You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 941K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Αρα γνωριζεις οτι ειναι γυναικα, εγω υποθεσεις κανω απλα γιατι δεν τον/την ξερω. Το αντιθετος της αγαμητης ειναι η γαμημενη η κανω λαθοςΠολύ φοβούμαι ότι συγχείτε το "αγάμητος" με το "ανέραστος", και η δίδα Ερινάλια σίγουρα δεν είναι το δεύτερο
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.446
- Πόντοι
- 25.467
φουξ μωβ για την ακρίβεια![]()
Μου ΄ρχεται η κακία τώρα... αλλά θα δείξω εγκράτεια.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Μου ΄ρχεται η κακία τώρα... αλλά θα δείξω εκράτεια.![]()
για το βρακι μου; :o
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
το αντώνυμο;Αρα γνωριζεις οτι ειναι γυναικα, εγω υποθεσεις κανω απλα γιατι δεν τον/την ξερω. Το αντιθετος της αγαμητης ειναι η γαμημενη η κανω λαθος![]()
![]()
Επισκέπτης
Με θυμιζεις με αυτο που ειπες ενα φιλο ενος κολλητου μου ασφαλιτης στο επαγγελμα ερχοταν για ενα διαστημα συνεχεια στην 4 εκει που παμε.Είμαι υπαστυνόμος α. Έχω κάθε δικαίωμα να είμαι εδώ![]()

The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.446
- Πόντοι
- 25.467
Αρα γνωριζεις οτι ειναι γυναικα, εγω υποθεσεις κανω απλα γιατι δεν τον/την ξερω. Το αντιθετος της αγαμητης ειναι η γαμημενη η κανω λαθος![]()
![]()
Δεν γνωρίζω αν το αντίθετο του "αγάμητος" είναι το "γαμημένος" ή το "κακογαμημένος". Αυτό που γνωρίζω είναι ότι το αντίθετο του "ερώμενος" είναι το "ανέραστος".
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
παοκ θρησκεία τρομοκρατίαΜε θυμιζεις με αυτο που ειπες ενα φιλο ενος κολλητου μου ασφαλιτης στο επαγγελμα ερχοταν για ενα διαστημα συνεχεια στην 4 εκει που παμε.Μ' αρεσει που οταν τον βλεπαμε ψιθυριζαμε ο ενας στον αλλον οτι ειναι ασφαλεια να μην ανοιγομαστε πολυ, τελευταια δεν τον βλεπω,δεν ξερω τι εντυπωση εχει για εμας παντως στης αναφορες του θα ειμαστε πρωτοι.
![]()

The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.446
- Πόντοι
- 25.467
για το βρακι μου; :o
Ναι. Αλλά έχει σχέση και με το περιεχόμενο.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Το περιεχόμενο δεν αφήνω να το βάζει στο στόμα του οποιοδήποτε...Ναι. Αλλά έχει σχέση και με το περιεχόμενο.![]()
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.446
- Πόντοι
- 25.467
Το περιεχόμενο δεν αφήνω να το βάζει στο στόμα του οποιοδήποτε...

brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.181
- Πόντοι
- 2.606
μυζηθρα εχει πιασει το ερμο το περιεχομενο αλλα στον νιπλη θα πουμε οτι γαμηθηκε σαν να μην υπαρχει αυριο στην αθηναΝαι. Αλλά έχει σχέση και με το περιεχόμενο.![]()
Επισκέπτης
Αρα το συμπερασμα που βγαζω για μια γυναικα στο σαιτ αυτο ειναι: Σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικη, δλδ παντεμενη εαν ειναι καποιας ηλικιας η με φυσιολογικη σχεση εαν ειναι μικροτερη. Μπορει να ειναι εμφανισιμη αλλα δεν ξερει να γαμηθη
(ντροπαλη πιθανων)αποκλειω το αγαμητη διοτι θα μιλουσαμε για μπαζο και εδω μεσα υπαρχουν πολλοι μπαζογαμιαδες, οποτε και θα βρωμουσε οτι η κοπελια των περνει και απ τα αυτια
οποτε καταληγω στο οτι εαν δεν εισαι επαγγελματιας και γραφεις εδω μεσα δεν εισαι φυσιολογικη γυνιακα. Και πολυ πιθανων να εισαι και καποιος αργοσχολος που καθεται και γραφει πισω απο ενα γυναικειο νικ.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
μυζηθρα εχει πιασει το ερμο το περιεχομενο αλλα στον νιπλη θα πουμε οτι γαμηθηκε σαν να μην υπαρχει αυριο στην αθηνα![]()
πως μιλάς έτσι για το περιεχόμενο που σου δίδει εργασία και χρήματα για να ζήσεις; αφιλότιμε αγύρτη, προικοθήρα, παρλαπίπα, αχαίρευτε
μυζηθρα εχει πιασει το ερμο το περιεχομενο αλλα στον νιπλη θα πουμε οτι γαμηθηκε σαν να μην υπαρχει αυριο στην αθηνα![]()

erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
εσύ λούτσε που γελάς να κοιτάξεις της συζύγου και άσε τα ξένα που αμα μάθει που γαμείς θα γελάει όλο το λεκανοπέδιο. Νταξ; η θες να στο αναλύσω
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
πως μιλάς έτσι για το περιεχόμενο που σου δίδει εργασία και χρήματα για να ζήσεις; αφιλότιμε αγύρτη, προικοθήρα, παρλαπίπα, αχαίρευτε
Μια χαρα τα καταφερνετε χωρις βρισιες! Ειδατε;
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Ποιος δεν ψηφισε;
εσύ λούτσε που γελάς να κοιτάξεις της συζύγου και άσε τα ξένα που αμα μάθει που γαμείς θα γελάει όλο το λεκανοπέδιο. Νταξ; η θες να στο αναλύσω![]()