Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Κομματάρα καλό απόγευμα πιπλ ;)
Δικέ μου είσαι του σπορ? Πάμε μαζίwind surf ....
και ειναι και ο καιρος καλοςΔικέ μου είσαι του σπορ? Πάμε μαζί
με στολή μωρή, αλλιώς θα σε χρειαστούμε να μας το δαγκώνειςκαι ειναι και ο καιρος καλος
θα βγαλω την μασελα για καλυτερα αποτελεσματα και βαθια απολαυσημε στολή μωρή, αλλιώς θα σε χρειαστούμε να μας το δαγκώνεις
χωρίς δόντι δεν είναι δάγκωμα, πίπα είναιθα βγαλω την μασελα για καλυτερα αποτελεσματα και βαθια απολαυση
φιλαράκο αυτό είναι το ωραίο στη χρυσή ακτή της Πάρου γι΄αυτό είναι και από τις πιο διάσημες παγκοσμίως.νικ δεν βλεπω αερα στο αβαταρ με εξωλεμβια τσουλαγες?
βαζω μασέλα για τους απαιτητικούςχωρίς δόντι δεν είναι δάγκωμα, πίπα είναι
εσυ και ο κακλαμανακης στην παρο..φιλαράκο αυτό είναι το ωραίο στη χρυσή ακτή της Πάρου γι΄αυτό είναι και από τις πιο διάσημες παγκοσμίως.
Ο αέρας είναι προς τα μέσα και δε δημιουργεί κύματα.
φιλαράκο αυτό είναι το ωραίο στη χρυσή ακτή της Πάρου γι΄αυτό είναι και από τις πιο διάσημες παγκοσμίως.
Δικέ μου είσαι του σπορ? Πάμε μαζί
σε λιγο θα μας πεις οτι εχει και αναδρομο Ερμη! - η παραλια =
εγω σαν λουομενος προτιμω αυτες που φυσαει ο αερας μπρος στη στερια το κυμα να λυνει κανα στηθοδεσμο να παιρνω ματιφιλαράκο αυτό είναι το ωραίο στη χρυσή ακτή της Πάρου γι΄αυτό είναι και από τις πιο διάσημες παγκοσμίως.
ο νικ βγαινει ως σερφερ στην παραλια και πεφτουν μονα τους τα μαγιο
Καλά κανένας δεν έχει πάει Πάρο? θΑ ΜΕ ΤΡΕΛΆΝΕΤΕ.
ΤΟ ΣΤΡΙΝΓΚΆΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΈΦΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΏο νικ βγαινει ως σερφερ στην παραλια και πεφτουν μονα τους τα μαγιο