Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 931K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.809
Πόντοι
2.606
πως μιλάς έτσι για το περιεχόμενο που σου δίδει εργασία και χρήματα για να ζήσεις; αφιλότιμε αγύρτη, προικοθήρα, παρλαπίπα, αχαίρευτε
το περιεχομενο εχει βγει σε πλειστηριασμο που κριθηκε αγονος γιατι δεν υπηρξε κανενας ενδιαφερομενος πλειοδοτης  ως εκ τουτου προκυπτει οτι πρεπει να το βγαλεις στην χονδρικη πωληση και ταχιστα αλλιως δεν βλεπω να λαδωνει το εντερακι μου  :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
το περιεχομενο εχει βγει σε πλειστηριασμο που κριθηκε αγονος γιατι δεν υπηρξε κανενας ενδιαφερομενος πλειοδοτης  ως εκ τουτου προκυπτει οτι πρεπει να το βγαλεις στην χονδρικη πωληση και ταχιστα αλλιως δεν βλεπω να λαδωνει το εντερακι μου  :birdman:
Α μπα; και ο φουτ φετιχ 100 ευρω ; ο αλλος που μου δινε 300 για μια νυχτα, ο αλλος που ηθελε να βρεθουμε γιατι πίστευε οτι ειμαι τρυφερη (αυτό με ξεπερνάει), ο αλλος που ηθελε να με παει αγιο παντελεήμονα;.Να συνεχίσω η να τα σπάσω ολα εδω μεσα  :huh:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Α μπα; και ο φουτ φετιχ 100 ευρω ; ο αλλος που μου δινε 300 για μια νυχτα, ο αλλος που ηθελε να βρεθουμε γιατι πίστευε οτι ειμαι τρυφερη (αυτό με ξεπερνάει), ο αλλος που ηθελε να με παει αγιο παντελεήμονα;.Να συνεχίσω η να τα σπάσω ολα εδω μεσα   :huh:
Ααα όλα κι όλα, εδώ μαζί σου. Και εγώ ένα κατοσταρικάκι το δινα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Α μπα; και ο φουτ φετιχ 100 ευρω ; ο αλλος που μου δινε 300 για μια νυχτα, ο αλλος που ηθελε να βρεθουμε γιατι πίστευε οτι ειμαι τρυφερη (αυτό με ξεπερνάει), ο αλλος που ηθελε να με παει αγιο παντελεήμονα;.Να συνεχίσω η να τα σπάσω ολα εδω μεσα   :huh:

Τοτε ο γραμματεας σας εχει δικιο. Αν τ απορριψατε ολα αυτα, πως θα λαδωθει το εντερακι του;;;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.809
Πόντοι
2.606
οι υποσχεσεις  δεν δεσμευουν παρα μονο εκεινους που τις δεχονται
φρανσουα μιττεραν brabus67  ;)

Επισκέπτης
Κοιτα χωρις να σε εχουν δει και 5. χιλιαρικα προτασει να σε κανουν ειναι ακυρο, οποτε η εσυ τους προκαλεσες με φωτο σου η αυτοι που σε εκαναν προτασεις ειναι τοσο απελπισμενοι αλλα ταυτοχρονα και ματσο που οτι προχειρο τους κατσει πεφτουν με τα μουτρα.  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Οχι. Φευγω. Παω να γυμνασθω...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ.
Ψηφιστε!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κοιτα χωρις να σε εχουν δει και 5. χιλιαρικα προτασει να σε κανουν ειναι ακυρο, οποτε η εσυ τους προκαλεσες με φωτο σου η αυτοι που σε εκαναν προτασεις ειναι τοσο απελπισμενοι αλλα ταυτοχρονα και ματσο που οτι προχειρο τους κατσει πεφτουν με τα μουτρα.  :grin:

Μην θίγεις τους ήρωες θαυμαστές μου.  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
να με γαμησεις θες αλλα ειναι πολυ κουραστικο πραμα η αεναη προσκολληση σε εναν ανεκπληρωτο στοχο  :birdman:  :grin:

Απολύθηκες. θα παραλάβεις την αποζημίωσή σου απο τον επόμενο γραμματέα  :)

Επισκέπτης
Μην θίγεις τους ήρωες θαυμαστές μου.  :grin:
Εαν σε εχουν δει ειναι τοτε θαυμαστες σου αρα κατι αλλο παιζετε (στο μυαλο ετσι προχειρα μου ερχονται βιζιτες ,οργια)Αν δεν σε εχουν δει ειναι οντως απελπισμενοι οποτε καλα κανω και τους θιγω μπας και ξυπνησουν.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom