Επισκέπτης
Και ενα κοπαδι προβατααν φερει λαδι,τυρι,μελι,ριγανη,αρνακι,να ερθει
Και ενα κοπαδι προβατααν φερει λαδι,τυρι,μελι,ριγανη,αρνακι,να ερθει
καλα οπως θες.Αλλα δεν νομιζω να παθεις κατι με ενα καφε με τον ccss.Εχω βγει με 2-3 ατομα απο εδω και ειμαι ταφοςΔεν θα δω κανέναν από το Φόρουμ σσς. Δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη και μου έχετε αποδείξει γενικώς το αντίθετο.καλά κάνουμε χαβαλέ ωραία τα λέμε Εντ δατς ολ Φοξ
εχω ενα ντοπιο κοκκινελιδεν μου αρεσει.Αν εχει κανα καλο κρασι οκ ομως
ενα κοπαδι σκατα θα σου φερωΚαι ενα κοπαδι προβατα
Δεν εχουν κακες προθεσεις τα παιδια, ενα πουτσο θα ριξουν και θα φυγουνΔεν θα δω κανέναν από το Φόρουμ σσς. Δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη και μου έχετε αποδείξει γενικώς το αντίθετο.καλά κάνουμε χαβαλέ ωραία τα λέμε Εντ δατς ολ Φοξ
γαμημενε που θα εχεις την τιμη να με δεις.Σου χρωσταω και κατι μπατσες απο παλια ;)να φερω ολα αυτα για εναν καφε τρια ευρω;
τι τιμη ρε μαλακα;ποιος εισαι;γαμημενε που θα εχεις την τιμη να με δεις.Σου χρωσταω και κατι μπατσες απο παλια ;)
αυτοςτι τιμη ρε μαλακα;ποιος εισαι;
Εμ ο φιλος απο πανω θελει καφε, που να ξερε τι σουλτανακι εισαι :oΜποκα εγώ για καφέ δεν βγαίνω.Μόνο πούτσο χαχαχα
καλα τοτε μενουμε στην παγκοσμια ειρηνηΕγώ σσς θέλω παγκόσμια ειρήνη
αμα ειναι καφες ο πουτσος βγαινεις;Μποκα εγώ για καφέ δεν βγαίνω.Μόνο πούτσο χαχαχα
Να σε πω...αλεξ η τραμουντανα να ψηφισωΕγώ σσς θέλω παγκόσμια ειρήνη
οτι λεει η καρδια σουΝα σε πω...αλεξ η τραμουντανα να ψηφισω
Η καρδια με λεει κοψε το ποτο οσο ειναι νωρις ακομα γιατι δεν μας βλεπω καλα..οτι λεει η καρδια σου
Η καρδια με λεει κοψε το ποτο οσο ειναι νωρις ακομα γιατι δεν μας βλεπω καλα..
μποκα τα εχω κανει παλαιωθεν.Το νου σου στο συκωτακι σου ;)Η καρδια με λεει κοψε το ποτο οσο ειναι νωρις ακομα γιατι δεν μας βλεπω καλα..
μποκα Δεν κινδυνεύει Απο εμένα.Εμ ο φιλος απο πανω θελει καφε, που να ξερε τι σουλτανακι εισαι :o
χαχα το μυαλο μου ολο πονηρα πραγματα σκεφτεταιάκου το μυαλό σου τότε...