brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.808
- Πόντοι
- 2.606
μηπως να προσθετες και τον καθρεπτη ροζυ?Το ρολόι, όπως και η ζυγαριά, είναι δύο αντικείμενα που δε θα ηθελα να χω σχέση
μηπως να προσθετες και τον καθρεπτη ροζυ?Το ρολόι, όπως και η ζυγαριά, είναι δύο αντικείμενα που δε θα ηθελα να χω σχέση
οχι μ αυτον εχω πολυ καλή σχέση, ειδικά σε πιο προσωπικές στιγμέςμηπως να προσθετες και τον καθρεπτη ροζυ?
καλα μην μπεις και σε λεπτομερειες...οχι μ αυτον εχω πολυ καλή σχέση, ειδικά σε πιο προσωπικές στιγμές
οχι μ αυτον εχω πολυ καλή σχέση, ειδικά σε πιο προσωπικές στιγμές
Διευρυνει το οπτικό πεδίο και για τους δυο ;)δλδ αρέσκεσαι να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη ενώ σε ... ?
καλα μην μπεις και σε λεπτομερειες... http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/asile/ugly/ugly8.gif[/img[/URL]]
[/quote]
γιατι φίλτατε να μην μπει σε λεπτομέρειες?γιατι?
αστην την κοπέλα να κάνει ότι θέλει!μικρή είναι έχει ολο τον χρόνο να μας πει και να μας κανει οτι θέλει!!
Διευρυνει το οπτικό πεδίο και για τους δυο ;)
δεν ειναι διευρυμενο το οπτικο παιδιο ροζυ απλα ειναι ο ωμος ρεαλιστικος αντικατοπτρισμος της περιφερειας σουΔιευρυνει το οπτικό πεδίο και για τους δυο ;)
δεν ειναι διευρυμενο το οπτικο παιδιο ροζυ απλα ειναι ο ωμος ρεαλιστικος αντικατοπτρισμος της περιφερειας σου
γιατί πιστεύετε ότι τα "λιωμένα ρολόγια" τιτλοφορούνται : " the persistence of memory" ?
μπορεί να απαντάει απότομα μόνο όταν πλησιάζουν οι δύσκολες μέρες...πρέπει να έχουμε κατανόηση νομίζω...
άγιε , ναι μεν είναι παράξενοι οι τίτλοι ,αλλά έχουν την λογική τους...
καλά κάνεις!και εγω το ίδω πράττω ,απλά με μέτρο γιατί εδω έχουμε πολλους,μην μας αποκαλέσουν και γραφικούς!απαντάω απότομα σε όσους λένε κοτσάνες, μαλακίες και μπουρδες
δεν μας ειπες αντομουσκεψες στην αθηνα...
ok , αυτό που γράφεις, συμπεριλαμβάνει την δικιά μου γνώμη επι της σχέσης μνήμης-χρόνουΔεσομένου ότι ήτο σουρεαλιστής, εικάζω ότι με το έργο του "The Persistence of Memory" ήθελε να δείξει την ρευστότητα του χωροχρόνου σε σχέση με την "συμπαγείς" αντιλήψεις που έχουμε για κάποια δεδομένα.
οσον αφορα τη ζυγαρια νομιζω πως τα αισθηματα ειναι αμφιδρομα...Το ρολόι, όπως και η ζυγαριά, είναι δύο αντικείμενα που δε θα ηθελα να χω σχέση