Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 937K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εκτός αν της το ξεκαθάριζες και εσύ, τότε ... ίσως στην ακρούλα. :grin:
Ναι αν το πεις στην Αρχη και αυτη μετα νομιζει αλλα και απλα δεν φροντισεις να της το θυμισεις εισαι μεγαλο καθικι;

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Ναι αν το πεις στην Αρχη και αυτη μετα νομιζει αλλα και απλα δεν φροντισεις να της το θυμισεις εισαι μεγαλο καθικι;

αλλάζει λίγο, αλλά εξαρτάται και από το είδος της επικοινωνίας που θα ήθελες από την στιγμή που ξέρεις τι θέλει.
μια και έξω και δεν θα σε ξαναδεί?
τέλος πάντων, είναι και στον καθένα το τι θα κάνει. εγώ θα ήμουν ξεκάθαρος και η απόφαση δική της.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
αλλάζει λίγο, αλλά εξαρτάται και από το είδος της επικοινωνίας που θα ήθελες από την στιγμή που ξέρεις τι θέλει.
μια και έξω και δεν θα σε ξαναδεί?
τέλος πάντων, είναι και στον καθένα το τι θα κάνει. εγώ θα ήμουν ξεκάθαρος και η απόφαση δική της.
Εκει ειναι το ηθικο δειλημα. Αν θελει αγαπες και λουλουδια δε μπορει να μη σε ξαναδει. Και αν ειναι καλη κοπελα με τι αρχιδια να την εξαπατησεις ατην ψυχρα; Και αν απο τα πολλα ξεκαθαρησματα κενερωσει και την σουβλισει αλλος τελικα;

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Εκει ειναι το ηθικο δειλημα. Αν θελει αγαπες και λουλουδια δε μπορει να μη σε ξαναδει. Και αν ειναι καλη κοπελα με τι αρχιδια να την εξαπατησεις ατην ψυχρα; Και αν απο τα πολλα ξεκαθαρησματα κενερωσει και την σουβλισει αλλος τελικα;

καλύτερα να είσαι ειλικρινής, από την στιγμή που τα γνωρίζεις.
τώρα αν είναι για να πάρεις ακόμη ένα παράσημο, τι να σου πω...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
καλύτερα να είσαι ειλικρινής, από την στιγμή που τα γνωρίζεις.
τώρα αν είναι για να πάρεις ακόμη ένα παράσημο, τι να σου πω...
Ε αυτο ειναι το θεμα αν ειναι με κοροιδια δεν ειναι παρασημο. Αν εχει μεγαλα βυΖια αλλαζει τιποτα; :2funny:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Νομίζω πως έχεις απαντήσει ήδη στον εαυτό σου. ;)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Αν το σεξ έρθει από μόνο του χωρίς να τάξεις τίποτα για να το κάνεις, κάντο.
Ανήθικο είναι όταν τάζεις και λες ψέματα για να γαμήσεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ειναι μερικες γυναικες που θελουν μονο σχεσεις. Ανωμαλες!!  :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.196
Πόντοι
5.006
Θα γαμουσατε μια γκομενα θελει σχεσεις και σοβαρα πραματα και το ξερετε ενω εσεις δε θελετε και θα πρεπει να τη γαμησετε και μετα να την κοριδεψετε;
κοιτα να δεις, δεν ειναι σωστο να πεις ψεμματα, αλλα δεν χρειαζεται να πεις και ολη την αληθεια... :)
πες της με τροπο οτι εισαι μπερδεμενος αυτο το καιρο, δεν ξερεις τι ζητας, να δουμε πως θα παει και τα σχετικα...μην της πεις στην ψυχρα οτι την θες μονο για ξεπετα...
οποτε και καλυμμενος θα εισαι εσυ και θα ριξεις και τον πολυποθητο πουτσο... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ακόμα αντεχει αυτο το νημα?
  Καλή χρονιά

p.s Ψήφισα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom