erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
αντισθενη με βρισκεις ελκυστικο?![]()
Όσο ελκυστική είναι η χρύσα γατάκι, μουνάκι, πιπακι, παπαράκι
αντισθενη με βρισκεις ελκυστικο?![]()
Ε βέβαιαερη τελικα εισαι αντρας??
ψαχνω τον κωλο μου εχω να σου πωΕ βέβαια![]()
μας γαμησες αντισθενηΌσο ελκυστική είναι η χρύσα γατάκι, μουνάκι, πιπακι, παπαράκι![]()
Να σε λεω θειο αμα ειναι *PΕ βέβαια![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οταν βγηκαμε ημουν γυναικα μετα αλλαξα για τις αναγκες του θρεντψαχνω τον κωλο μου εχω να σου πω![]()
καλώς τον μποκαΝα σε λεω θειο αμα ειναι *P
Πολλα κεφια βλεπω σημερα,βρεθηκε κανας ηρωας να σε παρεικαλώς τον μποκα![]()
Πολλα κεφια βλεπω σημερα,βρεθηκε κανας ηρωας να σε παρει![]()
Οχι ρε μποκα ποιος να με γαμησει εμενα χαλαρωσεΠολλα κεφια βλεπω σημερα,βρεθηκε κανας ηρωας να σε παρει![]()
Μπλιζ βαλε καμια σοβαρη ψοφοφορια να ψοφησουμε κι εμεις, εχει μισο χρονο τωρα ολο μλκ βαζεις.Σας περίμενε πως και πως να μπείτε... Γι΄ αυτό έχει κέφια!
Μπλιζ βαλε καμια σοβαρη ψοφοφορια να ψοφησουμε κι εμεις, εχει μισο χρονο τωρα ολο μλκ βαζεις.![]()
Κι ομως το πιστευω οτι καποια μερα θα βρεθει ενας απελπισμενος να σε παρει.Οχι ρε μποκα ποιος να με γαμησει εμενα χαλαρωσε
Σε ευχαριστώ είσαι παιδί μάλαμαΚι ομως το πιστευω οτι καποια μερα θα βρεθει ενας απελπισμενος να σε παρει.![]()
Ε ναι ρε μπλιζ μονο το τετοιο της ερης με ενδιαφερει εδω περα.Προφανώς και δεν παρακολουθείτε το νήμα, κύριε.
Το μυαλό σας μόνο στην κα. Εριναλ το έχετε και γι΄ αυτό δεν κατανοείτε τον υπέρτατο σκοπό του νήματος.
θα ειναι το πρωτο απονενοημενο διαβημα με ριβερς καου γκερλΣε ευχαριστώ είσαι παιδί μάλαμα![]()
Ε ναι ρε μπλιζ μονο το τετοιο της ερης με ενδιαφερει εδω περα.![]()
θα ειναι το πρωτο απονενοημενο διαβημα με ριβερς καου γκερλ![]()
θα ειναι το πρωτο απονενοημενο διαβημα με ριβερς καου γκερλ![]()