Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
χαχα το μυαλο μου ολο πονηρα πραγματα σκεφτεται  :grin:

ο CCSS πάντως έχει δίκιο.
δεν έχεις να αποδείξεις κάτι πίνοντας και κάνοντας υπερβολές.
ούτε μαγκιά είναι, ούτε αντρίλα δείχνει.
με μέτρο, ιδίως αν οδηγείς κιόλας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγώ τα είπα εχθές στο Σαούλ για τα πουτα Μην επαναλαμβανομαι

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
καλο βραδυ και απο εμενα παω  να νεκρωθω

Επισκέπτης
ο CCSS πάντως έχει δίκιο.
δεν έχεις να αποδείξεις κάτι πίνοντας και κάνοντας υπερβολές.
ούτε μαγκιά είναι, ούτε αντρίλα δείχνει.
με μέτρο, ιδίως αν οδηγείς κιόλας.
Να σε πω τι γινεται. Οταν πινω αλλα δεν ειμαι και χαλια να μην βλεπω μπροστα μου δλδ οδηγω καλυτερα γιατι προσεχω παραπανω, τωρα αμα μασω κανα καθρεφτη τυχενει.  :grin:
Το θεμα ξερετε ποιο ειναι, το ποτο ουτε για μαγκια το πινω ουτε για κατι αλλο εκτος απο το κεφι που θα κανω, αλλα αμα πινεις μετα σταματημο δεν εχεις...δυο μερες ειχα πονοκεφαλο απο την πρωτοχρονια με φερανε απο τι εμαθα σπιτι  :grin: το καλο ειναι οτι δεν βρεθηκα στο νοσοκομειο οπως παλιοτερα η μεσα στην μπανιερα. Ημουν στο κρεβατι οταν ξυπνησα.  :cheesy:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Να σε πω τι γινεται. Οταν πινω αλλα δεν ειμαι και χαλια να μην βλεπω μπροστα μου δλδ οδηγω καλυτερα γιατι προσεχω παραπανω, τωρα αμα μασω κανα καθρεφτη τυχενει.  :grin:
Το θεμα ξερετε ποιο ειναι, το ποτο ουτε για μαγκια το πινω ουτε για κατι αλλο εκτος απο το κεφι που θα κανω, αλλα αμα πινεις μετα σταματημο δεν εχεις...δυο μερες ειχα πονοκεφαλο απο την πρωτοχρονια με φερανε απο τι εμαθα σπιτι  :grin: το καλο ειναι οτι δεν βρεθηκα στο νοσοκομειο οπως παλιοτερα η μεσα στην μπανιερα. Ημουν στο κρεβατι οταν ξυπνησα.  :cheesy:

αφού το είδα ας απαντήσω...
κι' εγώ πιωμένος έχω τραβήξει τα καλύτερα χειρόφρενα της ζωής μου και έτσι έλεγα ότι οδηγώ πιο προσεχτικά  αλλά είναι λάθος.
τίποτα παραπάνω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τον κωλο σου τον τσεκαρες καλου κακου;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μποκα άρχισε να σκέφτεσαι να μην το τραβάς τόσο.. Παιδιά σς ερειζερ στο καλό

Επισκέπτης
αφού το είδα ας απαντήσω...
κι' εγώ πιωμένος έχω τραβήξει τα καλύτερα χειρόφρενα της ζωής μου και έτσι έλεγα ότι οδηγώ πιο προσεχτικά  αλλά είναι λάθος.
τίποτα παραπάνω.
Το ξερω φιλε, αλλα συνεχεια με λενε οταν πινεις οδηγας καλυτερα  :dunno:  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το οδηγημα πιωμενος κοφτο..μαχαίρι

Επισκέπτης
Μποκα άρχισε να σκέφτεσαι να μην το τραβάς τόσο.. Παιδιά σς ερειζερ στο καλό
Δεν το τραβαω μονο του ερχεται... φταιει αυτο που λεμε, να μωρε για κανα δυο ποτακια θα παμε και τελικα φευγουμε το πρωι.  ;)

Επισκέπτης
νομιζεις οτι οδηγας καλυτερα  :s&m_1:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Μπόκα πουλάκι μου σοβαρέψου δεν εισαι 15!!!!
Πρώτον, καλύτερα δεν οδηγείς και αυτό θα το καταλάβεις, που το απεύχομαι, όταν συμβεί κάτι και θα χρειαστεί να αντιδράσεις γρήγορα!!!
Δεύτερον, είναι ξεφτίλα να κυκλοφορείς σε τετοια κατάσταση και να είναι υποχρεωμένοι οι φιλοι σου ή ο οποιοσδήποτε να σε μαζεύει!!!
Ακόμη και αν γουστάρεις κάποια στιγμη να γίνεις λιώμα, γίνε σπίτι σου!!!!
Τέλος, μπορείς να περάσεις πολύ καλύτερα πινοντας σε λογικό πλαίσιο και χωρίς διήμερο πονοκεφαλο!!!
Αυτιά!!!  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Φάση είναι θα περάσει Μποκα αλλά μην οδηγείς έχω δει πολλές δικογραφίες με τραυματίες κ θανάτους από αυτοκινητιστικα με μέθη
Παίρνεις και άλλους στο λαιμό

.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906