gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Mετα θα πεσει και σουβλισμα;πλάκα πλάκα έχω να φάω κοντοσουβλι ρε πουτσικ πολύ καιρό. Καλά που μου το θύμησες να πω αύριο να με πανε![]()
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
Mετα θα πεσει και σουβλισμα;πλάκα πλάκα έχω να φάω κοντοσουβλι ρε πουτσικ πολύ καιρό. Καλά που μου το θύμησες να πω αύριο να με πανε![]()
οτι και να γραφεις ειναι ψιλα γραμματα , το θεμα ειναι οτι παλι δεν γαμηθηκες ... και αυτο σε καίει δήθεν γκομενα τυπακι και ετσι ;)
o νιπλ έχει καημό μεγάλο.![]()
πλάκα πλάκα έχω να φάω κοντοσουβλι ρε πουτσικ πολύ καιρό. Καλά που μου το θύμησες να πω αύριο να με πανε![]()
Mετα θα πεσει και σουβλισμα;![]()
Ναι ναι.. νιπλσαν τον δικο σου δεν υπαρχει περιπτωση ;)
ολοι θα μπουν,ο διαγωνισμος δεν κανει εξαιρεσεις.....όταν έρθει η ώρα για την ψηφοφορία του μίστερ μαλάκα θυμήσου να μπει στους υποψηφίους και ο άντμιν βασίζομαι πάνω σου ;)![]()
θα κάνω τα δέονταόταν έρθει η ώρα για την ψηφοφορία του μίστερ μαλάκα θυμήσου να μπει στους υποψηφίους και ο άντμιν βασίζομαι πάνω σου ;)![]()
ποιος να σε παει μωρη καημενη .. μονο το λεωφορειο υπαρχει να σε παει , και αυτο με εισιτήριο![]()
Έχω μηχανή![]()
Δεν πιάνει σε εμένα το κόλπο "ειμαι πλουσιος δειτε με". Μπορεί να πιάνει στα βιζιτάκια βέβαια ή στους νωντιστες οποτε λογικό να το χρησιμοποιείς ανάλογα με τις εμπειρίες σουτου καφε , αρκετος κοσμος εχει , απο τοτε που επεσαν οι τιμες και εγιναν πιο προσιτές
Δεν πιάνει σε εμένα το κόλπο "ειμαι πλουσιος δειτε με". Μπορεί να πιάνει στα βιζιτάκια βέβαια ή στους νωντιστες οποτε λογικό να το χρησιμοποιείς ανάλογα με τις εμπειρίες σου
Το θεμα γλυκια μου, είναι ότι με εσενα δεν πιανει κανενα κολπο τελικα, και βλεπω τον κολπο να χαραμίζεται.Δεν πιάνει σε εμένα το κόλπο "ειμαι πλουσιος δειτε με". Μπορεί να πιάνει στα βιζιτάκια βέβαια ή στους νωντιστες οποτε λογικό να το χρησιμοποιείς ανάλογα με τις εμπειρίες σου
λιγα τα λογια σου για τους νωντοτυπους βρωμομουνοΔεν πιάνει σε εμένα το κόλπο "ειμαι πλουσιος δειτε με". Μπορεί να πιάνει στα βιζιτάκια βέβαια ή στους νωντιστες οποτε λογικό να το χρησιμοποιείς ανάλογα με τις εμπειρίες σου
Σε εσενα ολα ενα κόλπο ειναι..ετσι σε μαθανε .. το κολπο γκροσο εχασες και κατάντησες κακομοίρα ..
Το θεμα γλυκια μου, είναι ότι με εσενα δεν πιανει κανενα κολπο τελικα, και βλεπω τον κολπο να χαραμίζεται.
Ετσι συμβαινει στη ζωη....Η αναγνωριση ερχεται οταν παψει να υπαρχει ζωη...Εξαλλου εχειs μια αποστολη να εκτελεσειsΑυτό που ξέρετε όλοι ότι χαραμίζομαι![]()
Ε ναι.......Δλδ το να σε ποθουν ολοι , αλλα εσυ να μην δινεσαι σε κανενανΑποστολή;