rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
οπότε φαντάζομαι ότι εσείς οι δύο είστε της αγλεουρικής ηδονήςοσον αφορα τη ζυγαρια νομιζω πως τα αισθηματα ειναι αμφιδρομα...
οπότε φαντάζομαι ότι εσείς οι δύο είστε της αγλεουρικής ηδονήςοσον αφορα τη ζυγαρια νομιζω πως τα αισθηματα ειναι αμφιδρομα...
καλά κάνεις!και εγω το ίδω πράττω ,απλά με μέτρο γιατί εδω έχουμε πολλους,μην μας αποκαλέσουν και γραφικούς!
Αν με βλεπεις πες μου τοι χρωμα βρακι φορω
pol;y kal;o ;)Ο Νταλί ό,τι έπαιρνε το έπαιρνε σε γενναίες δόσεις!
θα ρωτηξει το βραδυ ο νιπλης πρεπει να σαι ετοιμηΓιατί΄; μας ρώτηξες;
Πένθιμο μωβ. (το "πένθιμο", για ευνόητους λόγους)
αν γίνεις ή είσαι γραφική μπορω απο εδω που είμαι να το καταλάβω,το αν είσαι αγάμητη δυστηχως δεν φαίνεται!εδω με λενε αγάμητη το γραφικό θα με ενοχλήσει;
θα ρωτηξε
ι το βραδυ ο νιπλης πρεπει να σαι ετοιμη
Λογικο ειναι να εισαι αγαμητη αν εισαι οντως γυναικα. Ποια γυναικα εκτος εππαγγελματια θα εμπαινε εδω μεσα...υπαρχουν χιλαδες αλλοι τροποι να βρεις εραστη η αντρα και χιλιαδες αλλα σαιτ με φορουμ για να περναει την ωρα της μια γυναικα, εκτος και αν σκεφτεσαι να ακολουθησεις το επαγγελμα.εδω με λενε αγάμητη το γραφικό θα με ενοχλήσει;
Λογικο ειναι να εισαι αγαμητη αν εισαι οντως γυναικα. Ποια γυναικα εκτος εππαγγελματια θα εμπαινε εδω μεσα...υπαρχουν χιλαδες αλλοι τροποι να βρεις εραστη η αντρα και χιλιαδες αλλα σαιτ με φορουμ για να περναει την ωρα της μια γυναικα, εκτος και αν σκεφτεσαι να ακολουθησεις το επαγγελμα.
όχι όχι,γνωρίζω τι γράφω...τουλάχιστον τώρα!Πολύ φοβούμαι ότι συγχείτε το "αγάμητος" με το "ανέραστος", και η δίδα Ερινάλια σίγουρα δεν είναι το δεύτερο
.Πένθιμο μωβ. (το "πένθιμο", για ευνόητους λόγους)
όχι όχι,γνωρίζω τι γράφω...τουλάχιστον τώρα!
Δικό μου το φταίξιμο. "Παρέθεσα" εσάς, εκ λάθους. Το έχω ήδη διορθώσει
αν γίνεις ή είσαι γραφική μπορω απο εδω που είμαι να το καταλάβω,το αν είσαι αγάμητη δυστηχως δεν φαίνεται!
Βεβαια αν είσαι αγάμητη,μπορείς να γίνεις γραφική!
.
Κονδά έπεσες
θα γίνω βραζιλιάνα καλύτερα
Είμαι υπαστυνόμος α. Έχω κάθε δικαίωμα να είμαι εδώΛογικο ειναι να εισαι αγαμητη αν εισαι οντως γυναικα. Ποια γυναικα εκτος εππαγγελματια θα εμπαινε εδω μεσα...υπαρχουν χιλαδες αλλοι τροποι να βρεις εραστη η αντρα και χιλιαδες αλλα σαιτ με φορουμ για να περναει την ωρα της μια γυναικα, εκτος και αν σκεφτεσαι να ακολουθησεις το επαγγελμα.
θα ρωτηξει το βραδυ ο νιπλης πρεπει να σαι ετοιμη
Θετικό αυτό.