alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.536
- Πόντοι
- 17.470
νομίζω το έχουμε πει αυτο εκτος αν η μνημη σας ειναι επιλεκτικήΕσυ εχεις αρκετα θετικά τελικά
νομίζω το έχουμε πει αυτο εκτος αν η μνημη σας ειναι επιλεκτικήΕσυ εχεις αρκετα θετικά τελικά
Πες μου οτι κανεις κ μασαζ....νομίζω το έχουμε πει αυτο εκτος αν η μνημη σας ειναι επιλεκτική
Δεν ειμαι της σχολης "παω με τον κολητο μου,πινω ποτακι,χαζευω γκομενακια αλλά δεν την πέφτω σε καμια γιατι φοβαμαι την απόρριψη"απτοητος ομως ;)
είσαι μακρυα για να ανακαλύψεις κάτι τέτοιο...λυπάμαι..εύχομαι περαστικά θα προσπαθησω να σε κανω να περασεις ομορφα απο εδω τουλαχιστον ωστε να περασει πιο ανωδυνα!Πες μου οτι κανεις κ μασαζ....
Ειμαι χαλια με πυρετο κ ποναει ολο μου το σωμα :'(
είσαι μακρυα για να ανακαλύψεις κάτι τέτοιο...λυπάμαι..εύχομαι περαστικά θα προσπαθησω να σε κανω να περασεις ομορφα απο εδω τουλαχιστον ωστε να περασει πιο ανωδυνα!
για πρωκτικο λετε?δεν παρακολουθουσαείσαι μακρυα για να ανακαλύψεις κάτι τέτοιο...λυπάμαι..εύχομαι περαστικά θα προσπαθησω να σε κανω να περασεις ομορφα απο εδω τουλαχιστον ωστε να περασει πιο ανωδυνα!
alex71, Alpula, NICK TRIVE.
τρενακι τυπε?alex71, Alpula, NICK TRIVE.
Τρίτος είμαι στη σειρά ή πιο πίσω?
Ενας μονο υπάρχει στην πραγματικότηταalex71, Alpula, NICK TRIVE.
Τρίτος είμαι στη σειρά ή πιο πίσω?
εκτός θέματος. Ξαναδιάβασε και ξαναέλα.τρενακι τυπε?
Ενας μονο υπάρχει στην πραγματικότητα
Λυπαμαι που σας στεναχωρω, αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτηταεκτός θέματος. Ξαναδιάβασε και ξαναέλα.
Φέυγω από τη ζωή σας. Δεν μπορώ την απόρριψη. Αντίο.
Σκληρή αλλά θα τη δεχτώ. Και πάνω που τέλειωσα την κριτική για Annie και έλεγα να ζητήσω την γνώμη σας.Λυπαμαι που σας στεναχωρω, αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα
Μια χαρα η κριτική, παραστατικότατη και με αρκετες λεπτομέρειες για τους ενδιαφερομενους.Σκληρή αλλά θα τη δεχτώ. Και πάνω που τέλειωσα την κριτική για Annie και έλεγα να ζητήσω την γνώμη σας.
Bro, μόνοι μείναμε πάλι.
Μια χαρα η κριτική, παραστατικότατη και με αρκετες λεπτομέρειες για τους ενδιαφερομενους.
Προσωπικα δε απο τις φωτο μου φαινεται καλύτερη η Annie απο τη valeria.
καληνυχτα τυπεΚαληνύχτα!!
Πιθανον να εκανεs λαθοs στην ορθογραφιακαληνυχτα τυπε