Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 931K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και ξέρεις πολλά παοκια να θέλουν χορηγούς; :)
Και που ξερω εγω οτι εισαι παοκι  :grin: για μενα αυτοι που δεχονται να πουλησουν το κορμι τους για μερικες ψωροχιλιαδες ευρω παραπανω ειναι ξεφτιλες και δεν προκειται να τους πιστεψω σε οτι και να λενε.  :) το τερματισα φευγω  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και που ξερω εγω οτι εισαι παοκι  :grin: για μενα αυτοι που δεχονται να πουλησουν το κορμι τους για μερικες ψωροχιλιαδες ευρω παραπανω ειναι ξεφτιλες και δεν προκειται να τους πιστεψω σε οτι και να λενε.  :) το τερματισα φευγω  :grin:
Στο καλό.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μωρη ετσι και παιζει να  εχεις αναψει το θερμοσιφωνα και μας τρολαρεις μεχρι να ζεσταθει το νερο θα σε !@#$%^&*

Θα κάνω μπάνιο αργότερα. Ίσως βάλω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και καθίσω στο τζάκι να σκεφτώ τις ώρες που σου υπαγόρευα και έγραφες τις εργασίες της επόμενης ημέρας. :'(

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.817
Πόντοι
2.606
Θα κάνω μπάνιο αργότερα. Ίσως βάλω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και καθίσω στο τζάκι να σκεφτώ τις ώρες που σου υπαγόρευα και έγραφες τις εργασίες της επόμενης ημέρας. :'(
πες μωρη οτι χαιδευες και το τριμαρισμενο μου στηθος να νομιζει ο κοσμος οτι ειμαι τρεντυς  :tooth:

στα λεγα εγω πριν θα σε ρωτησει ο φιλος μου ο νιπλης  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.241
Πόντοι
12.756
αυτό που με διασκεδάζει πολύ είναι που είσαι πρωτότυπος και γνώστης  :grin:

οτι και να γραφεις ειναι ψιλα γραμματα , το θεμα ειναι οτι παλι δεν γαμηθηκες ... και αυτο σε καίει δήθεν γκομενα τυπακι και ετσι  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πες μωρη οτι χαιδευες και το τριμαρισμενο μου στηθος να νομιζει ο κοσμος οτι ειμαι τρεντυς  :tooth:

στα λεγα εγω πριν θα σε ρωτησει ο φιλος μου ο νιπλης  ;)

o νιπλ έχει καημό μεγάλο. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom