heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
καλημέρα, καλή φώτιση.
γεια σας και σε σας
στανταρ.Εγω αρρωστησα και αναρρωνω στο μπουΤι νεα; Πως πάει η καράφλα του Λατρεία; Μεγαλώνει;
στανταρ.Εγω αρρωστησα και αναρρωνω στο μπου
σισιεςες εμένα ο παιδικός μου έρωτας που την κυνηγούσα και στα φοιτητικά χρόνια αλλά τζίφος όταν τέλειωσε την σχολή και γύρισε επαρχία έμαθα ότι παντρεύτηκε έναν ΕΠΟΠ παρθένα την πήρε ο μάγκας τρελή ήττα έφαγα κι ας μου είχε περάσει η καύλα
καταλαβαΚι εγώ είχα κάποιες "ενοχλήσεις" τα ξημερώματα και επισκέφθηκα το θεραπευτήριο που βρίσκεται στη Λ. Βουλιαγμένης 238.
καλη καταθεση ψυχουλας ηταν αυτηΣας ευχαριστούμε που μοιραστηκατε μαζί μας ένα τόσο σημαντικό γεγονός που σφράγισε τη ζωή σας, και σας κατατρύχει ως σήμερα.
Σας ευχαριστούμε που μοιραστηκατε μαζί μας ένα τόσο σημαντικό γεγονός που σφράγισε τη ζωή σας, και σας κατατρύχει ως σήμερα.
θα βρεις αλλη δεν πειραζειθέλω να τον γνωρίσω αυτόν τον ΕΠΟΠ να του υποβάλω τα σέβη μου ;)
θα βρεις αλλη δεν πειραζει
συμβαινουν αυταρε έτσι κι αλλιώς είχα χάσει το ενδιαφέρον προ πολλού απλώς έπαθα πλάκα όταν έμαθα ότι τελικά την έφαγε ΕΠΟΠ
πουτάνα ξεκωλιάρα να τον πιάσεις να γαμιέται με συναδέλφους του και τράβελους μωρή γαμιόλα
καταλαβα
την αλλη φορα θα παμε τριο.Θελω να κανω χαβαλε μιας και δεν ξερω απο δαυτα τα σατανικαΕίπα να πάρω και τον φίλο μας τον κ. Τσουλούφα μαζί, αλλά ήτο απασχολημένος.