heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 309
- Πόντοι
- 296
καλημέρα, καλή φώτιση.
γεια σας και σε σας
στανταρ.Εγω αρρωστησα και αναρρωνω στο μπουΤι νεα; Πως πάει η καράφλα του Λατρεία; Μεγαλώνει;
στανταρ.Εγω αρρωστησα και αναρρωνω στο μπου![]()
σισιεςες εμένα ο παιδικός μου έρωτας που την κυνηγούσα και στα φοιτητικά χρόνια αλλά τζίφος όταν τέλειωσε την σχολή και γύρισε επαρχία έμαθα ότι παντρεύτηκε έναν ΕΠΟΠ παρθένα την πήρε ο μάγκας τρελή ήττα έφαγα κι ας μου είχε περάσει η καύλα![]()
καταλαβαΚι εγώ είχα κάποιες "ενοχλήσεις" τα ξημερώματα και επισκέφθηκα το θεραπευτήριο που βρίσκεται στη Λ. Βουλιαγμένης 238.![]()
καλη καταθεση ψυχουλας ηταν αυτηΣας ευχαριστούμε που μοιραστηκατε μαζί μας ένα τόσο σημαντικό γεγονός που σφράγισε τη ζωή σας, και σας κατατρύχει ως σήμερα.![]()
Σας ευχαριστούμε που μοιραστηκατε μαζί μας ένα τόσο σημαντικό γεγονός που σφράγισε τη ζωή σας, και σας κατατρύχει ως σήμερα.![]()
θα βρεις αλλη δεν πειραζειθέλω να τον γνωρίσω αυτόν τον ΕΠΟΠ να του υποβάλω τα σέβη μου ;)
θα βρεις αλλη δεν πειραζει![]()
συμβαινουν αυταρε έτσι κι αλλιώς είχα χάσει το ενδιαφέρον προ πολλού απλώς έπαθα πλάκα όταν έμαθα ότι τελικά την έφαγε ΕΠΟΠ![]()
πουτάνα ξεκωλιάρα να τον πιάσεις να γαμιέται με συναδέλφους του και τράβελους μωρή γαμιόλα![]()
καταλαβα![]()
την αλλη φορα θα παμε τριο.Θελω να κανω χαβαλε μιας και δεν ξερω απο δαυτα τα σατανικαΕίπα να πάρω και τον φίλο μας τον κ. Τσουλούφα μαζί, αλλά ήτο απασχολημένος.![]()