Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
καλημέρα, καλή φώτιση.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Καλή σας εσπέρα, κυρίες και κύριοι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
στανταρ.Εγω αρρωστησα και αναρρωνω στο μπου :grin:

Κι εγώ είχα κάποιες "ενοχλήσεις" τα ξημερώματα και επισκέφθηκα το θεραπευτήριο που βρίσκεται στη Λ. Βουλιαγμένης 238.  :)

Επισκέπτης

σισιεςες εμένα ο παιδικός μου έρωτας που την κυνηγούσα και στα φοιτητικά χρόνια αλλά τζίφος όταν τέλειωσε την σχολή και γύρισε επαρχία έμαθα ότι παντρεύτηκε έναν ΕΠΟΠ παρθένα την πήρε ο μάγκας τρελή ήττα έφαγα κι ας μου είχε περάσει η καύλα :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
σισιεςες εμένα ο παιδικός μου έρωτας που την κυνηγούσα και στα φοιτητικά χρόνια αλλά τζίφος όταν τέλειωσε την σχολή και γύρισε επαρχία έμαθα ότι παντρεύτηκε έναν ΕΠΟΠ παρθένα την πήρε ο μάγκας τρελή ήττα έφαγα κι ας μου είχε περάσει η καύλα :)

Σας ευχαριστούμε που  μοιραστηκατε μαζί μας ένα τόσο σημαντικό γεγονός που σφράγισε τη ζωή σας, και σας κατατρύχει ως σήμερα.  :)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Σας ευχαριστούμε που  μοιραστηκατε μαζί μας ένα τόσο σημαντικό γεγονός που σφράγισε τη ζωή σας, και σας κατατρύχει ως σήμερα.  :)
καλη καταθεση ψυχουλας ηταν αυτη :)

Επισκέπτης
πουτάνα ξεκωλιάρα να τον πιάσεις να γαμιέται με συναδέλφους του και τράβελους μωρή γαμιόλα :jerking:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Είπα να πάρω και τον φίλο μας τον κ. Τσουλούφα μαζί, αλλά ήτο απασχολημένος.  :)
την αλλη φορα θα παμε τριο.Θελω να κανω χαβαλε μιας και δεν ξερω απο δαυτα τα σατανικα :)

Επισκέπτης
το μουνί της μέσα τώρα θα κάθεται να πλέκει ο άλλος θα βαράει σκοπέτα μηνυματάκια στο γουατς απ και τέτοια εύχομαι να του την πέσει έφοδος να γίνει μανούρα φυλακές πειθαρχικό και στέρηση μισθού στον αληταρά να μάθει η βλαμμένη να κάνει τέτοιες επιλογές :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom