alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.536
- Πόντοι
- 17.470
εμεις και οι βιζιτες!Σκληρή αλλά θα τη δεχτώ. Και πάνω που τέλειωσα την κριτική για Annie και έλεγα να ζητήσω την γνώμη σας.
Bro, μόνοι μείναμε πάλι.
εμεις και οι βιζιτες!Σκληρή αλλά θα τη δεχτώ. Και πάνω που τέλειωσα την κριτική για Annie και έλεγα να ζητήσω την γνώμη σας.
Bro, μόνοι μείναμε πάλι.
για πρωκτικο λετε?δεν παρακολουθουσα
μόλις έφαγα...
Καλη χώνεψη!!!μόλις έφαγα...
ενω αν διαβάσεις όλο το thread απο την αρχη μέχρι εδω,θα βρεις μια φυσική συνέχεια σε όλα....Καλη χώνεψη!!!
Αλλα που κολλάει??
:-* :-* :-* :-* :-* :-*Ενας μονο υπάρχει στην πραγματικότητα
Ειπα μηπως δεν πιανω εγω κατιενω αν διαβάσεις όλο το thread απο την αρχη μέχρι εδω,θα βρεις μια φυσικα συνέχεια σε όλα....
Aγαπη μου!!!! Τι εχεις?????????????Πες μου οτι κανεις κ μασαζ....
Ειμαι χαλια με πυρετο κ ποναει ολο μου το σωμα :'(
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
σε εμένα το είπε...αργησες!Aγαπη μου!!!! Τι εχεις?????????????
Αρρωστησα, κολλησα απο τον μικρό και ειμαι σε φαση αποσύνθεσης :'( :'(Aγαπη μου!!!! Τι εχεις?????????????
Τύπε...σε εμένα το είπε...αργησες!
Σε νιωθω και το ξερεις!!! Περαστικα!!Αρρωστησα, κολλησα απο τον μικρό και ειμαι σε φαση αποσύνθεσης :'( :'(
Ευχαριστω, ξερεις τι θελω....Σε νιωθω και το ξερεις!!! Περαστικα!!
ασε ανοιχτη μια web καμερα αν πεθανεις να σε βρουμε απο το στιγμαΑρρωστησα, κολλησα απο τον μικρό και ειμαι σε φαση αποσύνθεσης :'( :'(
Ξερω εγω που είναι. Μην ανησυχεις.ασε ανοιχτη μια web καμερα αν πεθανεις να σε βρουμε απο το στιγμα
Ναι χαρά μου.Ευχαριστω, ξερεις τι θελω....
γλειφομουνια τετοια ωρα λιγο δυσκολο.....βολεψου με καμια σοκολατιναΕυχαριστω, ξερεις τι θελω....
Αγκαλίτσα θελει ρε κάφρε!!!!!!γλειφομουνια τετοια ωρα λιγο δυσκολο.....βολεψου με καμια σοκολατινα