Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 931K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
εδω με λενε αγάμητη το γραφικό θα με ενοχλήσει; :2funny:
αν γίνεις ή είσαι γραφική μπορω απο εδω που είμαι να το καταλάβω,το αν είσαι αγάμητη δυστηχως δεν φαίνεται!
Βεβαια αν είσαι αγάμητη,μπορείς να γίνεις γραφική!

Επισκέπτης
εδω με λενε αγάμητη το γραφικό θα με ενοχλήσει; :2funny:
Λογικο ειναι να εισαι αγαμητη αν εισαι οντως γυναικα. Ποια γυναικα εκτος εππαγγελματια θα εμπαινε εδω μεσα...υπαρχουν χιλαδες αλλοι τροποι να βρεις εραστη η αντρα και χιλιαδες αλλα σαιτ με φορουμ για να περναει την ωρα της μια γυναικα, εκτος και αν σκεφτεσαι να ακολουθησεις το επαγγελμα.  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.229
Πόντοι
25.467
Λογικο ειναι να εισαι αγαμητη αν εισαι οντως γυναικα. Ποια γυναικα εκτος εππαγγελματια θα εμπαινε εδω μεσα...υπαρχουν χιλαδες αλλοι τροποι να βρεις εραστη η αντρα και χιλιαδες αλλα σαιτ με φορουμ για να περναει την ωρα της μια γυναικα, εκτος και αν σκεφτεσαι να ακολουθησεις το επαγγελμα.  :grin:

Πολύ φοβούμαι ότι συγχείτε το "αγάμητος" με το "ανέραστος", και η δίδα Ερινάλια σίγουρα δεν είναι το δεύτερο

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αν γίνεις ή είσαι γραφική μπορω απο εδω που είμαι να το καταλάβω,το αν είσαι αγάμητη δυστηχως δεν φαίνεται!
Βεβαια αν είσαι αγάμητη,μπορείς να γίνεις γραφική!

θα γίνω βραζιλιάνα καλύτερα  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Λογικο ειναι να εισαι αγαμητη αν εισαι οντως γυναικα. Ποια γυναικα εκτος εππαγγελματια θα εμπαινε εδω μεσα...υπαρχουν χιλαδες αλλοι τροποι να βρεις εραστη η αντρα και χιλιαδες αλλα σαιτ με φορουμ για να περναει την ωρα της μια γυναικα, εκτος και αν σκεφτεσαι να ακολουθησεις το επαγγελμα.  :grin:
Είμαι υπαστυνόμος α. Έχω κάθε δικαίωμα να είμαι εδώ  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom