alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
ΑααααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχααχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΠροτίμησε τα kavlitsec σε κολπικό υπόθετο, και τα flokogargar, ως αποσυμφορητικό σιρόπι.
ΑααααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχααχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΠροτίμησε τα kavlitsec σε κολπικό υπόθετο, και τα flokogargar, ως αποσυμφορητικό σιρόπι.
Τι νοημα θα εχει η διαδικτυακη σου ζωη χωρίς εμενα??πως παμε ψοφησε καμια ?![]()
γ' αυτο το νικ ;)Α καταλαβα![]()
![]()
![]()
έχει αυτός πολλές μη τον φοβάσαι, αλίμονο από εμάςΤι νοημα θα εχει η διαδικτυακη σου ζωη χωρίς εμενα??![]()
![]()
θα ημουν ενας ζωντανος νεκρος ροζυΤι νοημα θα εχει η διαδικτυακη σου ζωη χωρίς εμενα??![]()
![]()
Αν γνωρίσεις την Ροζυ και μετα την χασεις, η ζωη δεν είναι πια η ιδιαθα ημουν ενας ζωντανος νεκρος ροζυ![]()
τι ειπες τωρα ρε ανθρωπαΑν γνωρίσεις την Ροζυ και μετα την χασεις, η ζωη δεν είναι πια η ιδια![]()
γκουντ αφτερνουνκαλησπερα
file πολυ μας την μπαινεις.....μια χαρα ειναι το σαιτ μαςΠολλές αλλαγές γίνονται, χθες είχαμε και το approve, σήμερα ούτε διαγραφή δε γίνεται, γιατί όλα αυτά?![]()
ελπίζω αυτό που ετοιμάζεις να είναι καλύτερο, να δίνει σε κάθε ποστ και μια πίπα δώροfile πολυ μας την μπαινεις.....μια χαρα ειναι το σαιτ μας
Όταν γινω μοντ θα μπει ταξηfile πολυ μας την μπαινεις.....μια χαρα ειναι το σαιτ μας
εχουμε τιποτα;γκουντ αφτερνουν
Καλως τονακαλησπερα
γεια σου ρε αλεξ.Καλως τονα
Σε λιγο θαχουμε μπολικο χρημα.........Ψηνεταιεχουμε τιποτα;![]()
Νεα????Μεσαια???Παγκοσμια???Σχολικη??? Δεν διευκρινιζειsΌταν γινω μοντ θα μπει ταξη![]()
θα πατας το κουμπι και θα βγαινει μια χοντρη,σαν την ροζυελπίζω αυτό που ετοιμάζεις να είναι καλύτερο, να δίνει σε κάθε ποστ και μια πίπα δώρο
καλα που μου το θυμισες να παω να βγαλω και εγω κατι ψιλα που εχω απο την τραπεζα γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.Το μουνι ο μπραμπ που ειναι;Σε λιγο θαχουμε μπολικο χρημα.........Ψηνεται
Υπομονη μια βδομαδα![]()