Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 931K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πολύ φοβούμαι ότι συγχείτε το "αγάμητος" με το "ανέραστος", και η δίδα Ερινάλια σίγουρα δεν είναι το δεύτερο
Αρα γνωριζεις οτι ειναι γυναικα, εγω υποθεσεις κανω απλα γιατι δεν τον/την ξερω. Το αντιθετος της αγαμητης ειναι η γαμημενη η κανω λαθος  :think:  :grin:

Επισκέπτης
Είμαι υπαστυνόμος α. Έχω κάθε δικαίωμα να είμαι εδώ  :grin:
Με θυμιζεις με αυτο που ειπες ενα φιλο ενος κολλητου μου ασφαλιτης στο επαγγελμα ερχοταν για ενα διαστημα συνεχεια στην 4 εκει που παμε.  :grin:  Μ' αρεσει που οταν τον βλεπαμε ψιθυριζαμε ο ενας στον αλλον οτι ειναι ασφαλεια να μην ανοιγομαστε πολυ, τελευταια δεν τον βλεπω,δεν ξερω τι εντυπωση εχει για εμας παντως στης αναφορες του θα ειμαστε πρωτοι.  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.230
Πόντοι
25.467
Αρα γνωριζεις οτι ειναι γυναικα, εγω υποθεσεις κανω απλα γιατι δεν τον/την ξερω. Το αντιθετος της αγαμητης ειναι η γαμημενη η κανω λαθος  :think:  :grin:

Δεν γνωρίζω αν το αντίθετο του "αγάμητος" είναι το "γαμημένος" ή το "κακογαμημένος". Αυτό που γνωρίζω είναι ότι το αντίθετο του "ερώμενος" είναι το "ανέραστος".

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Με θυμιζεις με αυτο που ειπες ενα φιλο ενος κολλητου μου ασφαλιτης στο επαγγελμα ερχοταν για ενα διαστημα συνεχεια στην 4 εκει που παμε.  :grin:  Μ' αρεσει που οταν τον βλεπαμε ψιθυριζαμε ο ενας στον αλλον οτι ειναι ασφαλεια να μην ανοιγομαστε πολυ, τελευταια δεν τον βλεπω,δεν ξερω τι εντυπωση εχει για εμας παντως στης αναφορες του θα ειμαστε πρωτοι.  :2funny:
παοκ θρησκεία τρομοκρατία  :rockon: :rockon: :rockon: Αυτό έχω μόνο να πω. Εξάλλου όλα τα άλλα είναι περιττά  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.809
Πόντοι
2.606
Ναι. Αλλά έχει σχέση και με το περιεχόμενο.  :grin:
μυζηθρα εχει πιασει το ερμο το περιεχομενο αλλα στον νιπλη θα πουμε οτι γαμηθηκε σαν να μην υπαρχει αυριο στην αθηνα  :grin:

Επισκέπτης
Αρα το συμπερασμα που βγαζω για μια γυναικα στο σαιτ αυτο ειναι: Σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικη, δλδ παντεμενη εαν ειναι καποιας ηλικιας η με φυσιολογικη σχεση εαν ειναι μικροτερη. Μπορει να ειναι εμφανισιμη αλλα δεν ξερει να γαμηθη  :grin: (ντροπαλη πιθανων)αποκλειω το αγαμητη διοτι θα μιλουσαμε για μπαζο και εδω μεσα υπαρχουν πολλοι μπαζογαμιαδες, οποτε και θα βρωμουσε οτι η κοπελια των περνει και απ τα αυτια   :grin: οποτε καταληγω στο οτι εαν δεν εισαι επαγγελματιας και γραφεις εδω μεσα δεν εισαι φυσιολογικη γυνιακα. Και πολυ πιθανων να εισαι και καποιος αργοσχολος που καθεται και γραφει πισω απο ενα γυναικειο νικ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ε ναι προφανως  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μυζηθρα εχει πιασει το ερμο το περιεχομενο αλλα στον νιπλη θα πουμε οτι γαμηθηκε σαν να μην υπαρχει αυριο στην αθηνα  :grin:

πως μιλάς έτσι για το περιεχόμενο που σου δίδει εργασία και χρήματα για να ζήσεις; αφιλότιμε αγύρτη, προικοθήρα, παρλαπίπα, αχαίρευτε

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
πως μιλάς έτσι για το περιεχόμενο που σου δίδει εργασία και χρήματα για να ζήσεις; αφιλότιμε αγύρτη, προικοθήρα, παρλαπίπα, αχαίρευτε

Μια χαρα τα καταφερνετε χωρις βρισιες!   Ειδατε;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526