alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.538
- Πόντοι
- 17.470
πόσο χρονων είσαι?εχω μικρο πουτσο με μεγαλα ρχιδια μικρη μου ;)
70αρισες???
πόσο χρονων είσαι?εχω μικρο πουτσο με μεγαλα ρχιδια μικρη μου ;)
μαρτυριάρη και πάνω που την έψηνα
μονο ο αγιος ξερει ποσο ειμαι και ειναι ταφοςπόσο χρονων είσαι?
70αρισες???
Και που ξερω εγω οτι εισαι παοκι για μενα αυτοι που δεχονται να πουλησουν το κορμι τους για μερικες ψωροχιλιαδες ευρω παραπανω ειναι ξεφτιλες και δεν προκειται να τους πιστεψω σε οτι και να λενε. το τερματισα φευγωκαι ξέρεις πολλά παοκια να θέλουν χορηγούς;
Στο καλό.Και που ξερω εγω οτι εισαι παοκι για μενα αυτοι που δεχονται να πουλησουν το κορμι τους για μερικες ψωροχιλιαδες ευρω παραπανω ειναι ξεφτιλες και δεν προκειται να τους πιστεψω σε οτι και να λενε. το τερματισα φευγω
Ναι καλα που ξέρει μόνο ο αγιοςμονο ο αγιος ξερει ποσο ειμαι και ειναι ταφος
μην εισαι οφ τοπικ το θρεντ ειναι αγιοςΝαι καλα που ξέρει μόνο ο αγιος
μην εισαι οφ τοπικ το θρεντ ειναι αγιος
προς το παρον συντηρεις το πραμα σου στη φορμοληΚαι το συντηρώ, δίχως αλλο.. Ολο παρατηρήσεις εισαι
προς το παρον συντηρεις το πραμα σου στη φορμολη
πες το κι ετσιΤο θεικό μου μουνι εννοεις σε λουλουδένιο βρακάκι φουξ
:-*πες το κι ετσι
μωρη ετσι και παιζει να εχεις αναψει το θερμοσιφωνα και μας τρολαρεις μεχρι να ζεσταθει το νερο θα σε !@#$%^&*
Το θεικό μου μουνι εννοεις σε λουλουδένιο βρακάκι φουξ
μωρη ετσι και παιζει να εχεις αναψει το θερμοσιφωνα και μας τρολαρεις μεχρι να ζεσταθει το νερο θα σε !@#$%^&*
αυτό που με διασκεδάζει πολύ είναι που είσαι πρωτότυπος και γνώστηςπαλι δεν γαμηθηκες ...
πες μωρη οτι χαιδευες και το τριμαρισμενο μου στηθος να νομιζει ο κοσμος οτι ειμαι τρεντυςΘα κάνω μπάνιο αργότερα. Ίσως βάλω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και καθίσω στο τζάκι να σκεφτώ τις ώρες που σου υπαγόρευα και έγραφες τις εργασίες της επόμενης ημέρας. :'(
αυτό που με διασκεδάζει πολύ είναι που είσαι πρωτότυπος και γνώστης
πες μωρη οτι χαιδευες και το τριμαρισμενο μου στηθος να νομιζει ο κοσμος οτι ειμαι τρεντυς
στα λεγα εγω πριν θα σε ρωτησει ο φιλος μου ο νιπλης ;)