θα γίνω βραζιλιάνα καλύτερα
θα δυσκολευτείτε στον ποπό
θα γίνω βραζιλιάνα καλύτερα
Αρα γνωριζεις οτι ειναι γυναικα, εγω υποθεσεις κανω απλα γιατι δεν τον/την ξερω. Το αντιθετος της αγαμητης ειναι η γαμημενη η κανω λαθοςΠολύ φοβούμαι ότι συγχείτε το "αγάμητος" με το "ανέραστος", και η δίδα Ερινάλια σίγουρα δεν είναι το δεύτερο
φουξ μωβ για την ακρίβεια
Μου ΄ρχεται η κακία τώρα... αλλά θα δείξω εκράτεια.
το αντώνυμο;Αρα γνωριζεις οτι ειναι γυναικα, εγω υποθεσεις κανω απλα γιατι δεν τον/την ξερω. Το αντιθετος της αγαμητης ειναι η γαμημενη η κανω λαθος
Με θυμιζεις με αυτο που ειπες ενα φιλο ενος κολλητου μου ασφαλιτης στο επαγγελμα ερχοταν για ενα διαστημα συνεχεια στην 4 εκει που παμε. Μ' αρεσει που οταν τον βλεπαμε ψιθυριζαμε ο ενας στον αλλον οτι ειναι ασφαλεια να μην ανοιγομαστε πολυ, τελευταια δεν τον βλεπω,δεν ξερω τι εντυπωση εχει για εμας παντως στης αναφορες του θα ειμαστε πρωτοι.Είμαι υπαστυνόμος α. Έχω κάθε δικαίωμα να είμαι εδώ
Αρα γνωριζεις οτι ειναι γυναικα, εγω υποθεσεις κανω απλα γιατι δεν τον/την ξερω. Το αντιθετος της αγαμητης ειναι η γαμημενη η κανω λαθος
παοκ θρησκεία τρομοκρατία Αυτό έχω μόνο να πω. Εξάλλου όλα τα άλλα είναι περιττάΜε θυμιζεις με αυτο που ειπες ενα φιλο ενος κολλητου μου ασφαλιτης στο επαγγελμα ερχοταν για ενα διαστημα συνεχεια στην 4 εκει που παμε. Μ' αρεσει που οταν τον βλεπαμε ψιθυριζαμε ο ενας στον αλλον οτι ειναι ασφαλεια να μην ανοιγομαστε πολυ, τελευταια δεν τον βλεπω,δεν ξερω τι εντυπωση εχει για εμας παντως στης αναφορες του θα ειμαστε πρωτοι.
για το βρακι μου; :o
Το περιεχόμενο δεν αφήνω να το βάζει στο στόμα του οποιοδήποτε...Ναι. Αλλά έχει σχέση και με το περιεχόμενο.
Το περιεχόμενο δεν αφήνω να το βάζει στο στόμα του οποιοδήποτε...
μυζηθρα εχει πιασει το ερμο το περιεχομενο αλλα στον νιπλη θα πουμε οτι γαμηθηκε σαν να μην υπαρχει αυριο στην αθηναΝαι. Αλλά έχει σχέση και με το περιεχόμενο.
μυζηθρα εχει πιασει το ερμο το περιεχομενο αλλα στον νιπλη θα πουμε οτι γαμηθηκε σαν να μην υπαρχει αυριο στην αθηνα
μυζηθρα εχει πιασει το ερμο το περιεχομενο αλλα στον νιπλη θα πουμε οτι γαμηθηκε σαν να μην υπαρχει αυριο στην αθηνα
εσύ λούτσε που γελάς να κοιτάξεις της συζύγου και άσε τα ξένα που αμα μάθει που γαμείς θα γελάει όλο το λεκανοπέδιο. Νταξ; η θες να στο αναλύσω
πως μιλάς έτσι για το περιεχόμενο που σου δίδει εργασία και χρήματα για να ζήσεις; αφιλότιμε αγύρτη, προικοθήρα, παρλαπίπα, αχαίρευτε
εσύ λούτσε που γελάς να κοιτάξεις της συζύγου και άσε τα ξένα που αμα μάθει που γαμείς θα γελάει όλο το λεκανοπέδιο. Νταξ; η θες να στο αναλύσω