House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Ο χαμένος τα παίρνει όλα.με τις δηλωσεις που κανεις, δε θες να σου πω τι θα παρεις!!!![]()
Ο χαμένος τα παίρνει όλα.με τις δηλωσεις που κανεις, δε θες να σου πω τι θα παρεις!!!![]()
θες να πεσω στο λακο με τα φιδια το ξερα οτι εχεις βρωμικη ψυχηΘα σου κόψω εγω νομίζεις τα τυχερά; Αν είναι να γαμησεις καλό μου με τις υγείες σας![]()
σε θεωρω έξυπνοθες να πεσω στο λακο με τα φιδια το ξερα οτι εχεις βρωμικη ψυχη![]()
κι εγω αρρενσε θεωρω έξυπνο![]()
κι εγω αρρεν![]()
Περιμενε να δεις τι θα σου βγει λαιβ ΜπραμπΕπειδή σου βγήκε ο αντισθένης στο τηλ; αμαν και συ
![]()
μου ειπε ειμαι ταλαντουχος θα μου δωσει το νικ ερη να το χειριζομαι εγω εφεξηςΕπειδή σου βγήκε ο αντισθένης στο τηλ; αμαν και συ
![]()
Κι εγω θα παρω το νικ gl και αλιμονο σαςμου ειπε ειμαι ταλαντουχος θα μου δωσει το νικ ερη να το χειριζομαι εγω εφεξης![]()
πολυοργασμικο το νικ ερη σε λιγο λοιπονμου ειπε ειμαι ταλαντουχος θα μου δωσει το νικ ερη να το χειριζομαι εγω εφεξης![]()
τι λεει η ανδρικη σου διαισθηση?Περιμενε να δεις τι θα σου βγει λαιβ Μπραμπ![]()
Χμ.. δεν είναι κακή ιδέαμου ειπε ειμαι ταλαντουχος θα μου δωσει το νικ ερη να το χειριζομαι εγω εφεξης![]()
αμα κατα λαθος σου στειλω απο εκει πιεμ μην τρομαξεις δεν θα κανουμε πλακομουνιπολυοργασμικο το νικ ερη σε λιγο λοιπον![]()
Θα παρεις πακετο με το νικ και ένα σωρο πιμι με πουτσες τύπε, να τα λεμε αυτάαμα κατα λαθος σου στειλω απο εκει πιεμ μην τρομαξεις δεν θα κανουμε πλακομουνι![]()
φιλε για ολα τα πραγματα στη ζωη πληρωνεις το αναλογο τιμημαΘα παρεις πακετο με το νικ και ένα σωρο πιμι με πουτσες τύπε, να τα λεμε αυτά![]()