Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
αχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχχαχαχα ελιωσαεσένα ο Μπραμπ, τη Ρόζυ ο Άλεξ
θα φτιάξω ένα γυναικείο νικ και θα το γαμάω μόνο εγώ
αχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχχαχαχα ελιωσαεσένα ο Μπραμπ, τη Ρόζυ ο Άλεξ
χαχαχαχαχααχααχαχαχαχχαχα ειμεθα βιτσιοζοι εδω στο θρεντ βαζουμε λαδια οπου βρουμε σαουλΠαντος οτι και να δειχνουν στις τσοντες (απο οτι εχω ακουσει) το αντιλιακο δεν κανει καλο...το μουνι περνει φωτια και οχι με την καλη ενοια...εκτος αν μιλαμε για βιτσια
την ροζυ την αφηνει αλλα δεν την γαμει κανεις αλλοςεσένα ο Μπραμπ, τη Ρόζυ ο Άλεξ
Πότησε την και εσυ αλκοολια και κάντην άλογο... ;)Σαούλ βάλε το poisson Alice Cooper
Με πότισε δηλητήριο το βρωμομουνάκι.
της έχω δοθεί ολοκληρωτικά ψυχή και σώμα, αλλά με φτύνειΠότησε την και εσυ αλκοολια και κάντην άλογο... ;)
βρε βρωμομουνακιιιιι με ποτισες φαρμακιιιιιΣαούλ βάλε το poisson Alice Cooper
Με πότισε δηλητήριο το βρωμομουνάκι.
νταξ σουπερ..
Μα οι γυναικες αποτι εχω καταλαβει απο τις τσοντες παλυ δε θελουν ουτε ψυχη ουτε σωμα(ολοκληρο),θελουν σεξ βια αναρχια και λουι βιτον τσαντα για να φαινετε κυριατης έχω δοθεί ολοκληρωτικά ψυχή και σώμα, αλλά με φτύνει
που νάξερε όμως ότι της έχω πάρει όλα τα άβαταρ
νταξ σουπερ..
οι πολλες τσοντες τρωνε τον αφεντηΜα οι γυναικες αποτι εχω καταλαβει απο τις τσοντες παλυ δε θελουν ουτε ψυχη ουτε σωμα(ολοκληρο),θελουν σεξ βια αναρχια και λουι βιτον τσαντα για να φαινετε κυρια
Το 6 plus γιατι το μέγεθος μετράει?Μπα
Δραχμή, Αλέξη και i phone 6 θέλουν
Ειμαι μικρός ακόμα ο αφέντης στέκεται ακόμα πρώτα θα πέσει ο σερβερ του γιουπορν και μετά ο αφέντηςοι πολλες τσοντες τρωνε τον αφεντη
Το 6 plus γιατι το μέγεθος μετράει?
Μεγάλη κοροιδία πάντως το iphone...τα σαμσουνγκ τα πατάνε απο κάθε άποψη.Σαν ντουλάπες να μην ήταν και δε θα είχαν αντίπαλοwind surf ....