blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
ποια ειναι αυτα?Από τότε που σας απέλυσε από γραμματέα της η προσωπικότητά σας ολοκληρώνεται με γοργούς ρυθμούς και αναδεικνύετε τα ταλέντα σας.
γαμω το κερατο σου με το βιβλιο στο χερι θα γαμιομαστε ?Τι είναι τούτο;![]()
ποια ειναι αυτα?
τι ζητάς αθανασία στο μπαλκόνι μου μπροστα;Για να μη το ξεχασω, χρονια πολλα στους αντωνηδες,αντωνιες,αθανασιους και αθανασιες. που γιορταζουν το σκ. τα λεω απο τωρα γιατι μπορει να μην ειμαι μεσα.
κανα μανουαλ δεν εχεις να διαβακω;γαμω το κερατο σου με το βιβλιο στο χερι θα γαμιομαστε ?![]()
Μου είπε ότι ήξερε τυφλο σύστημα και τον πήρα γραμματέα, μετα μου τα γύρισε πονάει το χέρι θελω πιπα για να αποδώσω, την έχω μικρη και έπαθα κατάθλιψη οποτε δεν γραφω.Το χιούμορ καταρχήν ... !
Μου είπε ότι ήξερε τυφλο σύστημα και τον πήρα γραμματέα, μετα μου τα γύρισε πονάει το χέρι θελω πιπα για να αποδώσω, την έχω μικρη και έπαθα κατάθλιψη οποτε δεν γραφω.![]()
θα σου δωσω να διαβαζεις τον τσελεμεντε και θα γαμαω μονο κωλο σε βαρεθηκακανα μανουαλ δεν εχεις να διαβακω;![]()
Μπραμπ μετα θα σου φτιάξω και το αγαπημένο σου φαι δες το θετικαθα σου δωσω να διαβαζεις τον τσελεμεντε και θα γαμαω μονο κωλο σε βαρεθηκα![]()
οταν ψηλαφιζα τις ρωγες σου με μπραιγ δεν μου τα λεγες αυταΜου είπε ότι ήξερε τυφλο σύστημα και τον πήρα γραμματέα, μετα μου τα γύρισε πονάει το χέρι θελω πιπα για να αποδώσω, την έχω μικρη και έπαθα κατάθλιψη οποτε δεν γραφω.![]()
οταν ψηλαφιζα τις ρωγες σου με μπραιγ δεν μου τα λεγες αυτα![]()
Σε φιλώ :-* Χαιρετώ και τους υπόλοιπους![]()
τον μπουλο βρωμοπουσταΣε φιλώ :-* Χαιρετώ και τους υπόλοιπους![]()
Στο γκαυλω και να μας γραφειςΣε φιλώ :-* Χαιρετώ και τους υπόλοιπους![]()
Πώς περάσατε κ.bliz?Καλό απόγευμα!
Πώς περάσατε κ.bliz?
Back to base?
Εγώ αυτή τη στιγμή περιμένω την απογείωση.
Λοιπον επειδης εχω δει τα βυζα της ερης, ειναι λιγο μικροτερα απο της κοπελιας παρακατω. γυρω στα 15 κιλα. :o