The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 25.467
πουτάνα ξεκωλιάρα να τον πιάσεις να γαμιέται με συναδέλφους του και τράβελους μωρή γαμιόλα
Δείχνετε κάποια εμπάθεια, Λατρεία μου; Ή σφάλλω;
πουτάνα ξεκωλιάρα να τον πιάσεις να γαμιέται με συναδέλφους του και τράβελους μωρή γαμιόλα
την αλλη φορα θα παμε τριο.Θελω να κανω χαβαλε μιας και δεν ξερω απο δαυτα τα σατανικα
οχι ρεδεν ξέρεις από στούντιο κλπ
Δείχνετε κάποια εμπάθεια, Λατρεία μου; Ή σφάλλω;
το μουνί της μέσα τώρα θα κάθεται να πλέκει ο άλλος θα βαράει σκοπέτα μηνυματάκια στο γουατς απ και τέτοια εύχομαι να του την πέσει έφοδος να γίνει μανούρα φυλακές πειθαρχικό και στέρηση μισθού στον αληταρά να μάθει η βλαμμένη να κάνει τέτοιες επιλογές
ώστε έχεις νυώσει για γυναίκα φιλικά συναισθήματα ? :o
ήσουν το ίνδαλμά μου βάτραχε αλλά με απογοήτευσες.. είσαι σαν όλους τους άλλους
οχι ρε
δεν ξέρεις από στούντιο κλπ
Είναι ο κλασικός "σχεσάκιας". Η χαρά της ελλεηνιδας μπαζόλας.
Είναι ο κλασικός "σχεσάκιας". Η χαρά της ελλεηνιδας μπαζόλας.
το κορμι μου το φιδισιο θα παρει προικαέτσι όμως θα έχει καβατζάρει πολύ χρήμα θα δώσει προίκα στην νύφη όχι αστεία ;)
όχι ρε όλα καλά να ζήσουν τα παιδιά ευτυχισμένα να κάνουν και ηλίθια παιδάκια να διαιωνίσουν το είδος
το κορμι μου το φιδισιο θα παρει προικα
έτσι όμως θα έχει καβατζάρει πολύ χρήμα θα δώσει προίκα στην νύφη όχι αστεία ;)
Ευτυχώς που το ξεκαθαρίσατε, γιατί προς στιγμήν νόμιζα ότι έχετε κακιώσει και της το κρατάτε "μανιάτικο".
Αμελέτητα καπαμά εχει καβατζάρει. Όλα στα μπουζούκια, και στα "κόκκαλα" τα έχει φάει.
Αμελέτητα καπαμά εχει καβατζάρει. Όλα στα μπουζούκια, και στα "κόκκαλα" τα έχει φάει.
αυτήν την γούσταρε και ένας κολλητός από το σχολείο μου το είχε πει ένα βράδυ που ήμασταν έξω και πίναμε ότι της την είχε πέσει αλλά έφαγε πόρτα εγώ εκείνη την περίοδο νόμιζα ότι τα είχανε γιατί κάνανε πολύ παρέα μαζί τους φανταζόμουν και τους δύο νεκρούς τελικά ήταν λάθος συναγερμός έκανα πως συμπόνεσα τον φίλο μου αλλά είχα κωλοχαρεί ;)