tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.813
- Πόντοι
- 606
γιατι αλλαζει τιποτα ρε μποι?Ο αλεξης τσιπρας θα κυβερνηση την χωρα για πολλα χρονια, κοιταξτε να το συνηθισετε.![]()
γιατι αλλαζει τιποτα ρε μποι?Ο αλεξης τσιπρας θα κυβερνηση την χωρα για πολλα χρονια, κοιταξτε να το συνηθισετε.![]()
Η μεταναστες ειναι αδερφια μας, θα τους κανουμε ολους ελληνες!Θα με βρει προετοιμασμενο η αλλαγη...Εχω παρει την Πακιστανικη, την Αφγανικη και την Τζιχαντιστικη ανευ διδασκαλου...Στο πακετο με τα βιβλια , τα μαχαιρια αποκεφαλισμου ηταν δωρεαν![]()
![]()
Απο βδομαδα θα δεις αλλη ελλαδα. ;)γιατι αλλαζει τιποτα ρε μποι?
Βγαλε το "αλεξης τσιπρας" και βαλε "γιωργος παπανδρεου" και αυτομάτως γυρναμε στο 2009...Και τοτε τα ελεγαν αυτά...Και ειδες πού καταληξαμε...Ο αλεξης τσιπρας θα κυβερνηση την χωρα για πολλα χρονια, κοιταξτε να το συνηθισετε.![]()
Πραγματικα τα πιστευετε αυτά ε? Κριμα!!!Απο βδομαδα θα δεις αλλη ελλαδα. ;)
Η μεταναστες ειναι αδερφια μας, θα τους κανουμε ολους ελληνες!![]()
Απο βδομαδα θα δεις αλλη ελλαδα. ;)
Τύπε τα εχω ξανακουσει αυτά και το 1981 και το 2009... 43 χρονων εγινα και ολο η δεξια θα γινοταν παρενθεση...Και παλι τωρα που μιλαμε η Δεξια κυβερναει...Αλεξ περαστικα φιλε, απο βδομαδα θα ειστε μια κακη παρενθεση για την χωρα. Ερχεται να κυβερνηση η αριστερα για πολλες δεκαετιες.![]()
την ασπρομάλλα μην την γαμηκεις ακομα περίμενε λίγο μέχρι να απογαλακτιστούν τα μικρά τηςκαλά καθιστε εσεις εδώ να τον παιζετε,εγώ γαμησα σήμερα την κοκκινομαλλα και αύριο την ξανθιά
Τύπε τα εχω ξανακουσει αυτά και το 1981 και το 2009... 43 χρονων εγινα και ολο η δεξια θα γινοταν παρενθεση...Και παλι τωρα που μιλαμε η Δεξια κυβερναει...
Και κατά συμπτωση παντα τις δυσκολες ωρες...
Θέλεις να τελειωσε τύπε? Οκ τελειωσε. Και το 2009 τελειωσε ο Καραμανλης και το 2011 ξαναημασταν πρωτοι με αλλον.
χαλι μπλακ :SAλεξακο γνωρισα σημερα το κατερινακι μας, χανεις φιλε γινε συριζα.
![]()
Ενταξει ρε τυπε λιγο μεγαλη ειναι δεν θα την βγαλω γκομενα, κανα ψηφο λεω να την ριξω.χαλι μπλακ :S
Ποια είναι αυτή ρε?Aλεξακο γνωρισα σημερα το κατερινακι μας, χανεις φιλε γινε συριζα.
![]()
Σε μια εποχη που η πληροφορια είναι μπροστα σου με ένα κλικ, εσεις ακομη δυσκολεύεστε να παρακολουθήσετε τι γινεται γυρω σας?αλεξ παρακολουθεις ολα τα πολιτικα και ποσταρεις.
ρε μηπως εισαι ο εισαγγελατος?
Καλο,σ'αρεσει ;) 26 χρονων, υποψηφια στην θεσσαλονικη...Ποια είναι αυτή ρε?