Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Λατρεμένε!!! :-*

Εγω αισθανομαι καλα??  :think: :-

:rolleyes: :rolleyes:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Εγω ανεβασα κ πυρετο, καποιος με γλωσσοτρώει  :rolleyes:

Μπά που να σκάσει ο άτιμος!!!

Υποφέρετε πολύ;

Να έλθω να σας βάλω ένα υπόθετο (γύρω στους 8 πόντους) να νιώσετε καλύτερα;

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Μπά που να σκάσει ο άτιμος!!!

Υποφέρετε πολύ;

Να έλθω να σας βάλω ένα υπόθετο (γύρω στους 8 πόντους) να νιώσετε καλύτερα;
Ποναει ολο μου το σωμα, εχω μπουκωσει, τσουζει ο λαιμος μου κ ανεβασα κ πυρετο!!!
Το προτιμώ από σιρόπι στην κατασταση μου, λετε να χρειαστουν κ επαναληψεις??  :rolleyes:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Ποναει ολο μου το σωμα, εχω μπουκωσει, τσουζει ο λαιμος μου κ ανεβασα κ πυρετο!!!
Το προτιμώ από σιρόπι στην κατασταση μου, λετε να χρειαστουν κ επαναληψεις??  :rolleyes:

Με δύο-τρείς εφαρμογές, θα γίνετε περδίκι.  :grin:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

όταν εγώ σου πρότεινα "psolon"+"kavlisteron" διπλή δόση πρωί/βραδυ δεν με άκουγες...έ κάτσε πάθε τα τώρα...όλοι κάνουμε λάθη...το θέμα είναι να μαθαίνουμε από αυτά...η φίλη σου η erinal περδίκι έγινε με την αντιβίωση που της πρότεινα...

Επισκέπτης
Ναι αυτα ειναι συμπτωματα οτι εισαι αρρωστος  :) και να ξερεις οτι δεν ζουμε στην ουγκατα και υπαρχουν γιατροι και νοσοκομεια να πατε να γινεται καλα.  ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
όταν εγώ σου πρότεινα "psolon"+"kavlisteron" διπλή δόση πρωί/βραδυ δεν με άκουγες...έ κάτσε πάθε τα τώρα...όλοι κάνουμε λάθη...το θέμα είναι να μαθαίνουμε από αυτά...η φίλη σου η erinal περδίκι έγινε με την αντιβίωση που της πρότεινα...

Προτίμησε τα kavlitsec σε κολπικό υπόθετο, και τα flokogargar, ως αποσυμφορητικό σιρόπι.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
μου γαμησες τις κατσικες,θα πεθανεις αλητη
Θανατωσε  τεs.............Ετσι κι αλλοιωs γαλα δεν θα σου κανουν, το κρεαs τουs δεν τρωγεται, στερφεs θα μεινουνε.........Καφτεs να ησυχασειs

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom