διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Καλή ζωή σκατά διαθήκη.
Σε απλά ελληνικά, take no prisoners.
υ.γ. Δεν έχω καλή καρδιά.
Καλή ζωή σκατά διαθήκη.
Σε απλά ελληνικά, take no prisoners.
υ.γ. Δεν έχω καλή καρδιά.
Επίσης,να είσαι γερός Λάιφ.Ουπs.............Καλη χρονια ρε
Δλδ υποννοαs οτι τιs αλλεs στιγμεs ειμεθα μουρτζουφληδεs????? Ω μοντιε !!!! Σε πα ποσιμπλειναι ευχάριστο να έχει χιούμορ κάποιος αλλά όχι επειδή ήπιε Σαούλ μάνα μου
Ετσι ειναι αυτα...Εσειs αι γυναικαι τα δινετε για να παιρνετε λουσα, εμειs αι ανδραι τα δινουμε για πουταΑν μετρήσω τα μπουκάλια που ανοίγετε εδώ μέσα ανοίγω καβα χαχαχαχα
Δεν υπαρχει κατι που η συνεχομενη καταχρηση του να μην οδηγει σε καταστροφη.Δεν υπαρχει και χειροτερο πραγμα απο το να κοιτας τη ζωη σου απο το παραθυρο.Ολα θελουν μετρο και οταν χρειαστει να ξεφευγεις.Σαού είσαι μικρό παιδί με ρεγουλα δεν υπάρχει πιο άσχημο Απο τον αλκοολισμό.θέλει προσοχή Μην το γελεις..
Μουνο-υποβριχιο?Αγαπητέ Νικ πάρε να φάς,καθότι κάθε βράδυ στα χαμαιτυπεία που τριγυρνάς σε λίγο δεν θα έχεις...
ξέρω πολλούς ανθρώπους που δεν πίνουν και δεν κοιτούν την ζωή Απο το παράθυρο ας μην υπερβάλλουμε ..Δεν υπαρχει κατι που η συνεχομενη καταχρηση του να μην οδηγει σε καταστροφη.Δεν υπαρχει και χειροτερο πραγμα απο το να κοιτας τη ζωη σου απο το παραθυρο.Ολα θελουν μετρο και οταν χρειαστει να ξεφευγεις.
Και εγω.Η τοποθετηση ηταν γενικη,το ποτο ηταν ενα παραδειγμα.Στεκομαι στο οτι ολα θελουν μετρο και μερικες φορες πρεπει να κανεις και ''μαλακιες''.Το στοιχημα του καθενως ειναι να βρει την ισσοροπια του.Οι καταχρησεις ειναι παντα κακες.ξέρω πολλούς ανθρώπους που δεν πίνουν και δεν κοιτούν την ζωή Απο το παράθυρο ας μην υπερβάλλουμε ..
Στις σκοτεινές τις λεωφόρους κάθε βράδυ που γυρνάς.......για τον κ.Μπράμπ