Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Εριναλ να περνεις πολλες πρωτεινες βοηθανε το ανοσοωποιτικο
Ξερεις τι παταγο θα κανει? Οι γυναικες οπου βλεπουν 0 λιπαρα τρεχουν να προλαβουν....Ηλεκτρικη???? Κι αμα γινει καμμια ηλεκτροπληξια να γινει το πουλι , λουκανικο με 0 λιπαρα ???
ναι αλλά φέτος θα φας πούτσα....στο έχω τάξει:Εγώ δεν αρρωσταινω φέτος το έχω τάξει
Καλο βραδυ.Την καλυτερη δουλεια θα κανεις.Καλό βράδυ παιδάκια καλά και κακά.
Πάω να κουμπώσω καμιά τεκίλα για το ανοσοποιητικό κι εγώ.
Χάουζ όλα καλά παιδιά είμαστε, οι κακοί στη φυλακή, κούμπωσε και μια για μέναΚαλό βράδυ παιδάκια καλά και κακά.
Πάω να κουμπώσω καμιά τεκίλα για το ανοσοποιητικό κι εγώ.
Η φτώχεια θέλει καλοπέραση μαν, ποτό και rock 'n roll. ;)Καλο βραδυ.Την καλυτερη δουλεια θα κανεις.
Nαι όλη η καλοσύνη εδώ μέσα μαζεύτηκε.Χάουζ όλα καλά παιδιά είμαστε, οι κακοί στη φυλακή, κούμπωσε και μια για μένα
και στον Καρρά δεν ήταν άσχημα, τίνγκα στα τάνγκα που λέει και ένας φίλοςΗ φτώχεια θέλει καλοπέραση μαν, ποτό και rock 'n roll. ;)
Σόρυ φίλε αλλά δε γαμάω γυναίκες που πίνουν ουίσκι.και στον Καρρά δεν ήταν άσχημα, τίνγκα στα τάνγκα που λέει και ένας φίλος
Η φτώχεια θέλει καλοπέραση μαν, ποτό και rock 'n roll. ;)
Την καλυτερη δουλεια την κανω εγω..........Δεν πλησιαζει λεμε η γριπη ;)Καλο βραδυ.Την καλυτερη δουλεια θα κανεις.
Το τίμησα πριν λίγες μέρες το συγκεκριμένο με καλή παρέα. ;)Την καλυτερη δουλεια την κανω εγω..........Δεν πλησιαζει λεμε η γριπη ;)
κάτι θα ξες, πες και σε μας να μάθουμεΣόρυ φίλε αλλά δε γαμάω γυναίκες που πίνουν ουίσκι.
ρε λάιφ, φτιάχνω δικό μου, να σου στείλω?Την καλυτερη δουλεια την κανω εγω..........Δεν πλησιαζει λεμε η γριπη ;)
Μαθαίνω ακόμα.κάτι θα ξες, πες και σε μας να μάθουμε
Ακου λεει !!!!! ο Πατεραs μου , μου ειχε δωσει μια σοφη συμβουλη.....Οπου σου δινουν φαι ποτο και γυναικα κατσε............Αμα σου δινουν ξυλο φυγερε λάιφ, φτιάχνω δικό μου, να σου στείλω?