life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Δεν παιζεσαιγλειφομουνια τετοια ωρα λιγο δυσκολο.....βολεψου με καμια σοκολατινα
Δεν παιζεσαιγλειφομουνια τετοια ωρα λιγο δυσκολο.....βολεψου με καμια σοκολατινα
Αστον αγαπη οσα δε φτάνει η αλεπού...Αγκαλίτσα θελει ρε κάφρε!!!!!!
Αγκαλίτσα θελει ρε κάφρε!!!!!!
φιλε εσυ δεν εφευγες;Αστον αγαπη οσα δε φτάνει η αλεπού...
Οχιφιλε εσυ δεν εφευγες;
πως και ετσι;ειδες τον λατινο εραστη και εμεινες;
Μια απορια εχω. Τοση ζηλια φερνει και δυσπνοια ή μονο νευρα?πως και ετσι;ειδες τον λατινο εραστη και εμεινες;
Τον συναδελφο καληνυχτισα μπερδευεσαιπως και ετσι;ειδες τον λατινο εραστη και εμεινες;
γαμησε τα....με το ζορι παιρνω ανασα.....με οξυγονα ειμαι και φιαλεςΜια απορια εχω. Τοση ζηλια φερνει και δυσπνοια ή μονο νευρα?
Θα βρεις κι εσυ το άλλο σου μισό τύπε, μην χαλιεσαι.γαμησε τα....με το ζορι παιρνω ανασα.....με οξυγονα ειμαι και φιαλες
μεχρι να το βρω ομως θα αντλω ευτυχια απο το να χαλαω την ευτυχια των αλλων μανΘα βρεις κι εσυ το άλλο σου μισό τύπε, μην χαλιεσαι.
Ή να νομιζεις ότι την χαλαςμεχρι να το βρω ομως θα αντλω ευτυχια απο το να χαλαω την ευτυχια των αλλων μαν
Πολυ βατραχος ακουστηκε αυτο!!!μεχρι να το βρω ομως θα αντλω ευτυχια απο το να χαλαω την ευτυχια των αλλων μαν
θελω να με βοηθησεις σε κατι μπορεις;Πολυ βατραχος ακουστηκε αυτο!!!
Τι εξυπνο που είναι το μωρο μου!!Πολυ βατραχος ακουστηκε αυτο!!!
Να ακουσω πρωτα....θελω να με βοηθησεις σε κατι μπορεις;
να διαλεξω νεα υπογραφηΝα ακουσω πρωτα....
Οκ αυτό γίνεται αν θέλεις ;)να διαλεξω νεα υπογραφη
τυπε μονο εσυ και γω δεν πρόκειται να γαμησουμε σε αυτο το θρεντ μου φένεταιτρενακι τυπε?
Κατσε στην Εριτυπε μονο εσυ και γω δεν πρόκειται να γαμησουμε σε αυτο το θρεντ μου φένεται