alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
ΠςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΚατσε στην Ερι
Τωρα ο γλ μπορει να κάτσει στον κοσνικ
ΠςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΚατσε στην Ερι
οταν λες να κάτσω στην ερι δεν φαντάζομαι να εννοείς να με στραποναρειΚατσε στην Ερι
Δυστυχώς κάνετε λάθος.Μια χαρα η κριτική, παραστατικότατη και με αρκετες λεπτομέρειες για τους ενδιαφερομενους.
Προσωπικα δε απο τις φωτο μου φαινεται καλύτερη η Annie απο τη valeria.
γιατι γαμησαμε σε κανα αλλο θρεντ μαν για να γαμησουμε σε αυτο;τυπε μονο εσυ και γω δεν πρόκειται να γαμησουμε σε αυτο το θρεντ μου φένεται
Τι εστί Βαλερια, για μενα που δεν ξερω?Δυστυχώς κάνετε λάθος.
Η Βαλέρια ειναι εκτός συναγωνισμού. Και τωρα και με μαύρο μαλλί.
Απλά ειναι άπαιχτη.
Ήλπιζα να την ξεχάσω στην αγκαλιά σας, αλλα μάταια.
μια πουταναΤι εστί Βαλερια, για μενα που δεν ξερω?
Ναι, τωρα με απετρεψες.μια πουτανα
Εγω δεν ειχα κατι τετοιο στο μυαλο μου, τωρα εσυ γτ ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκες???οταν λες να κάτσω στην ερι δεν φαντάζομαι να εννοείς να με στραποναρει
Το ξανθο δεν ελεγε ακομη κ στη φωτο που ηταν πλατη, οποτε ισως να εχεις δικιο σ'αυτο ;)Δυστυχώς κάνετε λάθος.
Η Βαλέρια ειναι εκτός συναγωνισμού. Και τωρα και με μαύρο μαλλί.
Απλά ειναι άπαιχτη.
Ήλπιζα να την ξεχάσω στην αγκαλιά σας, αλλα μάταια.
Και εγώ που νόμιζα ότι εδώ μέσα γαμάμε όλοι απλά κορίτσια που στο τέλος τους δίνουμε ένα χαρτζιλίκι.μια πουτανα
το μυαλό το δικό σου σκέφτεται αντρικά ;)Εγω δεν ειχα κατι τετοιο στο μυαλο μου, τωρα εσυ γτ ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκες???
Τι ξανθό, τι πορτοκαλί, (2 μέρες το κρατησε) τι μαύρο τωρα.Το ξανθο δεν ελεγε ακομη κ στη φωτο που ηταν πλατη, οποτε ισως να εχεις δικιο σ'αυτο ;)
Δεν μου απαντησες.Και εγώ που νόμιζα ότι εδώ μέσα γαμάμε όλοι απλά κορίτσια που στο τέλος τους δίνουμε ένα χαρτζιλίκι.
Γκρέμιςες τον κόσμο μου τωρα.
Αυτό είναι αλήθεια, παντα το λεγα...το μυαλό το δικό σου σκέφτεται αντρικά ;)
Κορασίδα που μας πουλάει έρωτα και εμείς τον αγοραζουμε.Δεν μου απαντησες.
Εχω αρχισει να σε εκτιμω βαθύταταΚορασίδα που μας πουλάει έρωτα και εμείς τον αγοραζουμε.
Εσείς τον έχετε βρει δεν σας αφορά.
βαλτον ανθρωπο στο πραμα σου να σε εκτιμήσει κι αυτός βαθύταταΕχω αρχισει να σε εκτιμω βαθύτατα
βαλτον ανθρωπο στο πραμα σου να σε εκτιμήσει κι αυτός βαθύτατα
Σας παρακαλώ προσπαθώ να σας ξεχάσω.Εχω αρχισει να σε εκτιμω βαθύτατα
Για μενα να δεις.....Σας παρακαλώ προσπαθώ να σας ξεχάσω.
Μην παίζετε με τον πόνο μου. Δεν ηταν καλή μερα για μένα.