Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μπόκα πουλάκι μου σοβαρέψου δεν εισαι 15!!!!
Πρώτον, καλύτερα δεν οδηγείς και αυτό θα το καταλάβεις, που το απεύχομαι, όταν συμβεί κάτι και θα χρειαστεί να αντιδράσεις γρήγορα!!!
Δεύτερον, είναι ξεφτίλα να κυκλοφορείς σε τετοια κατάσταση και να είναι υποχρεωμένοι οι φιλοι σου ή ο οποιοσδήποτε να σε μαζεύει!!!
Ακόμη και αν γουστάρεις κάποια στιγμη να γίνεις λιώμα, γίνε σπίτι σου!!!!
Τέλος, μπορείς να περάσεις πολύ καλύτερα πινοντας σε λογικό πλαίσιο και χωρίς διήμερο πονοκεφαλο!!!
Αυτιά!!!  ;)
Να σε πω για να καταλαβεις πολλα, οι φιλοι μου ειναι αυτο που λεμε, δειξε τους φιλους σου να σε πω ποιος εισαι  :2funny: δλδ και αυτοι πινουν οσο εγω ακομα και η γκομενες τις παρεας αλλα μικροτερες ποσοτητες. Για το τιμονι που λες οδηγαω απο 12 χρονων και δεν τρακερνω ουτε με αιτηση που λενε, τωρα εαν ερθει και πεσει ο αλλος πανω μου πχ, παραβιασει κοκκινο ε τοτε και νορμαλ να ειμαι παλι θα την φαω.  ;)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Να σε πω για να καταλαβεις πολλα, οι φιλοι μου ειναι αυτο που λεμε, δειξε τους φιλους σου να σε πω ποιος εισαι  :2funny: δλδ και αυτοι πινουν οσο εγω ακομα και η γκομενες τις παρεας αλλα μικροτερες ποσοτητες. Για το τιμονι που λες οδηγαω απο 12 χρονων και δεν τρακερνω ουτε με αιτηση που λενε, τωρα εαν ερθει και πεσει ο αλλος πανω μου πχ, παραβιασει κοκκινο ε τοτε και νορμαλ να ειμαι παλι θα την φαω.  ;)
Σε παρακαλώ κάνε κονέκτ βρε παλικάρι μου!!!!
Οκ οι φίλοι σου ειναι στην ιδια φαση, οι υπόλοιποι γτ να σε βλέπουν έτσι??
Και αυτό είναι και το λιγότερο!!!
Το να σου κάτσει η στραβή δεν είναι τόσο απίθανο, αν δεν επηρεαζόταν τα αντανακλαστικά όλων των ανθρώπων δεν θα υπήρχε το αλκοτεστ!!!!!
Δεν ειναι μόνο για να εισπραττει το κρατος!!!  :idiot:

Επισκέπτης
Φάση είναι θα περάσει Μποκα αλλά μην οδηγείς έχω δει πολλές δικογραφίες με τραυματίες κ θανάτους από αυτοκινητιστικα με μέθη
Παίρνεις και άλλους στο λαιμό

.
Και εγω εχω δει πολλα λαιβ κυριος με μηχανες, εαν οδηγουσα μηχανι δεν θα επινα τοσο.
Σε ειπα και πριν αλλη πινουν ζαλιζονται πολυ και αλλου πατουν και αλλου βρισκονται, εαν τους βαλεις σε αμαξι το πιθανοτερο ειναι να μην βρισκουν την μιζα να ξεκινησουν. Εγω εαν δεν ειμαι χαλια το μονο που φοβαμαι ειναι να μην με γραψουν και με παρουν παλι το διπλωμα οπως μια φορα για κανα εξαμηνο  :tickedoff: τα αλλα ολα τα φερνω βολτα.  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Και εγω εχω δει πολλα λαιβ κυριος με μηχανες, εαν οδηγουσα μηχανι δεν θα επινα τοσο.
Σε ειπα και πριν αλλη πινουν ζαλιζονται πολυ και αλλου πατουν και αλλου βρισκονται, εαν τους βαλεις σε αμαξι το πιθανοτερο ειναι να μην βρισκουν την μιζα να ξεκινησουν. Εγω εαν δεν ειμαι χαλια το μονο που φοβαμαι ειναι να μην με γραψουν και με παρουν παλι το διπλωμα οπως μια φορα για κανα εξαμηνο  :tickedoff: τα αλλα ολα τα φερνω βολτα.  :grin:
οταν δεν πεφτεις σε  κωμα δλδ :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μποκα την τελευταία φοράι πού άκουσα το οδηγούσα καλύτερα πιωμενος ήταν Απο παιδί που έχασε τα πόδια του κ σκότωσε μια κοπέλα είκοσι χρόνων..

Επισκέπτης
Σε παρακαλώ κάνε κονέκτ βρε παλικάρι μου!!!!
Οκ οι φίλοι σου ειναι στην ιδια φαση, οι υπόλοιποι γτ να σε βλέπουν έτσι??
Και αυτό είναι και το λιγότερο!!!
Το να σου κάτσει η στραβή δεν είναι τόσο απίθανο, αν δεν επηρεαζόταν τα αντανακλαστικά όλων των ανθρώπων δεν θα υπήρχε το αλκοτεστ!!!!!
Δεν ειναι μόνο για να εισπραττει το κρατος!!!  :idiot:
Εγω θα σε ελεγα, καλυτερα να οδηγαω εγω πιομενως παρα αρκετες γυναικες αλλα και μερικοι αντρες που αν και δεν πινουν δεν βλεπουν μπροστα τους.. η αλλη προχτες μερα μεσημερι χωρις αμαξι μπροστα, ξεκιναει να φυγει και αντι να παει μπρος βαζει οπισθεν και με χτυπαει.  :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εγω θα σε ελεγα, καλυτερα να οδηγαω εγω πιομενως παρα αρκετες γυναικες αλλα και μερικοι αντρες που αν και δεν πινουν δεν βλεπουν μπροστα τους.. η αλλη προχτες μερα μεσημερι χωρις αμαξι μπροστα, ξεκιναει να φυγει και αντι να παει μπρος βαζει οπισθεν και με χτυπαει.  :S
να την γαμησεις θα ηθελε,σε ειχε βαλει απο καιρο στο ματι

Επισκέπτης
Μποκα την τελευταία φοράι πού άκουσα το οδηγούσα καλύτερα πιωμενος ήταν Απο παιδί που έχασε τα πόδια του κ σκότωσε μια κοπέλα είκοσι χρόνων..
:S δεν σε ειπα οτι πινω συνεχεια για να οδηγαω καλυτερα  :grin: απλα τυχαινει καμια φορα.. αλλα να ξερεις εγω το αμαξι μου δεν το αφηνω ευκολα ειδικα για μερικα ποτακια! τωρα αν καποιος δεν μπορει καλο ειναι να μην οδηγαει ετσι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μποκα λες βλακείες κάθισε να σκεφτείς σοβαρά τι λες..και μάθε πώς μια φορά γγίνεται το κακοΚ η ασφαλιστικές εξαιρουν των κάλυψης τους υπό επήρεια μεθης

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καληνύχτα δεν υπακούει ούτε το ταμπλετ πλέον :cheesy:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.367
Πόντοι
25.467
Μπλιζ κάποιοι με βρίζουν πίσω από την πλάτη μου τι άλλο να εννοεί;λες και δεν με βρίζουν μπροστά χαχαχαχα

Εντάξει...
Μην φαντάζεστε και τίποτα το εξωφρενικό.
Τα γνωστά τετριμμένα πατροπαράδοτα... Μπαζόλα, φακλάνα, αγάμητη, ελλεηνίδά, αναρχοάπλυτη, κλπ.  :)

Πάντως άγιε μπράβο που έχεις τα κακαλα και υποστηριξες την τιμή της ροζυαυτό δείχνει ανδρισμό και χαρακτηρα

(Τρολ μόουντ: οφ) Δείτε δεσποινίς μου. Βασικά άλλος έπρεπε να το πράξει, καθώς και να μην την εκθέσει σε όλα αυτά, αλλά βλέπετε, ο καθείς πορεύεται με ό,τι διαθέτει.
Κατά τα άλλα, σας ευχαριστώ θερμά για την φιλοφρόνηση.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Ο άλλος το έπραξε εξαρχής ως όφειλε.
Εσείς δεν είχατε καμία υποχρέωση απέναντι μου.
Οσο για το αν δεν επρεπε να με εκθεσει ως προς την προσωπικη μας σχεση εδω μεσα, δε θεωρω ότι μπορουσε να φανταστει ολα τα παρελκόμενα, εξάλλου εδω με γνωρισε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.367
Πόντοι
25.467
Ο άλλος το έπραξε εξαρχής ως όφειλε.
Εσείς δεν είχατε καμία υποχρέωση απέναντι μου.
Οσο για το αν δεν επρεπε να με εκθεσει ως προς την προσωπικη μας σχεση εδω μεσα, δε θεωρω ότι μπορουσε να φανταστει ολα τα παρελκόμενα, εξάλλου εδω με γνωρισε.

Καλώς.  :)

Με τη σειρά σας, κάνατε το καθήκον σας, και εκφράσατε με σθένος την άποψή σας.  :)

Επιτρέψτε μου τώρα, και εγώ με την σειρά μου, να  γράψω στο θυμιατό μου, τουλάχιστον αυτά που αφορούν στην έλλειψη φαντασίας για τα παρελκόμενα, και αυτό διότι οι "νουθεσίες", οι εκφράσεις απαρέσκειας, καθώς και οι "προειδοποιήσεις", έπεφταν κατά ριπάς.  :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Καλώς.  :)

Με τη σειρά σας, κάνατε το καθήκον σας, και εκφράσατε με σθένος την άποψή σας.  :)

Επιτρέψτε μου τώρα, και εγώ με την σειρά μου, να  γράψω στο θυμιατό μου, τουλάχιστον αυτά που αφορούν στην έλλειψη φαντασίας για τα παρελκόμενα, και αυτό διότι οι "νουθεσίες", οι εκφράσεις απαρέσκειας, καθώς και οι "προειδοποιήσεις", έπεφταν κατά ριπάς.  :grin:
Μα και τη δική σας φαντασία ξεπέρασαν  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom