NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
πάντως και εγώ έχω θέμα με τις γκόμενες που πίνουν πολύ και όχι μόνο ουίσκυ αλλά τα πάνταΜαθαίνω ακόμα.
πάντως και εγώ έχω θέμα με τις γκόμενες που πίνουν πολύ και όχι μόνο ουίσκυ αλλά τα πάνταΜαθαίνω ακόμα.
στείλε P.O.BOX να το ταχυδρομήσω ;)Ακου λεει !!!!! ο Πατεραs μου , μου ειχε δωσει μια σοφη συμβουλη.....Οπου σου δινουν φαι ποτο και γυναικα κατσε............Αμα σου δινουν ξυλο φυγε
Θα πρεπει πρωτα να βγαλω.........Δεν εχω :S :Sστείλε P.O.BOX να το ταχυδρομήσω ;)
κάτω από 25 την έχουμε όλοι εδώ μέσαΕγώ ρε παιδιά έχω ένα θεματάκι με όσους την έχουν μικρή :-/
Καλή ζωή σκατά διαθήκη.Χαουζ στο καλό Χαουζ με την καλή καρδιά
Δεν σου καθονται???Εγώ ρε παιδιά έχω ένα θεματάκι με όσους την έχουν μικρή :-/
Δεν σου καθονται???
μόλις με είπες κομπλεξικό και δεύτεροΚαι οι κοντοί είναι συνήθως κομπλεξικοί.βέβαια δεν είναι καθόλου ωραίο να πίνει και ο άντρας είναι πολύ δευτερο
Πινει για να ξεχασειΚαι οι κοντοί είναι συνήθως κομπλεξικοί.βέβαια δεν είναι καθόλου ωραίο να πίνει και ο άντρας είναι πολύ δευτερο
είπαμε Την έχουν μικρή δεν είναι χαζοί χεχεΔεν σου καθονται???
Και τι να κανουν??? Να τα βαλουν με τον Δημιουργο??? Ποιο ειναι το προβλημα??είπαμε Την έχουν μικρή δεν είναι χαζοί χεχε
ειναι ευχάριστο να έχει χιούμορ κάποιος αλλά όχι επειδή ήπιε Σαούλ μάνα μουΕγω παντος οταν πινω στη μαλακια ειμαι πρωτος
Αρα λυθηκε κι αυτο το προβλημα....Λεγε μου προβληματα τωρα που ειμαι ζεστοs....Θ ανοιξω κι αλλη φιαληΕ ρε Λαιφ τίποτα για όλους έχει ο Θεός.
Ενα σου λέω μόνο τσομπάνη,πρόσεχε....σιγά ρε γλυκατζη-Αρβελέρ του μπου
Ουπs.............Καλη χρονια ρεΕνα σου λέω μόνο τσομπάνη,πρόσεχε....
Δε πινουμε για να γινουμε αστειοι αλλα για να ξεχασουμε αυτα που μας στερησαν το γελιο.ειναι ευχάριστο να έχει χιούμορ κάποιος αλλά όχι επειδή ήπιε Σαούλ μάνα μου