Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πουτάνα ξεκωλιάρα να τον πιάσεις να γαμιέται με συναδέλφους του και τράβελους μωρή γαμιόλα :jerking:

ώστε έχεις νυώσει για γυναίκα φιλικά συναισθήματα ?  :o
ήσουν το ίνδαλμά μου βάτραχε αλλά με απογοήτευσες.. είσαι σαν όλους τους άλλους  :2on1:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
το μουνί της μέσα τώρα θα κάθεται να πλέκει ο άλλος θα βαράει σκοπέτα μηνυματάκια στο γουατς απ και τέτοια εύχομαι να του την πέσει έφοδος να γίνει μανούρα φυλακές πειθαρχικό και στέρηση μισθού στον αληταρά να μάθει η βλαμμένη να κάνει τέτοιες επιλογές :jerking:
:2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
όχι ρε όλα καλά να ζήσουν τα παιδιά ευτυχισμένα να κάνουν και ηλίθια παιδάκια να διαιωνίσουν το είδος :jerking:

Ευτυχώς που το ξεκαθαρίσατε, γιατί προς στιγμήν νόμιζα ότι έχετε κακιώσει και της το κρατάτε "μανιάτικο".  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467

Επισκέπτης
Ευτυχώς που το ξεκαθαρίσατε, γιατί προς στιγμήν νόμιζα ότι έχετε κακιώσει και της το κρατάτε "μανιάτικο".  :)

αυτήν την γούσταρε και ένας κολλητός από το σχολείο μου το είχε πει ένα βράδυ που ήμασταν έξω και πίναμε ότι της την είχε πέσει αλλά έφαγε πόρτα εγώ εκείνη την περίοδο νόμιζα ότι τα είχανε γιατί κάνανε πολύ παρέα μαζί τους φανταζόμουν και τους δύο νεκρούς τελικά ήταν λάθος συναγερμός έκανα πως συμπόνεσα τον φίλο μου αλλά είχα κωλοχαρεί ;)

Επισκέπτης
αν κατάλαβα καλά από συνομιλία που είχα με τον παραπάνω φίλο μου αυτός πρέπει να την ψιλογούσταρε ακόμα και λυπήθηκε που την έχασε εγώ στ'αρχίδια μου με πείραξε μόνο που μας την έφαγε εΠΟΠ :jerking:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
αυτήν την γούσταρε και ένας κολλητός από το σχολείο μου το είχε πει ένα βράδυ που ήμασταν έξω και πίναμε ότι της την είχε πέσει αλλά έφαγε πόρτα εγώ εκείνη την περίοδο νόμιζα ότι τα είχανε γιατί κάνανε πολύ παρέα μαζί τους φανταζόμουν και τους δύο νεκρούς τελικά ήταν λάθος συναγερμός έκανα πως συμπόνεσα τον φίλο μου αλλά είχα κωλοχαρεί ;)
:rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom