erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
σύριζα και τους γαμεις κ τους δύο μαζίΝα σε πω...αλεξ η τραμουντανα να ψηφισω
σύριζα και τους γαμεις κ τους δύο μαζίΝα σε πω...αλεξ η τραμουντανα να ψηφισω
Καλα τα λες... θα βαλουμε μυαλο καποτε κι εμειςμποκα τα εχω κανει παλαιωθεν.Το νου σου στο συκωτακι σου ;)
χαχα το μυαλο μου ολο πονηρα πραγματα σκεφτεται
;)Καλα τα λες... θα βαλουμε μυαλο καποτε κι εμεις
σύριζα και τους γαμεις κ τους δύο μαζί
οδηγας και κανεναν αυτοματο σατανα;Καλα τα λες... θα βαλουμε μυαλο καποτε κι εμεις
Να σε πω τι γινεται. Οταν πινω αλλα δεν ειμαι και χαλια να μην βλεπω μπροστα μου δλδ οδηγω καλυτερα γιατι προσεχω παραπανω, τωρα αμα μασω κανα καθρεφτη τυχενει.ο CCSS πάντως έχει δίκιο.
δεν έχεις να αποδείξεις κάτι πίνοντας και κάνοντας υπερβολές.
ούτε μαγκιά είναι, ούτε αντρίλα δείχνει.
με μέτρο, ιδίως αν οδηγείς κιόλας.
Να σε πω τι γινεται. Οταν πινω αλλα δεν ειμαι και χαλια να μην βλεπω μπροστα μου δλδ οδηγω καλυτερα γιατι προσεχω παραπανω, τωρα αμα μασω κανα καθρεφτη τυχενει.
Το θεμα ξερετε ποιο ειναι, το ποτο ουτε για μαγκια το πινω ουτε για κατι αλλο εκτος απο το κεφι που θα κανω, αλλα αμα πινεις μετα σταματημο δεν εχεις...δυο μερες ειχα πονοκεφαλο απο την πρωτοχρονια με φερανε απο τι εμαθα σπιτι το καλο ειναι οτι δεν βρεθηκα στο νοσοκομειο οπως παλιοτερα η μεσα στην μπανιερα. Ημουν στο κρεβατι οταν ξυπνησα.
τον κωλο σου τον τσεκαρες καλου κακου;Να σε πω τι γινεται. Οταν πινω αλλα δεν ειμαι και χαλια να μην βλεπω μπροστα μου δλδ οδηγω καλυτερα γιατι προσεχω παραπανω, τωρα αμα μασω κανα καθρεφτη τυχενει.
Το θεμα ξερετε ποιο ειναι, το ποτο ουτε για μαγκια το πινω ουτε για κατι αλλο εκτος απο το κεφι που θα κανω, αλλα αμα πινεις μετα σταματημο δεν εχεις...δυο μερες ειχα πονοκεφαλο απο την πρωτοχρονια με φερανε απο τι εμαθα σπιτι το καλο ειναι οτι δεν βρεθηκα στο νοσοκομειο οπως παλιοτερα η μεσα στην μπανιερα. Ημουν στο κρεβατι οταν ξυπνησα.
Το ξερω φιλε, αλλα συνεχεια με λενε οταν πινεις οδηγας καλυτερααφού το είδα ας απαντήσω...
κι' εγώ πιωμένος έχω τραβήξει τα καλύτερα χειρόφρενα της ζωής μου και έτσι έλεγα ότι οδηγώ πιο προσεχτικά αλλά είναι λάθος.
τίποτα παραπάνω.
Δεν το τραβαω μονο του ερχεται... φταιει αυτο που λεμε, να μωρε για κανα δυο ποτακια θα παμε και τελικα φευγουμε το πρωι. ;)Μποκα άρχισε να σκέφτεσαι να μην το τραβάς τόσο.. Παιδιά σς ερειζερ στο καλό
νομιζεις οτι οδηγας καλυτεραΝα σε πω τι γινεται. Οταν πινω αλλα δεν ειμαι και χαλια να μην βλεπω μπροστα μου δλδ οδηγω καλυτερα γιατι προσεχω παραπανω, τωρα αμα μασω κανα καθρεφτη τυχενει.
Μπόκα πουλάκι μου σοβαρέψου δεν εισαι 15!!!!Να σε πω τι γινεται. Οταν πινω αλλα δεν ειμαι και χαλια να μην βλεπω μπροστα μου δλδ οδηγω καλυτερα γιατι προσεχω παραπανω, τωρα αμα μασω κανα καθρεφτη τυχενει.
Αυτιά!!! ;)