τα στριπΕγω λεω να ξεχασουνε τα μπουζουκια μερικοι τωρα που θα ρθουμε στα πραγματα.![]()
ποτε νωρις,να παει να γαμηθει ο παπαθεμεληςΕγω λεω να ξεχασουνε τα μπουζουκια μερικοι τωρα που θα ρθουμε στα πραγματα.![]()
Βλαχο φυγαδευσε το κοπαδι σου στο βουνο γιατι απο βδομαδα θα σε παρουμε το μισο...ε δώσε και μια πίπα στην αυριανή αστυνομική διευθυντρια θεσσαλονικης
εγώ είμαι εγγεγραμμένο μελος.Βλαχο φυγαδευσε το κοπαδι σου στο βουνο γιατι απο βδομαδα θα σε παρουμε το μισο...![]()
Ποιο ξενερωμα απ τα μπουζουκια δεν υπαρχειΕλα ντε......Μπουζουκια και λουλουδια και πιατα......Τρε πασε...........Ζητω τα στριπ![]()
Δωσε πρωτοs το παραδειγμα ..........Μπροστα πηγαινει ο αρχηγοs και πισω του οιεγώ είμαι εγγεγραμμένο μελος.![]()
Που ρε... στο συλλογο τσελιγκοπουλα!εγώ είμαι εγγεγραμμένο μελος.![]()
Ο αλεξης τσιπρας θα κυβερνηση την χωρα για πολλα χρονια, κοιταξτε να το συνηθισετε.Δωσε πρωτοs το παραδειγμα ..........Μπροστα πηγαινει ο αρχηγοs και πισω του οισκυλοιοπαδοι![]()
Θα με βρει προετοιμασμενο η αλλαγη...Εχω παρει την Πακιστανικη, την Αφγανικη και την Τζιχαντιστικη ανευ διδασκαλου...Στο πακετο με τα βιβλια , τα μαχαιρια αποκεφαλισμου ηταν δωρεανΟ αλεξης τσιπρας θα κυβερνηση την χωρα για πολλα χρονια, κοιταξτε να το συνηθισετε.![]()