blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Εγώ αυτή τη στιγμή περιμένω την απογείωση.
Τσεχία;
Εγώ αυτή τη στιγμή περιμένω την απογείωση.
http://[URL unfurl="true"]www.nairaland.com/attachments/919583_laughing_smileface2_gif5d9824344aaad3c49a56d3c46c88c325[/img[/URL]]
[/quote]
Ελάτε... :)
Παραδεχθείτε το... :)
Θα νιώσετε καλύτερα. ;D
Λατρεμένε!!! :-*
Εγω αισθανομαι καλα??:-
![]()
![]()
Ακριβως το ιδιο αναρωτιομουν για εσας!!! ;)Προσπαθείτε να μας πείτε κάτι με έμμεσο τρόπο;![]()
Ακριβως το ιδιο αναρωτιομουν για εσας!!! ;)
Εγω ανεβασα κ πυρετο, καποιος με γλωσσοτρώειΠρος απογοήτευση του κ. νηματοθέτη, αισθάνομαι περίφημα.![]()
Εγω ανεβασα κ πυρετο, καποιος με γλωσσοτρώει![]()
Ποναει ολο μου το σωμα, εχω μπουκωσει, τσουζει ο λαιμος μου κ ανεβασα κ πυρετο!!!Μπά που να σκάσει ο άτιμος!!!
Υποφέρετε πολύ;
Να έλθω να σας βάλω ένα υπόθετο (γύρω στους 8 πόντους) να νιώσετε καλύτερα;
Ποναει ολο μου το σωμα, εχω μπουκωσει, τσουζει ο λαιμος μου κ ανεβασα κ πυρετο!!!
Το προτιμώ από σιρόπι στην κατασταση μου, λετε να χρειαστουν κ επαναληψεις??![]()
Ποναει ολο μου το σωμα, εχω μπουκωσει, τσουζει ο λαιμος μου κ ανεβασα κ πυρετο!!!
Το προτιμώ από σιρόπι στην κατασταση μου, λετε να χρειαστουν κ επαναληψεις??![]()
Ναι αυτα ειναι συμπτωματα οτι εισαι αρρωστοςΠοναει ολο μου το σωμα, εχω μπουκωσει, τσουζει ο λαιμος μου κ ανεβασα κ πυρετο!!!
όταν εγώ σου πρότεινα "psolon"+"kavlisteron" διπλή δόση πρωί/βραδυ δεν με άκουγες...έ κάτσε πάθε τα τώρα...όλοι κάνουμε λάθη...το θέμα είναι να μαθαίνουμε από αυτά...η φίλη σου η erinal περδίκι έγινε με την αντιβίωση που της πρότεινα...
Προτίμησε τα kavlitsec σε κολπικό υπόθετο, και τα flokogargar, ως αποσυμφορητικό σιρόπι.
μου γαμησες τις κατσικες,θα πεθανεις αλητηΠροτίμησε τα kavlitsec σε κολπικό υπόθετο, και τα flokogargar, ως αποσυμφορητικό σιρόπι.
Θανατωσε τεs.............Ετσι κι αλλοιωs γαλα δεν θα σου κανουν, το κρεαs τουs δεν τρωγεται, στερφεs θα μεινουνε.........Καφτεs να ησυχασειsμου γαμησες τις κατσικες,θα πεθανεις αλητη
θα του κοψω το μπεοςΘανατωσε τεs.............Ετσι κι αλλοιωs γαλα δεν θα σου κανουν, το κρεαs τουs δεν τρωγεται, στερφεs θα μεινουνε.........Καφτεs να ησυχασειs
Δεν μπορειs.........Τον αγιοποιησε η εκκλησιαθα του κοψω το μπεος![]()
Ευχαριστώ !Κατά δαίμονα εαυτού!
Καλό ταξίδι, κ. yorkie!
Πρώτα κάπου αλλού..Τσεχία;
Ευχαριστώ !
Πρώτα κάπου αλλού..