Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Ενα συμπερασμα της εποχης ειναι επισης οτι την πινει πολυς κοσμοςοχι μαλλον σιγουρα.Τον πινει πολυς κοσμος
Ενα συμπερασμα της εποχης ειναι επισης οτι την πινει πολυς κοσμοςοχι μαλλον σιγουρα.Τον πινει πολυς κοσμος
Ενα συμπερασμα της εποχης ειναι επισης οτι την πινει πολυς κοσμος
αυτο το πρωτο και το δευτερο τρελος πονοκεφαλος οταν τελειωναΕγω τα παλια τα χρονια πριν μπω στρατο που μου καθονταν γκομενες,οσες μου καθοταν τελος παντων ειχα παρατηρησει οτι οταν γαμουσα με πυρετο αργουσα απροσμενα να χυσω.Το εχετε παρατηρησει και εσεις? Ποιες ειναι οι αποψεις σας για το βαρυσημαντο αυτο ερωτημα?
Οταν ειμαι αρρωστοs θελω ησυχια και σκοταδια ...Δεν ειμαι για γουτσου-γουτσου :SΕγω τα παλια τα χρονια πριν μπω στρατο που μου καθονταν γκομενες,οσες μου καθοταν τελος παντων ειχα παρατηρησει οτι οταν γαμουσα με πυρετο αργουσα απροσμενα να χυσω.Το εχετε παρατηρησει και εσεις? Ποιες ειναι οι αποψεις σας για το βαρυσημαντο αυτο ερωτημα?
Χειμώνας σου λέει μετά σκοτώνει τα μικρόβια και τους μαλακες.και τα δύο ευδοκιμούν
Ε αν μια φορα της πεις εχω πονοκεφαλο δε μπορω φαντασου ποσες φορες θα το ακουσεις σαν δικαιολογια στο μελλον.Ενω αν της τον βιδώσεις εχοντας πυρετο μετα θα μπορεις να λες ''εγω οταν ημουν αρρωστος σου πεταξα 3 μπαλακια εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να στησεις κωλο''
Οσο υπαρχουν τραπουλες θα βγαινουνε ρηγαδες....Χειμώνας σου λέει μετά σκοτώνει τα μικρόβια και τους μαλακες.και τα δύο ευδοκιμούν
Τα αντιβιοτικα ειναι ανισχυρα πλεονΧειμώνας σου λέει μετά σκοτώνει τα μικρόβια και τους μαλακες.και τα δύο ευδοκιμούν
εγώ πάντως όταν αρρωσταίνω, γαμάω για να γίνω καλάΕγω τα παλια τα χρονια πριν μπω στρατο που μου καθονταν γκομενες,οσες μου καθοταν τελος παντων ειχα παρατηρησει οτι οταν γαμουσα με πυρετο αργουσα απροσμενα να χυσω.Το εχετε παρατηρησει και εσεις? Ποιες ειναι οι αποψεις σας για το βαρυσημαντο αυτο ερωτημα?
ρίξε κανένα Ντετόλ στο θρεντ να δούμε πόσοι θα επιβιώσουμεΧειμώνας σου λέει μετά σκοτώνει τα μικρόβια και τους μαλακες.και τα δύο ευδοκιμούν
Εκτος αν θελει τιποτα κινκυ σε τιποτα γωνιες η σε τιποτα μπαλκονια και κανει ψωλοκρυο,εκει το πας οντος για πνευμονια :Sεγώ πάντως όταν αρρωσταίνω, γαμάω για να γίνω καλά
όχι ρε συ, κάτω από τα σκεπάσματα και η ηλεκτρική κουβέρτα στο φουλΕκτος αν θελει τιποτα κινκυ σε τιποτα γωνιες η σε τιποτα μπαλκονια και κανει ψωλοκρυο,εκει το πας οντος για πνευμονια :S
και καπακι εχεις κουμπωσει ντεπον αναβραζον μαξιμουμ και ενα πονσταν και ολα κομπλε για την μαχηόχι ρε συ, κάτω από τα σκεπάσματα και η ηλεκτρική κουβέρτα στο φουλ
Ηλεκτρικη κουβερτα εγω δεν εχω...ηλεκτρικη σκουπα εχω αν θελει να κανει τιποτα ανωμαλιεςόχι ρε συ, κάτω από τα σκεπάσματα και η ηλεκτρική κουβέρτα στο φουλ
Ηλεκτρικη???? Κι αμα γινει καμμια ηλεκτροπληξια να γινει το πουλι , λουκανικο με 0 λιπαρα ???όχι ρε συ, κάτω από τα σκεπάσματα και η ηλεκτρική κουβέρτα στο φουλ