alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Δωσε τραπεζικο λογαριασμο.Και επειδης εισαι φιλος, θα σε δωσω τηλεφωνακι η φεις μπουκακι οτι γουσταρεις με μονο 100 ευρω![]()
Δωσε τραπεζικο λογαριασμο.Και επειδης εισαι φιλος, θα σε δωσω τηλεφωνακι η φεις μπουκακι οτι γουσταρεις με μονο 100 ευρω![]()
Οχι ρε συ,αμα ηταν το μουνι το κριτηριο καλυπτομουν χαλαρα και με αυτη δεν εχω παραλογες απαιτησειςΝταξει ρε μεγαλε στις επομενες θα φροντισουμε να βρουμε μονδελα, μην σε χασουμε κι απο ψηφοφορο![]()
χαχαχα εισαι ωραιο παιδι η θα με κανεις ρεζιλιΔωσε τραπεζικο λογαριασμο.
Για να εχω την πιο ομορφη κοπελα του μπου, κατι πρεπει να αξιζω κι εγω τύπεχαχαχα εισαι ωραιο παιδι η θα με κανεις ρεζιλι![]()
Καλα εχει κοπελες το μπου και το βαζεις σαν κρητιριο, αντε μια θειτσα κι αυτη δεν βλεπωγλου ειναι.Για να εχω την πιο ομορφη κοπελα του μπου, κατι πρεπει να αξιζω κι εγω τύπε![]()
τι επαθες?Καλα ρε Αλεξ ,εδω ο Μαυρουδης εχει ξεθαψει το Τομαχοκ και εσυ πιρφοριζεις Συμμοριτισες ??![]()
![]()
![]()
Πιασε τον Παπαζολ για πληροφοριες ;)Βιογραφικό σημείωμα Κατερίνας Νοτοπούλου:
26 χρόνων, άνεργη. Ζει και μεγαλώνει στη Θεσσαλονίκη όπου αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο. Σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ. Ειδικεύτηκε στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ανάλυση Πολιτικού Λόγου. Παράλληλα πραγματοποίησε θεατρικές σπουδές στην «Παράθλαση». Σήμερα, ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Δραστηριοποιείται ακαδημαϊκά και κινηματικά γύρω από ζητήματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Υγείας και Νεολαίας.
Είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και της Κεντρικής του Επιτροπής. Έχει ενεργό συμμετοχή στα κινήματα που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια στην πόλη. Είναι μέλος του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης. Μετέχει στην διοργάνωση καμπάνιας και δράσεων αλληλεγγύης στην Ευρώπη.
Η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας ακόμη αγώνας της «αόρατης γενιάς» στην αλυσίδα των αγώνων, που δίνονται μέχρι να την ανατροπή της γκρίζας πραγματικότητας. Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον που θέλουμε και μας αξίζει: ανθρώπινο, αλληλέγγυο, ανατρεπτικό.
μποι πυρετο εχεις?Καλα ρε Αλεξ ,εδω ο Μαυρουδης εχει ξεθαψει το Τομαχοκ και εσυ πιρφοριζεις Συμμοριτισες ??![]()
![]()
![]()
Τι ειναι ρε μαν?μποι πυρετο εχεις?
ποιος μαυρουδης ρε μποι?Τι ειναι ρε μαν?
Μάκης (Μαυρουδής) Βοριδης...ποιος μαυρουδης ρε μποι?